Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tarih_Pastasi arkadasim; Insanlar kendi tanrilarini yaratir, kendi tanrilarina tapar. Hicbir milleti inanclari yüzünden karalayamazsin ilk olarak. O insanlarla biz esit sartlarda basladik degil mi bu yarisa? Evet. Yahudilerden daha önce uygarlasmis bir toplum muyuz? Evet. Neden onlar dünyayi yönetiyor da bizim tek yaptigimiz PIS YAHUDILER diye karalamak oluyor? Bicok cevabi var bunun, tanridan bekliyoruz, tembeliz, bazilarimizin kapasitesi yetmiyor belki. Ama her durumu kendi lehine cevirmek bir sanattir. Yahudiler de bu sanatin en büyük ustalari. Dünyanin gördügü en büyük dayanisma gruplarinin kuruculari bu adamlar. Helal olsun, ben gercekten takdir ediyorum bulunduklari pozisyonlari. Dünyanin en sevilmeyen grubu olmalarina ragmen hala en büyük ekonomik ve siyasal güclerinden olmayi basariyorlar. Bunu da dayanismalarina borclular. 21. yüzyil insaninin artik unuttugu bir seye[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 doğrudur. aslında amerika dediğimiz şey gerçektende amerika mıdır? değildir. birkaç sene öncesinde gazi üniversitesinde prof. olan bir tanıdığımdan dinlediğim bilgiler sonucunda fikrim değişti. amerika aslında israil'dir. coca cola gibi büyük şirketler aslında israil tabanlıdır. neyse efenim ehem, derin mevzular :) G8 yazsam yeterli olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Penth ve orc_lord a ek olarak demek istediğim bişi var.. Biz diyoruzki askeri güç siyasi ekonomik ve diğer alanlarda en önemli etken..ki bu kanunu çürüten en büyük örnek israil'dir... Hani derler ya "Kalem bıçaktan keskindir " diye aynen o hesap.. Kafalarını kullanarak,birbirlerine yardım ederek..bu hale geldiler.. En sevdiğim arkadaşlarımdan ikisi yahudi..hatta demin de söyledim bir tanesi sıra arkadaşımdı.. Tarihin her diliminde soykırıma uğrayan bi millet..zamanında birçok haksızlığa maruz kaldılar..(okuldaki dersleride bundan ibaret) durum böyle oluncada..toparlandıkları an aniden yükseldiler..verdikleri sözler için,ataları için..yardım derneklerinde devamlı birbirlerinden mal alıyorlar yardımda bulunuyorlar ..yani bi yahudi hayatta aç kalmaz ..onu bırakın altında bmw den aşşağı araba olmaz..bu derneklere gidiosa tabi.. Vatanları olmayınca heryere yayıldılar..israil bile onların tam anlamıyla vatanları sayılmaz..ama yayıldıkları için heryerde bi kolları var..gittikleri her yerde yüksek mevkiideler..Bana birazda japonları anımsatıyo..atom bombasından sonra hayatları çalışmak oldu... Gönül isterdiki zamanında başımızdakiler değişseydi de,Hatalar olmasaydı daaa...Bunun gibi birçok forumda "Türkler dünyayı yönetiyomuş doğru mu?" diye tartışılsaydı =) ne dielim helal olsun.. [Bu mesaj trapt tarafından 08 Temmuz 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 17.yüzyıla kadar Dünya'yı yönetiyorduk. Dünyayı yönetmeyi özlemi çektik hala çekmeye devam ediyoruz :) 19.yüzyıl Türklerin en kötü yüzyılıydı. 21.yüzyılda Altın çağ..
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 genellemeleri gerçeklerle karıştırmayalım.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 trapt gerçekten doğru söylüyorsun. amerika ve bazı ülkelerde zaten II. dünya savaşından sonra yükselip, bugün dünya üzerinde etkili söze sahip ve yönetime sahip ülkeler oldular. gerçekten bende isterdim ki onlar gibi olabilelim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 19. yüzyila kadar kas gücüyle halloluyordu cünkü her sey. Kolunda güc olan, kilici daha hizli savuran, karsisindakini daha önce öldüren dünyayi yönetiyordu. 19. yüzyildan itibaren bilim ve teknoloji yükselmeye basladi. Kas gücünün yerine beyin gücünü kullanmayan devletler baskalarinin kölesi durumuna düstü. Bunla mi övünüyorsun? Eger övündügün sey adam öldürmekse, günümüzde bir sehri birkac saniyede haritadan silebilecek silahlara sahip devletler var. Bu onlari büyük mü yapiyor simdi?[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 1-)Tarihlerini unutmaması 2-)Kafalarını Kullanması 3-)Yardımlaşması türkün türkten başka dostu yoktur lafı..onlar için geçerli..bizde sadece teoride..adamlar pratiğe çoktaaan geçti[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dünyayı yahudiler yönetiyor evet!! cnn kimin? microsoft kimin? amerika'da kaç tane yahudi senatör var? ingilterede kaç lobi var, kaç mason kuruluş var bi araştırın. daha sonrasında koç'a bakın, harran ovasının tamamına yakın kimlerin onlara bakın, cevapları aldığınızda katılacaksınız...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 titre değilde silkin desek..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: sheref, 08 Temmuz 2005 04:27 tarihinde demiş ki: dünyayı yahudiler yönetiyor evet!! cnn kimin? microsoft kimin? amerika'da kaç tane yahudi senatör var? ingilterede kaç lobi var, kaç mason kuruluş var bi araştırın. daha sonrasında koç'a bakın, harran ovasının tamamına yakın kimlerin onlara bakın, cevapları aldığınızda katılacaksınız... Cnn kanalı Yahudilerin elinde olduğunu neden olmasın ki? İsrail lehine propaganda yapıyor! Micsoroft'u Yahudilerin eline geçmedi henüz. Bill Gates ölünceye kadar Micsoroftı ele geçirecektir. İngiltere'de mason locası bir tane vardır ama çok büyük bir merkezdir. Sinagogların yüzbine aşmaktadır. Onu hizmet eden dernekler de var. Belirtmiştim Fransa'daki mason loca sayısı İngiltere'deki daha fazladır. Amerika'nın yarısı eyalet senatorler Yahudidir. diğer Evanjelik yani Hıristiyan yahudi senatorler de vardır. Amerikan hükümette Yahudi lobisi çok etkili. Bush katolik değil, evanjeliktir. Kendini ne sanıyor ? Koç batı hayranıdır, masonlarla iyi ilişkileri vardır, yakın dostudurlar. Koç bir haindir. Rus ihtilali Yahudi bankerleri finanse etmişlerdir. Her mason locasında bir Yahudi vardır. Yahudilerin izni olmadan mason olunamaz. Mesela Fransa'da bir dönemin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı Yahudi ve masondurlar. Bugün Amerika'daki Yahudi lobileri çok etkindirler. Amerikada, bankaların çoğu ve silah fabrikaları Yahudilerin elindedir. Sayıları ne olursa olsun nerede yaşarlarsa yaşasınlar; "Yahudi" çok zeki bir milletin adıdır. Atalarımız Osmanlı gemicileri, İspanya'da engizisyon mezalimine uğrayan, aşağılanan horlanan ve katledilen Yahudiler'i Türkiye'yi getirip yerleştirerek dünya üzerinde bir millete karşı yapabilecek en büyük iyiliği yapmışlardır. Hahambaşılıklarını, havralarını, sinagoglarını kurdurup, dinlerini korumuşlar. Başka bir yerde hiçbir zaman kazanamayacağı parayı kazandırıp, fakir Yahudi'yi zengin, patron Yahudi yapmışlar. İsrail büyük bir kısmı Türkiye'den götürlen paralarla kuruldu. Ancak, ne yazık ki, dünya üzerinde Türk Milleti'ne neredeyse ne büyük zararı veren Yahudiler'dir. Onların, bitmek tükenmeyen bilmeyen "para" ihtirasları; dünyayı da, ülkemizi de, insanımızı da mahvetmiş, etmekte ve edecektir. Bir tarım ülkesi olan Türkiye'de; elma isteyen küçük yavrusunu; "akşama baban getirecek" diye, ona hissettirmemeye çalıştığı gözyaşlarını silerek ağlayan genç anneler; dünyanın da, ülkemizin de insanlık onurunu zedeleyen bir ekonomik sömürünün kurbanlardırlar. Ülkemizde insan onurunun, bu derece ayaklar altına alındığı, aşağılandığı hiçbir zaman dilimi gösterilemez. Devleti ayaklar altına alan; dalgalı kur sistemi ve serbest yazar ekonomisi adı altındaki Atatürk ilkelerine ters düşen, devletin anayasasında koruma altında olduğu belirtilmesine rağmen vatandaşların hizmetlerinin, bu derece yok edildiği bir zaman dilimi daha görülmemiştir. Değil sağlıklı yaşamayı, sadece ekmekle karın doyurmaya çalışan insanların saatlerce ucuz ekmek kuyruklarında bekledileri, Enternasyonal Para Fonu (IMF), Dünya Bankası ve "Biz, Cudio-Kretien (Yahudi-Hıristiyan) kültürü ve topluluğuyuz bu yüzden sizi hiç bir zaman aramıza almayız. Boşuna uğraşmayın," diyen Avrupa Birlği reçeteleriyle ezilen, horlanan ve yok edilmeye çalışılan Türkiye'de işsizler ve yersizler ordusu, her geçen gün bir çığ gibi büyüyor, çocuğumuz okutamıyor, insanımızı kaybediyoruz. Bu toplulukların "ithal" bakan bile getirip, onu seçimsiz "bakan" yapan bir ülkenin, başbakanın dünyada bir eşi daha var mı ? bilmiyoruz. Hangi ülkelerin ve hangi devirde, kaç Yahudi veya Sabetist ile idare edildiğini ise, bir gün tarih mutlaka yazacaktır.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 editledim ne yazacagimi unuttum[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... [Bu mesaj Ferrero tarafından 08 Temmuz 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben daha kendimi yonetemıom başkalarını yonetmeye kalksam ne olur acep :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Adolf Hitler'in sözlerine bak. Bir gün haklı olacaktır. "Çeyrek asıra kadar Amerikalılar, ya şiddetli Yahudi düşmanları olacaklar ve yahut yutulacaklardır." "Diğer yaralar gibi Yahudi irinini de biz deştik. İstikbalde bu sebepten dolayı dünya bize karşı ebediyen minettar kalacaktır."
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hitlerde Yahudilerin adamıydı yahudiler Filistine ilk girdiklerinde oraya yahudileri yerleştirip nüfuslarını arttırmak istiyordu hitlerden almanyadaki yahudileri ülkelerine geri göndermesini istedi ama oradaki fakir yahudiler biz burda açız oraya gidersek ne yaparız diye karşı çıkınca bunların gözünü korkutmak için birçoğunu yaktı ben böyle duydum[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sanmam hammerhead.Ha onlar için para cok onemlı dersen, kı catır catır aldılar o sabunların hesabını susarım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 işte bunlar[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.DeviantArt GalleryHür ve özgür şarap ve lezzet portalı
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bencede yahudiler parasal dengeleri elinde tutuyo..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 estel sen beni güldürdün allah da seni güldürsün[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hitler'in Yahudileri Madagaskar'a sürme gibi bir projesi varmış diye duydum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dünya mason kontrolünde El-Kaide'nin yada baska bi terör örgütünün ne zmn bi Yahudi ülkesine saldırıda bulunduğu görülmüş? Zaten bu tür örgütlerin kurulmasında en büyük adımı Masonlar atıyor..[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Hell_Angel, 08 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Dünya mason kontrolünde El-Kaide'nin yada baska bi terör örgütünün ne zmn bi Yahudi ülkesine saldırıda bulunduğu görülmüş? Zaten bu tür örgütlerin kurulmasında en büyük adımı Masonlar atıyor.. hepsi tamam da suyunu da cikarmayin yahu, nerde el kaide, nerde masonlar[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki:hepsi tamam da suyunu da cikarmayin yahu, nerde el kaide, nerde masonlar Polemiğe girmek istemiyorum sana sadece şu örneği veriyim. Pentagon'a olan uçak saldırısından en önce masonların haberi olduğunu biliyormsn? ayrıca bide soru El-kaide nin su ana kadar hiç yahudi ülkelerine saldırıda bulundugunu gördünmü?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 para yönetiyor dünyayı para.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dünyayı Allah yönetiyor.. Kimse yazmamış =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Öne çıkan mesajlar