Fethalis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Merhaba arkadaslar uzun ugraslardan sonra en sonunda serverımız acılıyor. Serverımızın adı : Sting su anda web sitesi yapım aşamasında oldugundan ne yazıkki adres veremiyorum.Neyse simdi herkes serverın yenilikleri filan var mı diye sorcaktri :) serverdaki yenilikler:Yeni hayvanlar ve monsterlar eklenmistir:Sea horse headless mage orc archery gibi daha bir çok monster vardır.Yeni itemler dragon armor her monstera ait ozel bir silah mesela lizardman kesiyosunuz içinden lızardman spear çıkıyor.ve pepelekten alınmış bir çok script.cookbook gibi :) mükemmel bir world düzenlemesi (şu ana kadar girenlerin söylediği) ve daha bir çok yenilik. Serverımızın tam açılma süresi pazar günüdür.(malum sponsor işler) serverımızda edit engelleyici bir program yazılmıştır.ilgili gm ler bulunmaktadır.speed hack programı vardır ve speed yapan kişi 2 kez uyarıldıktan sonra kesiinlikle banlancaktır ırk sistemi ve her ırkın kendine ait özel sehirleri vardır. 4 cesit ırk vardır human orc lizardman ratman (su anda dwarfıda eklemeyi düşünüyorum). Evet serverın içindekiler ytenilikleri güzellikleri ve çirkinlikleri okudunuz sizlerden iyi veya kötü yorum yada şu olsaydı daha iyi olurdu gibi yazılar bekliyorum. Bizim için öncelikle playerın istegidir daha sonra gmlerin istegi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 keske irk sistemi olmasaydi..[hline]...all the sorrow and the pain will be washed away by rain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fethalis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 himm düşünülebilir ama daha görmediniz neyse cok fazla arkadaş olmasını istemezse kaldırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fethalis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 dediğin gibi ırk sistemini daha dün aldım ve daha bişiler eklemeyi düşünüyorum vede ekliycem ama kalsın mı kalmasın mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ırk sistmei oyunu rezil eder[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fethalis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ok beyler ırk sistemini kaldırdım :) neyse baska hosunuza giden yada gitmeyen yada ekle dediğiniz bişi varsa yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 iyide butun playerlar bunlaardan yararlanacakmı yane yeni dragonları kesene kadar canları cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fethalis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 nasil yani yeni dragonlari kesene kadar canlari cil,kar anlamadim aciklarmisin bi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantastikdunya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 zaten dragonlar zor kesilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fethalis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: fantastikdunya, 14 Şubat 2003 14:11 tarihinde demiş ki: zaten dragonlar zor kesilmeli evet dogru soyluyor sanirim herkes bask baska serverlarda oynarak bir dragonun gercek gucunu unutmus biz bu serverda bunu tekrar hatirlatcaz yani mage i 70 yada 80 liyen direk dragon kesemiycek gm olan bile zor kesebilcek cünkü drogun cok guclu bir hayvanadir ama herkes bunu unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fethalis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 irk sistemini kaldirmis bulunuyorum. ve en son ekeldiginm yenilik giant beetle ve minax war horse iyi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 merak etmeyin renk degistirip boburlenmiyorum yeni verdata yaziyorum mesela sea horse karada yurumuyor denizde kosturuyor :) yani rengini degistirince boyle bisi olmaz yani tumm yaratiklar yenidir[hline]Her Şey Daha Tam Bitmedi.... Geri Döncem, Bekle Beni!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 açılmamış server'ların reklamını yapmak yasaktır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 merak etme yarin aciliyor[hline]Her Şey Daha Tam Bitmedi.... Geri Döncem, Bekle Beni!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 açık mı ? hayır bu durum birşey farkettirmiyor sonuçta[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 neden speed yapanı 2 kez uyarıyorsunuz anlamam yakalıyabiliyorsanız direkt banlayın gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar