Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı kimler yönetiyor?

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

o zmn 2. dunya savasinda o yoneten yahudiler o kdr yahudi insanin olmesine neden izin werdi sor bunu buyugune[signature][hline]Dynamick'e karsi hala sempati war ama herseyi yapmam.
U will maybe walk alone DynamicK

[Bu mesaj Anelor tarafından 07 Temmuz 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyayı zenginler yönetir en zenignlerde yahudiler:) Siz yahudilerin doğu anadoluda 100 bin futbol sahası büyüklüğünde arsaları olduğunu biliyormsunuz? Abiadamlar her yerde![signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Sosyal ağlarda paylaş

Abi biz bilmiyoruz ama gerçekten öyle. geçen gazatede okumuştum hürriyet galiba. Çok zengin bir adamın yaptığı devrimleri anlatıyordu. elinde ne bir askeri güç nede bir yetki var bilidğmiz zenginadamın teki. Ama beyin![signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
farklı din dil ırktan 6 milyar var şu kocaman gezegende.belirli bir kesimin böyle bir şeye erişeceği hangi mantığa uyar? biraz zor değil mi sizce?

BEnce değil. Şuan direk bir örnek verim. belirli bir kesim olarak ABD nerdeyse her yerde eli var. herkez ona göre harakket ediyor her ne kadar inkar etsekte. ama onlarında çekindikleri kişiler var. ZEnginler diyoruz çünkü. Ülke ekonomilerine etki edebilirler. bilme anlata bildimmi... Ve en zenginler yahudiler... Ama gizli zenginler..[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dominic, 07 Temmuz 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
ben yonetiyorum.

bu iyidi
tw bozdu seni :)[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyayı Yahudiler yönetiyor.

Dünya'nın en büyük şirketlerine bakın, hepsinin kadrolarında nüfuzlu insanlar Yahudiler.

Medya, çağımızın en büyük silahı, manipülsayon için birebir, Yahudilerin elinde.

Amerika, Dünya'nın en güçlü ülkesi. Yahudilerin kontrolü altında. Vaad edilmiş topraklar, Armageddon Savaşı vs. Bush bile onlardan.

Siz bana öyle bir millet söyleyin ki 2000 sene bir toprakta birarada yaşamasın ve bu süre içinde asimile olmasın.

Dünya'nın her yerinde Yahudiler var.

En büyük şirketler, medya, Amerika daha ne gerekiyor Dünya'yı yönetmek için?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...