Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi riff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bir sürü güzel riff var benim bile bassta yaptığım rifflerin bir kısmı süper oluyor =) bunun yanında Megadeth riff ve nakarat konusunda bence çok başaralı
Mesaj tarihi:
dave mustaine'nin kendisi de farkında olacak ki "poison was the cure" şarkısının tamamı bir riff makinasıdır bana göre. hiç canlı çaldıklarına şahit olmadım, coverlayan da 1-2 kişi youtube'da.

Megadeth - Poison Was the Cure
Mesaj tarihi:
Quo Vadis - To The Bitter End'in riffleri gerçekten sağlam, melodeath'e uyan bir şekilde ama, basit de değil, steve'in bassıyla zaten çok daha uyumlu oluyor, lütfen bir açın dinleyin, riff kaynıyor zaten şarkı.
Mesaj tarihi:
In Flames in riffleri kendimden geçirir beni her seferinde, örnek olarak: Jotun, Gyroscope, The Hive, Trigger, The Jester's Dance, Man Made God diyebilirim.

sonra bi de Lamb Of God var, Laid To Rest olur, NYGSTDF olur, efendime söyliyim Vigil olur...

özellikle melodik death ve metalcore gruplarının akıcı riff ler bulma konusunda çok yaratıcı olduklarını düşünüyorum ben. Gothencore ve New Wave Of American Metal gruplatını tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Bence boyle bi degerlendirme yapilamaz.En iyi 5 riff nedir yani?Kime göre neye göre iyi.Bu bahsedilen rifflerin muzikal yonu var,kime hitap ettigi var...Sacma olmus o derginin yaptigi.
  • Yeni Oluştur...