trapt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kız kardeşi yada gerçek bi birliktelik sahibi insan anlar bunları :) katılmana sevindim[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: trapt, 09 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Bu bakış yıkılmamalıdır şimdi.. Size bile ters gelir Düşünsenize bi; Bi kız kardeşiniz var,bide erkek kardeşiniz .. Erkek kardeşiniz hovardalık yaptı dielim..tepkiniz nolur? aynısını kız kardeşiniz yapsa..? .... bir tabu da burada var.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 okul zamanı sınıfın arka sıralarının tumunun katıldıgı bi tartısma vardı. neymiş efendim benim evlenecegim kız oglan kız olacak diye tutturmus arkadasın biri 2 dk gecmior cıktıgı kızla neler yaptıgını anlatıyor soruyorum onunla mı evleneceksin o zaman diye hayır diyor bir yandan bakire kız arayıp da diger yandan da ah su kız bana verse diyen hödüklerin oldugu bi sınıfta gecen tartısmaydı anlamıyorum zaten su bakirelik olayını oldum olası mutlaka bakire olacak diye bisey yok benim icin[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi erkek yapınca bişi kaybetmez..Yani zati kendi kendine yapıo her haltı.Ama kız kısmı bakireliği gittiği için gerdek gecesinde çizdiriyo hayatını :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 erkek yaptımı çapkın kız yaptımı fahişe olur. türkiyede bi kaç milyon daha yıl da böyle olacak.[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar