Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızla Gidilesi Mekanlar

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

beyler buluştuk...ve herşey başlamadan bitti :) hay allahım ya....ama bu kadar mekan öğrenmişken değerlendirmemek olmaz...yeni maceralara yelken açacaz....[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar mekan bildikten sonra işimiz kolay
güzel hizmet oldu paticik halkı için

hem başlamadan bitmesi de iyi mandoocum
başlayacaak, kasacaksın kendini, akıl almaz triplere anlam vermeye çalışacaksın, buralara konu açacaksın "ne yaptı bu şimdi??" diye, biz sinir olacaz falan... daha bitmesi ve içkili gece vartaları falan var.... uzun işmiş hakkaten, düşündükçe çıkıyor:-)

unutmadan not alayım....
kadiköööy barlaaar sokağıııı......
güzeeel:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem
Deli_Haci in, Borbag out :hrr:
beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 13 Aralık 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
nişantaşına getir, kız kendini iyi hissetsin :)

harbiden ya getir nişantaşına:):D[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin

[Bu mesaj Dingaer tarafından 18 Aralık 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 17 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki:
trip e git, belki romantik bir an yaşama şansı veya ilişkini ilerletme şansı bulamazsın ama ömrün boyunca unutamadığın bir anın olur
kızı her türlü oyunda açık ara, dağıtarak, duvarlara vurarak rahatçana ezdikten sonra 1 OWNZOR TH33 ! diye haykırıp anı ölümsüzleştirip hayatın boyunca aklına geçerken uğradığında bile gülmekten öldürecek bi anı sahibi olursun.

not: uzun sürmesi planlanan ilişkilere tavsiye edilmez.

mauhauahuahuahuahuhuah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 18 Aralık 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
beyler buluştuk...ve herşey başlamadan bitti :) hay allahım ya....ama bu kadar mekan öğrenmişken değerlendirmemek olmaz...yeni maceralara yelken açacaz....

Ama fos olmuş işte lol[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler benden size tavsiye....küçük kızlarla çıkmayın....aha ben denedim...abuk subuk bi neden söyledi...ki bence yazdı ama neyse..saygı duyarım...ilerde belki..ama asla büyük ihtimal...off ulan başlamadan bitmesi daha pis koyuyomuş ya...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bence yanılıyosun şu ana kadar hiç geri çevrilmedim ve bitiş kararlarını ben verdim ama arkadaşlarımdan biliyorum uzun süreli arkadaşlıklar daha pis koyuyo...[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 18 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
abe yaş 30 olmadıı surece hep kaşarıngenlerle çıkın benden tavsıye:)

sonrada 30 yaşına gelince

ha ne evlenmek mi? biriyle 1 aydan fazla berabermi olmak? ne benle her dakka flirt etmeyen bir kız mı? aile mi? çocuk mu? hıaa

diye dolaşın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

kimle çıkılacağı bence bir kızdan ne istediğinize bakar
150 gramlık et parçası istiyosanız 30 yaş altıyken veya üstüyken kaşarlarla takılın. ha daha fazlasını istiyosanız beyni de olan bir dişi lazım.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem
Deli_Haci in, Borbag out :hrr:
beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir

[Bu mesaj Borbag tarafından 18 Aralık 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 18 Aralık 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
kimle çıkılacağı bence bir kızdan ne istediğinize bakar
150 gramlık et parçası istiyosanız 30 yaş altıyken veya üstüyken kaşarlarla takılın. ha daha fazlasını istiyosanız beyni de olan bir dişi lazım.

iyide sonuçta erkekler üremeye programlanmıştır..bunu kimse inkar edemez...güzelliğin yanında beyin olursa mükemmel olur...ama tek başına beyin kesmez kimseyi..kimse yazmasın şimdi...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...