Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 anlamadım steel?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Apache, 09 Temmuz 2005 00:39 tarihinde demiş ki: ... toplumumuzun kültürel yapısından kaynaklanan ve bakirelik olgusundan kaynaklanan birşey. tamamen katılıyorum. yabancılara bakalım birde.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Joker, 09 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: anlamadım steel? açık açık söylticen anti-pati toplatırcan bana ama sölyim. bi kızı kullanmak için çıkmam. gittiği yere kadar. bunu demek istedim...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir kitap okumustum zamaninda. En namuslu kadinlardir orospular... İşte bu yuzden..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kızların sıkıntıları anlaşılmaz boşverin kafa yormayın.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Mavi, 09 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Kızların sıkıntıları anlaşılmaz boşverin kafa yormayın. öyle deme bab yazık onlarda insan :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Joker, 09 Temmuz 2005 01:13 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 09 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Erkeğin adı çıkmaz kızın adı çıkar... gençlik aşkalrıan tabiki karşı değilim. sakın yanlış anlamayın. aşkı yaşamadan aşk nedir bilemeyiz. ama ya bana düzgünü gelmedi yada ben düzgün aramadım. (şuan öküz falandiyonuz hisiediyorum) Bu lafını cidden sevdim..sende bendensin ama umarım bigün bulursun..şahsen ben şu halimden çok memnunum..Herşeyin sonu var gönül eğlendirmek en iyisi...ben milletin haline çok üzülüyorum (melankoli şarkılarda triplere girmeler,adını bağırarak içmeler ..) adam param parça oluyo..ben arkadaşlarımın bu hale gelmesine üzülürken benim başıma gelirse...murat kekili tutorial yaparım heralde :) Birde Allah herkeze ilk tercihinde aşkı yakalamsını sanip etsin... bende hiç aşık olmadım... zaten aşırı mantıklı bi insan olduğum için, aşkın başladığı nokta mantığın bitti andır. [signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Dorsia, 09 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki: bakalim orc cuum neredeyse hepsi orospu... ve gurur da duyuyorlar valla bulunduğun veya okuduğun çevreye bağlı olabilir mi bu birazda? bugüne karşı belki birkaç o tipte kişi karşıma çıkmış olsada, genelde gayet normal ve iyi insanlarla karşılaştım bulunduğum ve oturduğum çevrede.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Joker, 09 Temmuz 2005 00:40 tarihinde demiş ki: said: freeedom, 09 Temmuz 2005 00:39 tarihinde demiş ki: bu kesınlıkle toplumumuzun yetiştirilme tarzından ileri gelmektedır yani kısaca tabular ama bunlar yıkılmaktadır ve yıkılmak zorundadır evet işte bu tabular nerden gelmiş :) sene 1548 di..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İnsanlarin birlikte olabilme ozgurlugu neden insanlar tarafindan orospuluk olarak algilanilir. Hemen altina made in turkey damgasi cakilir ? Arkadasin seni opmesinde niçin neden aranilir ? yada boyle bir durumda bu benimle yatarda.. Kurgusu kim tarafindan olusturulur ? ? ? İşte bunlar yasamayi bilmeyenlerin işidir...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eşitlik olsun gonuller cossun :d[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mutlu olmak için bilme çok düşünme... bunu anlamı aptal ol mantığı bi kenara kaldır dır. Her kez mutlu olmalı.SEnde olmaya çalış bence.[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: SteelBB, 09 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Mutlu olmak için bilme çok düşünme... bunu anlamı aptal ol mantığı bi kenara kaldır dır. Her kez mutlu olmalı.SEnde olmaya çalış bence. burdan cehalet mutluluktur lafı çıkıyor :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Dorsia, 09 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Hayir bulundugum cevreyle alakasi falan da oldugunu zannetmiyorum.. Evet genelleme elbette yapiyorum ama maalesef kurunun yaninda yas da yaniyor... Izlemeyenlere American Beauty yi izlemelerini oneririm, bakin bakalim genclik nasil dusunuyor... Simdi aklima geldi de bir sahnesi hep gulerim oradan esinlenerek verdim bu film ornegini kesinlikle çevreylede ilgisi var.[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ya 15-18 arası konuşmalar.. belirli bi yaştan sonra düzeyli bi ortamdan sonra bu tür sıkıntı zaten olmuyor..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: trapt, 09 Temmuz 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Ya 15-18 arası konuşmalar.. belirli bi yaştan sonra düzeyli bi ortamdan sonra bu tür sıkıntı zaten olmuyor.. sen öyle san...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 En basitinden baba davranislari Erkek Cocuga - Eeee oglum nasi gidiyo kizlar, var mi bu aralar dalga malga? Bikac tane de bize ayarla be ekieki Kiz Cocuga - Bak kizim o arkadas grubundaki herifleri gözüm hic tutmadi, biliyosun bak gözüm üzerinde Sebep? Basta din. Ayip olgusunun oldugu tek din islammis mesela, zaten ayip kelimesinin islam toplumlari haricinde hicbir toplumda tam karsiligi yok düsünürseniz. Dinden sonra ataerkil bir toplum olmamiz, gelenek görenek vesaire.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: trapt, 09 Temmuz 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Ya 15-18 arası konuşmalar.. belirli bi yaştan sonra düzeyli bi ortamdan sonra bu tür sıkıntı zaten olmuyor.. Yok yok yaşla değil olgunlaşmaya oluyor valla.[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir düzen var toplumda.Bence erkeğede kızlara davranıldığı gıbı davranılmalı.Ne oyle hoppa tıpler,duzen kalmaz.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Penthesilea, 09 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: En basitinden baba davranislari Erkek Cocuga - Eeee oglum nasi gidiyo kizlar, var mi bu aralar dalga malga? Bikac tane de bize ayarla be ekieki Kiz Cocuga - Bak kizim o arkadas grubundaki herifleri gözüm hic tutmadi, biliyosun bak gözüm üzerinde Sebep? Basta din. Ayip olgusunun oldugu tek din islammis mesela, zaten ayip kelimesinin islam toplumlari haricinde hicbir toplumda tam karsiligi yok düsünürseniz. Dinden sonra ataerkil bir toplum olmamiz, gelenek görenek vesaire. dur ya dine hiç girme bende biliom din'in ağırlığını ama şimdi gelecek bi kaç lavuk, lavuk lavuk konuşmaya başlayacak... yok yüce peygamberimiz af buyurduğu...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya Dorsia ahkem kesmek istemedim. sadece çevrenin bir insanın yetimsinde etkisi var diyorum. sence yokmu?[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Dorsia, 09 Temmuz 2005 01:31 tarihinde demiş ki: vallahi ben bazen bunlarin dogustan boyle dogdugunu bile dusunuyorum... içten gelmesi önemli olan ama. öyle şeyler gördüm ve yaşadımki. ki bunnları sizde görüp yaşamısşsınız. en doğruyu bile yoldan çıkarta biliyor insanın çevresi...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ya zaten söylemişsiniz ama toplumsal olarak düşünülen ve ona göre hareket edilen bi tabu..Kolay değil böyle toplumsal tabuları yıkmak..Yurtdışında eminim ki bir kızın ne yaptığı önemsenmiyordur..Zaten bazı istatistikler de kolayca cevap veriyor.. Erkeklerin yaptıklarına ses çıkarmazken , kızın en ufak bişeyini bile eleştirebiliyoruz.. Garip ama bende böyle sayılabilirim..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dine hiç girmeyelim..ama dinde pek önemli bi etken değil..ben kız kardeşime azda olsa baskı uygularım..Kendisi karar verebileceği yaşa geldiği zaman,herşey onun olsun...arkadaşlarımın düştüğü duruma onun düşmesini istemiyorum..o yüzden.Ben zamanında çok ders aldım..o masum..onu seviyorum bu yüzden koruyorum..ha daha onun dışında daha önceki postumda yazdım zaten[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: trapt, 09 Temmuz 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Dine hiç girmeyelim..ama dinde pek önemli bi etken değil..ben kız kardeşime azda olsa baskı uygularım..Kendisi karar verebileceği yaşa geldiği zaman,herşey onun olsun...arkadaşlarımın düştüğü duruma onun düşmesini istemiyorum..o yüzden.Ben zamanında çok ders aldım..o masum..onu seviyorum bu yüzden koruyorum..ha daha onun dışında daha önceki postumda yazdım zaten Güzel bir konuya değindin. benimde bir kız kardeşim var artık biraz akıllanınca. benim birlikte olduğm kızda bir başkasıınn kardeşi ve veya kızı olarka görmeye başladım. geç oldu ama iyi oldu. Ve bencede bazı tabular yıkılmamalı...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar