Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 riff ne tam olarak bilmiyorum ama, doğru anladıysam ne olduğunu, led zeppelin - when the leeves breake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Insomnium - The Day It All Came Down 3:16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya bir sürü güzel riff var benim bile bassta yaptığım rifflerin bir kısmı süper oluyor =) bunun yanında Megadeth riff ve nakarat konusunda bence çok başaralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bass riflerindenmi bahsediyorsunuz acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 said: van halen ; "ain't talkin' 'bout love" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dream theater-fatal tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dave mustaine'nin kendisi de farkında olacak ki "poison was the cure" şarkısının tamamı bir riff makinasıdır bana göre. hiç canlı çaldıklarına şahit olmadım, coverlayan da 1-2 kişi youtube'da. Megadeth - Poison Was the Cure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Eric Clapton - Layla Gary Moore - Still Got The Blues yazılmamışlar arasında iyidir :) solonor yazmış ama yine de iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Werewolf said: said: van halen ; "ain't talkin' 'bout love" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Quo Vadis - To The Bitter End'in riffleri gerçekten sağlam, melodeath'e uyan bir şekilde ama, basit de değil, steve'in bassıyla zaten çok daha uyumlu oluyor, lütfen bir açın dinleyin, riff kaynıyor zaten şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 megadeth rifflerinin çoğu çok sağlam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 In Flames in riffleri kendimden geçirir beni her seferinde, örnek olarak: Jotun, Gyroscope, The Hive, Trigger, The Jester's Dance, Man Made God diyebilirim. sonra bi de Lamb Of God var, Laid To Rest olur, NYGSTDF olur, efendime söyliyim Vigil olur... özellikle melodik death ve metalcore gruplarının akıcı riff ler bulma konusunda çok yaratıcı olduklarını düşünüyorum ben. Gothencore ve New Wave Of American Metal gruplatını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dunyanin en iyi riff'i deep purple - sometimes i feel like screaming riffidir. tek bi riff modulasyonla koskoca bi parca haline geliyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Lethious said: dream theater-fatal tragedy +1 dream theater-beyond this life dream theater-constant motion pantera-cowboys from hell lamb of god-omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bence boyle bi degerlendirme yapilamaz.En iyi 5 riff nedir yani?Kime göre neye göre iyi.Bu bahsedilen rifflerin muzikal yonu var,kime hitap ettigi var...Sacma olmus o derginin yaptigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar