nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hepsi A4 büyüklüğünde 8 sayfalık bir internet sitesi çevirisi yaptım (ingilizce-türkçe) şimdi ne kadar ücret istemem lazım? bi fikri olan var mı?[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ki$iye mi bir $irkete mi?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şirkete[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 100 al.. ehue.. ne kadar kazıklarsan iyidir.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sen en iisi 200 al 50sini bana yolla :D[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 var mı artıran?Abi bu işi yapan tanıdığın başkaları yok mu şöyle bir piyasayı öğrensen.Rezil olmayasın sonra adamlara[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 benim %30 komisyonumu ver de kaça satarsan sat[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 işte piyasayı öğrenmek için sordum buraya eheh hiç tanıdık yok vallaha[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehe ama millet sallama cevap veriyor 100..150..200 gider bu böle bir bilenin cevap vermesi lazım[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende bu işlerle uğraşıyordum, dönem ödevleri falan yazıyodum. Sayfasını 5 milyondan alıyodum. Sen şirkete yapyıorsan 10 dan al 100 kaat iste yeter. Abartmaki daha çok iş versin ama tanıdıksa al 200[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bence bi villa bi porche bide kabarık bi banka hesabı iste iyidir...
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sayfa başı 10 al[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 falla dayıma sordum oda piyasasını bilmiorum ama 300$ istesin dedi :D bence sen burda bişi bulamıcan google da arat orda çıkar belki hehe.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 google'da baktım bişilere adamlar 20satırı 10milyona çeviriyo ben de internet sayfası diye 15milyon istiycem 20satır için saydım satırları 150milyon ediyo (not: zaten çevirme değil işim adam sitelerini yapmamı istedi, güvenlik açığı olur bişey olur prof. iş yapmadım daha dedim, o da al çevir buraları dedi eheheh)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bana gönder ben yapayım site html rulaz[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar