Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızla Gidilesi Mekanlar

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

ya pazar günü bir arkadaşımın tanıdığı bi kızla tanıştım...ilk gün hiç bi mekan bulamadık (Göztepe) hakkaten çok kötü geçti...

bu hafta sonu tekrar buluşcaz kadıköyde büyük ihtimalle...şimdi sizden isteğim kız arkadaşlarınızla gittiğiniz mekanlar? cafeler vs....sinema demeyin olmaz daha ilk haftadan :) neyse çok acil ilk buluşmayı telafi etmem lazım!

hade göriym sizi yardımcı olun genç kardeşinize...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

dostlar kıraathanesine götür orda cemal abi var yardımcı olur size..

şaka bi yana valla hiç kız tecrübem olmadığı,ve tabiiki yaşsın saplık durumları olduğundan bu konuları hiç bilemicem :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

ilk buluşma mc de oldu olayı daha da kötüleştirdi...
moda sahilde yazın anca takılınır..kış gelmiş kapalı iyi mekanlar lazım..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

karşıya geçirtmeyin beni...hem üşenirim hemde maddiyat el vermes :)

ama kız kulesi yılbaşı için fazla romantik geldi :) belki 14 şubata....

hmmm msn den seferberlik oluyo hade pati halkı ikinci ailem sizlerdende destek bekliyorum...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 13 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
canlı müzik olan loş ortamlar kaynaşmak için iyidir, kadıköyde öle bikaç yere zorla götürülmüştüm...

aha abi aradığım bu...kasıntı olmayan iyi bi ortam söylerseniz tamamdır..daha önce bi topic te canlı müzikli ortamları sormuştum...hade buna ilaveten loş ışıklı mekanlarıda ekleyelim...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

moda kırıntıda fln bi yemek yiyin yada daha değişik bi ortam istiyosanız barlar sokağında vagon büfe veya hemen ustundekı kahve bahane olabilir
yaş problemınız yoksa ve rock ve benzeri müzik dinlemek istersenız tavsiyem karga ve arka oda vagonun karşısında hemen arkaoda kırmızı camlar fln var böle karga da hemen yanında böle dar bi kaısı va raşşa doru bitane karga şeklinde tabela var üstünde orasıda güzeldir baya
yemek için böle atıştırma cinsi hint çayı var çin böreği ve karanfilli çay tavsiye edilir
çok şık biyere götürmek istiyosan laila kafe var sahilde orasıda çok civcivli ama bide suludur para harcamak istemıosan dier alternatifleri dene iyi şanslar
tabi mekan yemek yetmez birazda çene lazım
çenende çalışıosa hayırlısıyla muradına erersin :p[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...