Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda...

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Evet, morarması normal, 5 gün morarık olur, 7 günde yer yapar, yani gayet normal ancak tabi biraz korkuyorum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

küpeyi falan anlıyorum da, meme delmek biraz abartı bence. mikrop falan kaparsın maazallah. pas tutmasın şimdi orası ..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

öeeehhhh!! o_O
arkadasim kendi kulagini delmisti, tamam bu normalde....
ka$, meme ucu, cene falan, dikkat edilmesi gereken seyler.
yuh abi ya nasil cesaret ettin...
ben burnumu deldirirken ,acidan agladigimi bilirim =)
ama morarmis baya ? bide arkadasinin ka$ini sanki biraz asagida delmissiniz... kenarda olmus yani .
bence.[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikalı manyak veletlerin kendi dillerini ortadan kesip çatal dil yapmasını gördükten sonra bu gene normal gibi geliyor...
Yine de ekliyim delikanlı adam orasını burasını deldirmez.Tabi kendi görüşüm bu deldiren çok arkadaşım da var.Her ne kadar tasvip etmesem de de saygı duyarım.

Bu arada helal olsun kendi kulağını deleni duymuştum ama bu apayrı bir şey :P[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

ne saygı duyacam leyn lan lan

terbiyesis seni. yasından utan ondan utanmassan türk ewladısın ondan utan.

Amerikan özentisi yeni nesil nolcek.

ehehe :)

şaka bi yana hem doktor amcaları bi ziyaret et sen hemde bidaha düşün beyenmedik

10 üzerinden 1[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

O kadar abartıldı, mikrop kapıcak, kangren olunucak, göğüsün kesilicek şekilde..
Birşey olmadı, sapa sağlam göğüsüm duruyor.
Evet kendim deldim ve hiç göğüs delmemiştim, deneyimim yoktu ve harika oldu.
Ustasına kadar gittim harika yapmışsın dedi.
Bravo bana o zaman =)

[spo1=Göğüsümün son hali][/spo][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

Kaş kolay ya, 2 gün sonra arkadasın kaşını delicem zaten, videoya ceker koyarım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...