ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya arkadaşlar instance dışındaki epic item dropları nasıl oluryor ?(0.01 filan görüyorumda) . World drop nedir ? sonunda bunların hepsi şans işi değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şans işi tabii bi saat azshara bi saat WPL farm yaptım 0 drop ama daha önce WPLde yaptığım farmda ilk kestiim mobdan hanzo sword düştü vs vs vs...[signature][hline]emekli rogue çömez druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hanzo sword epic degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sadece epik olunca mı world drop oluyo? ben rare de world dropa giriyo diye biliyodum...[signature][hline] [Bu mesaj carignano tarafından 09 Temmuz 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oda world dropta epiclerin drop şansı cok daha az tabi. ama şans olayı bu 3 gün farmlasan düşmez belki ama şanslıysan kısa sürede düşebilirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 en güzeli para kasıp AHden almak bunalıma girmiyosun düşücek diye epic :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 asıl en güzel ahde satmak hehe ama daha nasip olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 2 epic çıkardım oyuna başladığımdan beri :p oyun çıktıktan 3 gün sonra almıştım bu arada.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Pis elf bulama inşallah :p[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 thottbot sitesinde itemların yaratıklardan çıkma şansını vermiş. Ordan bakabilirsin. Az çok ta doğru bu tahminler aslında. Bir tane de ben bir arkımın anısını anlatayım. Yolda giderken peşine bir ölmücek takılıyor. Bu önce tınmıyor ilerlemeye devam ediyor. Sora baktı hala arkasındaki gelmeye devam ediyor dönüp kesiyor. Loot olarak AH'de 10g ye sattığı polearm bir silah düşüyor. Tamamen şans :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Thottbot da verilen % ler drop şansı değil bu güne kadar ne oranda düştüğü orda yazana aldanmayın Lvl40 bir item lvl 40-50 arası bütün yaratıklardan düşebilir ama instancelarda belli epic drop lar var onlarda şans daha fazla mesela uldamanda ice mail jerkin düşebiliyo[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dUR BENDE bi anı anlaim.. uldamanda quest için eliteleri kesiodum bi türk geldi.. party kurmadan beraber kesioduk.. neyse bi an birden cok mob geldi.. nova atıp birini sheep yaptım.. ben tam gidicem baktım ark sheep olana daldı.. bende yardım ettim.. loot benim hakkım oldu ama.. içinden rare mace çıkmıştı.. ulan ne gülmüştüm.. ha 2 mob kesmiştik ya diğerindende neckless çıktı sabah sabah 15g :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Ha bi arada zul farrak a girdiğimde epic staff düştü warden staff tı sanırım.. adam 6 attı zhuahahuahua dedim.. bende 4 attım :D Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. [Bu mesaj ozii_x tarafından 09 Temmuz 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar