Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Uğur Yücel'in yazıp yöneteceği 'Ramon' adlı filmde, Cem Yılmaz ve Sezen Aksu birlikte rol alacak.. Cem Yılmaz 'Ramon' Oldu Usta yönetmen Uğur Yücel'in yazıp yöneteceği çingene westerni 'Ramon' bu yaz çekiliyor. Projesi BKM Film'e ait olan yapımın oldukça geniş bir oyuncu kadrosu var. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın çingene Ramon'u canlandıracağı filmde, Sezen Aksu da kadronun ağır topları arasında yer alıyor. Son olarak kendi yönettiği 'GORA' ile kamera karşısına geçen Cem Yılmaz, bu kez hayranlarını 'Ramon' karakteriyle güldürecek. 15 Ağustos'ta Başlanacak 'Minik Serçe' ve 'Büyük Yalnızlık' adlı iki filmde rol alan Sezen Aksu ile üç sinema filminde oynayan Cem Yılmaz'ı buluşturacak bu iddialı projede, Uğur Yücel'in rol alıp almayacağı ise henüz belli olmadı. Ancak BKM Film, Yücel'in de filmde rol alması için ısrarlarını sürdürüyor. Yücel ise şu sıralar tatilde ve senaryo üzerindeki son eklemeleri yapıyor. Çekimlerine 15 Ağustos'ta başlanacak olan film, kış sezonunda seyirci karşısına çıkacak.[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Uğur Yücel'den kötü birşey beklemem, Cem Yılmaz ve Sezen Aksu'nun bulunmasıda bir artı, kaliteli bir şeyler çıkar ümidimdeyim, beklenir.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... [b]-mustaine is god- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sezenle cem estirir valla[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aaa ewet iyi bişiyler çıkar...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güzel olur :)[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Zaten cem yılomaz oynuyo diye bir sürü insan gidicek yine eminim..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cem yılmaz komik ortalık adamı, sezen aksu ağır sanat kadını... ortasını mı bulcaklar yoksa bir tarafa doğru mu çekcekler merak ediyorum.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Temmuz 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Geçen gün karşılaştık cemle. Leventte yürüyoduk, adam şalvar ve tesbihle takılıyodu, ilginç.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sezen aksu deforme olmuş yüzüne göstermemeye özen gösteriyordu. Nasıl bir rol alıcak acaba filmde...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 way be merak ettim bak.. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sezen The Mummy Returns.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 uğur yücel kaliteli işler yapar, ama yine de filmi görmeden kesin konuşmamak lazım[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar