Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drop şansı ?

ulfang

Öne çıkan mesajlar

thottbot sitesinde itemların yaratıklardan çıkma şansını vermiş. Ordan bakabilirsin. Az çok ta doğru bu tahminler aslında. Bir tane de ben bir arkımın anısını anlatayım. Yolda giderken peşine bir ölmücek takılıyor. Bu önce tınmıyor ilerlemeye devam ediyor. Sora baktı hala arkasındaki gelmeye devam ediyor dönüp kesiyor. Loot olarak AH'de 10g ye sattığı polearm bir silah düşüyor. Tamamen şans :D
Sosyal ağlarda paylaş

Thottbot da verilen % ler drop şansı değil bu güne kadar ne oranda düştüğü orda yazana aldanmayın Lvl40 bir item lvl 40-50 arası bütün yaratıklardan düşebilir ama instancelarda belli epic drop lar var onlarda şans daha fazla mesela uldamanda ice mail jerkin düşebiliyo[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde
Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman
Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

dUR BENDE bi anı anlaim.. uldamanda quest için eliteleri kesiodum bi türk geldi.. party kurmadan beraber kesioduk.. neyse bi an birden cok mob geldi.. nova atıp birini sheep yaptım.. ben tam gidicem baktım ark sheep olana daldı.. bende yardım ettim.. loot benim hakkım oldu ama.. içinden rare mace çıkmıştı.. ulan ne gülmüştüm.. ha 2 mob kesmiştik ya diğerindende neckless çıktı sabah sabah 15g :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Ha bi arada zul farrak a girdiğimde epic staff düştü warden staff tı sanırım.. adam 6 attı zhuahahuahua dedim.. bende 4 attım :D
Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.

[Bu mesaj ozii_x tarafından 09 Temmuz 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...