Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vakit gazetesi bugün el kaide bülteni gibi çikti...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Teröre farklı bir açıdan yaklaşan arkadaşların destek alabileceği en güzek kaynak![signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Temmuz 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Linke tıklamaktan üşenenlere...

VAKİT, LONDRA'DAKİ TERÖR SALDIRISINI BÖYLE YORUMLUYOR. BİR PERŞEMBE SABAHI İŞİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN MASUM İNSANLARIN PARAMPARCA OLMASIYLA İLGİLENMİYOR. VAKİT, ONLAR IRAK'TA CİNAYET İŞLİYOR BU YÜZDEN DE CEZALANDIRILIYOR MANTIĞIYLA YÜRÜYOR. YANİ VAKİT'İN DİLİ İLE EL KAİDE'NİN DİLİ AYNI...

VAKİT GAZETESİ KANLI TERÖR SALDIRISINI KARİKATÜRİZE ETMİŞ. BUNA GÖRE BİR İNGİLİZ ASKERİ IRAK'TA CİNAYET İŞLİYOR, IRAK'TA ATILAN MERMİLER DÖNÜP LONDRA'YA GELİYOR. MASUM BİR İNSANIN DELİK DEŞİK OLMASINI VAKİT "DÜNYA YUVARLIKTIR" DİYE DEĞERLENDİRİYOR. YANİ VAKİT, İNGLİLİZLERE OH OLSUN DİYOR.

GAZETE BAĞDAT VE FELLUCE'DE HAYATINI KAYBEDEN MASUMLARLA, LONDRA'DA HAYATINI KAYBEDEN MASUMLARIN FOTOĞRAFLARINI KOLAJ YAPMIŞ. BU KOLAJIN YORUMUNU DA "LONDRALILAR BİR GÜNLÜĞÜNE DE OLSA IRAK VE AFGANİSTANLI MÜSLÜMANLARIN ACILARINI BİREBİR YAŞADILAR" DİYE YAPMIŞ. YANİ VAKİT, LONDRA'DAKİ ÖLÜMLER VE YARALANMALARDAN MEMNUN. BUNU DA AÇIKÇA İFADE EDİYOR.

BÜYÜK BİR TERÖR SALDIRISINI MİSİLLEME MANTIĞIYLA HABERLEŞTİREN VAKİT, TERÖR ÖRGÜTÜ EL KAİDE'NİN TEK TALEBİ İŞGALİN BİTMESİ DİYEREK, TERÖRÜN KILIFINI DA UYDURMAYA ÇALIŞMIŞ. YARIM SAFYA HABERİN İÇİNDE TEK KELİME "TERÖR" DEMEYEN VAKİT GAZETESİ EL KAİDE BÜLTENİ ARATMAYACAK KADAR ÖZENLE HAZIRLANMIŞ.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Raslantıya bak bugün metroda bu gazeteyi okuyan bi' herif vardı dikkatimi çekti ilk defa gördüm bu "Vakit" gazetesini Irak Faturası başlığını da görmüştüm ama dikkatimi çekmedi...Fakat aptal bi' gazete olduğu diğer yazılardan gayet net şekilde anlaşılıyo adamlar birine masal anlatıyomuş gibi başlık atmışlar felan bi' sürü saçmalık...Ben diyorum size "mallık" bundan sonra parayla satılsın önüne gelen mallık yapıyo...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 08 Temmuz 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika'nın yarattığı terörü görmeyenlerin haber kaynağı da bu[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ne büyük talihsizliktir ki, bu gazeteyi okuyan yüzlerce insanla aynı iş yerindeyim.

Her yerde bu gazetenin varlığı kan kokusu gibi üzerime sindi çıkmıyor.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Vakit o listeye gireli zaten yıllar olmadı mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bide bence en ilgin en enteresan olay dun tony blair ın açıklamalarıydı. aynen dediki- bu terör sorumlularının masum halkın yaşam hakkına hiç saygısı yok!! sormak isterim ona ve sizlere acaba ırak ta afganistanda ve bosnadaki o kadar olen masum insanın yaşam hakkına saygı noldu??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 08 Temmuz 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Amerika'nın yarattığı terörü görmeyenlerin haber kaynağı da bu

Ben sitenin linkini vermedim "haberin" linkini verdim. Kaynak göstermeyeceksin tezini doğrulamak için doğruları göster.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda vakit gazetesi okumadığım için haberim yoktu bole bişeyden , ama biliyodum dinci olduklarını. Zamanda dinci gazete okumam ama saygı duyarım insanların inançlarına. Bunlar artık dinciliği aşıp işi nefrete , kine dökmüşler.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiabloTyrael, 08 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
Çok güzel Millileşmiş gazete..

İngilizleri hiç sevmiyorum
Bomba saldırına kınıyorum ama umrumda değil
İngilizler Iraklılara yaptıkları unuttunuz mu ?..

Seni vakit gazetesine yönetici yapalım istersen. Aynı kafadansınız ya ondan diyorum. Bak bu olayı etme bulma dünyası olarak değerlendiremeyiz. Bugün ingiltereye yarın bize. Bu işin sonu yokki. Eğer bu gibi devletlerle birlikte birşeyler yapmazsak çok büyük darbeler devamında gelecek.

İngiltere geçmişinde bir hata yaptı diye onları asacak değiliz. hem 2-3 asker bunu yaptı diye tüm halkı da yapacak değil ya.

Lütfen eğri oturup, doğru konuşalım. yorum yapmak için bir şeyler yazmayalım bu gibi konulara..[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Destek vermekle nedenlerini sorgulamak apayrı iki şey.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Adam doğru söylemiş sen hergün okadar çoluk çocuk kesersen sanada böyle yaparlar işte gerçi ölen insanların suçu yok hem orayı patlatan hem ırağa giren şerefsizlerde suç devletlerinin yüzünden masum insanlar öldü işte hepte böyle olacak bu :([signature][hline]FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 08 Temmuz 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
...
askeri merkeslere yapılan saldırı normal karsılanabilir
bir isyan bir kendini koruma refleksidir
ama sivillere saldırı yapmayı kimse acıklayamaz
orda cocuklar
hatta belki iraktaki katliama dur diyen insanlar wardi
...

Aslında fedaykin de buna benzer birşey söylüyor BonePART. Irak'daki savaşta askeri merkezlere yapılan saldırılar normal karşılanabilir ama sivillere yapılan diyor.

İkisi de gereksiz, ikiside saçma, ama ikisi de gerçek.

Fedaykin demin bir konudaki mesajını gördüm, tikkylerle mi dolsun istersin tarzı birşeydi. Valla ideoloji ve bunun tavan durumu olan fanatizm ve katliamlı sonuçları görünce valla dünya tikky dolsa fena olmazdı hani diyesim gelmiyor değil.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

bizde açılan topicteki bazı düşüncelerde bu yöndeydi; vakit te sadece o açıdan bakmış olaya.

ama herşeyden önce teröre terörle karşılık vermek yerine bitmesini sağlamak en güzelidir

ama şu 2 görüşüde hak veriyorum
sen irakta terör yaparsan, onlarda senin ülkende yapar
siviller terörün bir parçası olmamalı
irakta da siviller vardı

olay tek yönlü değil; herkesin başka bir açıdan bakması doğal.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

içimden oh iyi oldu ingilizlere diyorum (ırakta yaşanılanların yanında bir hiç) ama mantığım buna engel oluyor sonuçta terörist saldırılarla hiç bir yere varamazlar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...