Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"adın cıkar kızım" eve arkadas cagırma

dunno

Öne çıkan mesajlar

Abi zaten annesi sadece olayı topluma mal etmiş kim ne diyecek yani ? En fazla vay bilmemne felan der gecerler o an. Yani bunun butun mahallede dedikodusunun bu yuzyilda yapilabilecegini sanmiyorum. Bitti artik onlar ya. Bir de iyi bir semtte oturuyorsaniz hiç muhabbeti olmaz sanirim ki ....[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 08 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
bence inadina eve cagir bisi diyen olursada lafi yapistir

said:
Mavi, 08 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
Yazın bizim eve benim hatun geliyordu komşular karşıdan dikizliyorlardı hiç umursamıyordum.

En güzeli.

Elaleme hesap vermek zorundamıyım ben ?

Uğraşamam, istediklerini konuşsunlar ama duyarsam bi laf ağızlarına tıkarım o lafı onların.

Medeniyet arkadaşım medeniyet.

Aynen yukardaki arkadaşlarım gibi düşünüyorum. Biri laf edecek diye yapacağınız birşeyi yapmamak çok acayip birşey.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim geldi simdi=) ailenin ters tepkisini goruyoruz. o boyle uyuzluk yapmasa(anne) belki de ugramicakti bile simdi oturduk iste o ickileri hazirliyomus bana da ustume rahat bisiler giymemi soledi. bakalim annem gelene kadar durucak mi? napicaz... annem gorurse aliyi nolur? "?"leri cok var daha......
Sosyal ağlarda paylaş

içki flm isin sakasi... geldi sohbet ettik.. muzik dinledik falan. gitti simdi de... annem gormesin?=S diye. sinir olduk ama 2miz de. annem hala gelmedi ve de... kimbilir kimle dolasıyo simdi.... cuma cuma yalnız oturdugumla kaldim. basım agrımaya basladı bi de.... komsular da gordu bizi bakalım ne dicekler. adım cıkıcak simdi mahallede(!) 15 dakkaya gelmesin bi guzel azarlicam annemi. napsam kız mı cairsam simdi de eve. yatıya kalır falan.... sıkıldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dunno, 08 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
arkadasım bize gelicek yarın dedim anneme. ok kim geliyo dedi. ali dedim. olmaz, benim icin sorun diil ama apartmanda adın cıkar laf ederlker evde baskası yokken gelemez dedi kadın. sinir oldum. noluyo ki bole. kim ne laf edicek. erkek attı eve mi dicekler. sevgilisi galiba hmmpf mi dicekler sevgilim diil. ole olsa da nolucak anlamadım. sinir oldum. dumur oldum. uzuldum yıkıldım. eve gelmiyo simdi. sokaklarda sıcaklarda dolasıcaz sacma sapan. tamam o da guzel de yani. niye millet bisiler demne ihtiyacı duysun? solerlerse de neden bizim umrumuzda olması gerekiyo. sinirlendim inadına eve mi cairsam cocugu.... =SS

ayy sorma ya var öyle dedikodu yapan apartmanlar..allahtan bizimki öle diil.ama ben annenin suyuna git derim sonra laf gelmesin.yani eğer tınıyosan laf gelmesini o bakımdan..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

röeh..
mahalleninin ne dedigi umrunda olmamali bi insanin...
Canlari slklLiyo konusuyolar onlar öyle iste, öyle günlerde , altin günlerinde falan ...
Ayni seyi erkekler yapsa kimse sesini cikarmiyo iste , kafam girsin o zihniyetteki insanlara.
Art niyetli +önyargili insanlar... Orta okulda , bunlarin junior versionu'da vardi, onlar da ayri bi degisiklerdi.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 08 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
ultrAslan Bence sen baya bir geri kalmışsın...

said:
StRencher, 08 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
ultrAslan latife olsun diyemi söylüyorsun anlayamadım. Eğer ciddi isen sanırım insan ilişkileri konusunda biraz geri kalmışsın gibi duruyor..

+1

kaç kez kız arkadaşlarımın evine gittim. bir tatilde de kız arkadaşımın evinde kalmış, aynı odada (kardeşininin yatağında) uyumuştum.

ama bunları yaparken sizin kastettiğiniz artniyetle yapmadım. sonuçta o bir "arkadaş". arkadaş olayını bu kadar sığ görmeniz çok yanlış.

dişileri "arkadaş" olarak göremiyorsanız, her dişi mutlaka sizin için potansiyel cinsel partner ise, geri kalmışsınız demektir.
çünkü mağara adamları da öyle düşünüyordu, hayvanlar da öyle düşünür. cinsellik düşünceleriniz hayvanların boyutunda kalmışsa, çıkıp burda bize "asıl siz geri kalmışsınız, yenilik anlayışınıza hayranım" gibi şeyler demeniz çok tuhaf kaçıcaktır.

said:
StRencher, 08 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
Sen uçkuruna sahip çıkamıyorsan bizim yapabileceğimiz bir şey yok ama bizim insanlara saygımız var ve asla ben bir arkadaşım hakkında aklımdan böyle kötü birşey geçirebileceğime inanmıyorum.
Bunun neresi yenilik anlayamıyorum....

buna da +1[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Temmuz 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 08 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
riehn sen dedikodu gormermişin o zaman kardeşim
alanyada bir tatil beldesinde her kezin yılda 15 max 30 gun gittiği bir yerde
dolasan dedikoduları duysan sasar kalırsın
ulan 30 gun geliyosunuz
kızın detaylı sevgili raporunu ne zaman tutunuz demek geliyo icimden

Abi insanlar sana izin verdigin sekilde davranirlar. Bunu hiç unutmamalisin ! Benzeri komsuluk ilişkilerini bende yasadim kadin sabahin korunde ( gece 4 de yatmisim ) sabah 8 de gelmis beni kaldiriyor neymiş bilg. le ilgili bişi soracakmis. Tamam soracanda bekle biraz ne bu acele ? O nu da gectim benim odama annemin girmesi yasaktir. Sen ne hakla dalarsin ? Onu da gectim kapida kocaman uyari var dikkat ayı cıkabilir diye dalarsan ole gorursun işte gununu dedim ve evden kovdum bi daha gelmedi. Kimseye de anlatmamis olayi. Baska biri yapsaydi kesin konusulurdu. Bence dedikodu yapılması yada yapılmaması sizin elinizde. Valla bişi diyen olsun onun canına okurum be ! Ne benim hakkımda nede misafirlerimin...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 08 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
transparan mı eviniz :)
bence annen seni kandırmış, elalem için değil kendisi için istemiyor sanki

Daha once de yazdım annesi bence kendi dusuncelerini kizina olan guvensizligini topluma mal etmiş. Ya resmen kiza kufur etmiş yani. Ben olcam onun azına baska laflar almasini engellerim. Ne demek la adin cikar ? Adi neye cikacak ? Ve sen bunu nasil dusunursun ? Ve benzeri...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

ya kendi dusuncelerini soyleyemeyip baskalarini araci yapmaz annem. kendine yanlıs geliyosa olmaz izin vermiyorum der. ya da ole bisi. kendi dusuncesini baskalarına suc atıp solemez yani. o kadar karaktersiz diildir. "benim icin hic sorun diil" dedi kendisi. ama baskalarının "dusunebilecekleri" onun icin onemli demek ki. ondan bole bise beklemezdim. yani sen guveniyosan bana baskalarından bana ne baskalarından bana ne. o da buna inanır sanıyodum. bole diilmis. o uzdu beni.

arkadasım ciddi arkadas. karsı cinsten biriyle gercekten arkadas mısınız anlamak icin cinsiyeti benim icin farkeder mi diye sormak yeterli oluyo bence. ki sevgilim de olsa eve cairmakta bi sorun olmamalı bence. bilmiyorum sizce fazla mı rahat dusunuyorum ama "baskaları ne der?"e cıkıyo yine.
Sosyal ağlarda paylaş

"başkaları ne der?" in altında zaten güven problemi yatıyor. o laf işin bahanesi kendi kuzenimden biliyorum annesi anasını aglatıyo kızın(bu lafta garip oldu biraz). tabii bizim kuzende kaşınıyo o ayrı konu ben bile karşılıklı birbirimize giriştigimizi bilirim. onun için fazla takma çok istiyorsan anneni biraz daha zorla asıl nedeni ögrenmek için yada hiç ipleme çagırma olsun bitsin.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 08 Temmuz 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi güvensizlik sezdim ben

niye adın çıksınki

ayrıca komşular ne der diye bişey olmamalı hangi devirde yaşıyoruz yahu

dese dahi o komşuların cahilliğidir, aptallığıdır, kimin eli kimin cebindedir, kimene be
secere mi tutuyolar töbe töbe[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dunno, 08 Temmuz 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
Arkadasım ciddi arkadas. karsı cinsten biriyle gercekten arkadas mısınız anlamak icin cinsiyeti benim icin farkeder mi diye sormak yeterli oluyo bence. ki sevgilim de olsa eve cairmakta bi sorun olmamalı bence. bilmiyorum sizce fazla mı rahat dusunuyorum ama "baskaları ne der?"e cıkıyo yine.

Bunu en iyi ben bilirim cunku kankam bir kiz :D Cok ta severim kendisini biraz deli dolu bir hatun ama olsun. Cogu insan samimiyetimizden bizi sevgili saniyor. Ancak yok ole bişi : ) Bana gore dusuncen gayet normal ben olsam aynısını dusunurdum. Ama aynı tarzda hareket etmezdim. Oyle bir laf işitmezdim kisaca. Ya tmm derdi yada baska zaman cevabi alabilirdim. nedeni ne olursa olsun : P

Annenle biraz daha yakin ol bence herseyi anlat yaptiklarini, yapacaklarinizi, arkadaslarini getir tanistir, onlarla otursunlar ailede biraz senden haberdar olursa senin rahatligin daha yuksek sınırlara dayaniyor...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...