Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hyde a buzlu şaka

Araba200

Öne çıkan mesajlar

ewt arkadaslar gecen gun hyde larda kaliyorum bu gece 3 lere kadarayakda kaliyo sorada sabah 2-3 de anca uyaniyo tabe ben o gun biraz erken kalkip kendimi zorladim ve saat tam 9:30 da kalktim sonra sezsizce mutfaga gttim ve koca bi buz kalibi aldim kalipdan cıardim buz tam bi indan eli buyuk lugundeydi elimde zor tutuyorum yanı acaip buyuk . işte sonra sinsice hyde in yattigi eyre yoneldim ve ve bu uykusunun en gzl yerindeyken yawas ca biraktim buzu gobeene . bu bee die bi zıpladi o anki surat ifadesini gormelisiniz . tabe sonra intikamini aldi ama benim yeni planlarim var ama burda paylaşalim ki ben bir dhaki hyde lara gittigimde bunlari yapaklim . ben bir cok sey denedim mesela cibindiriginin içine siwri sinek filan saldim hade daha yaratici olalim[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan LAN ŞŞ Şu yanındaki eleman Mışya Hyde? koptum...

Ayrıca İşallah Çatalından bırakırlarda Buzu görürsün...[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ultrAslan, 07 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
memet kim?

memet hyde hade be burda kim kim onumu tartişcaz siz bana boyle gzl seyler bulunda ben hepsini hyde in uzerinde deniyem. bakin bi keresinde hiç unutmam hyde de unutmaz . simdik bunlar kardesiylwe beraber bizde kaldilar . ben daha kucukum o zamnlar işte ben sabah 7-8 de kalktim basladim bunlarin ayaklarinin dibinde oyuncak oynamaya tabe bunlar uyuyo işte ben can ıtısı oynuyom hala işte sonra bi ara elime bi cakmak gecti ben basladim boyle kucuk asker lrimin kafasini yakmaya boyle yakiyo kafalari eriyolar cok gzl sekiller olusuyo sonra bi vakit sora buda sıkıcı geldi . sonra daha yaratici cozumler buldum boyle askerlerin kafasini yakiyodum bi anda coss die hyde in ayaklarina bastiriyodum boyle boyle okca bi oyuncak askeriyok ettim ama hyde hala uyuyyo . ama soyandi acaip anamdan azar işitmiştim:DD[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

en hayırsızı :p

kafiye sadece alınmasın kimse[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 07 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki:

Ayrıca İşallah Çatalından bırakırlarda Buzu görürsün...

he bak oda ertesi gun yuzume su dokmustu :D yani benim ondan acaip sekilde intikam almam lazim hade fikirlerinizi bekliyorum[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 07 Temmuz 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 07 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki:

Ayrıca İşallah Çatalından bırakırlarda Buzu görürsün...

he bak oda ertesi gun yuzume su dokmustu :D yani benim ondan acaip sekilde intikam almam lazim hade fikirlerinizi bekliyorum

ehi ehi gercekten kotuymus su dokmus ha vay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...