Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni eve online expansionu : Cold wars

under_the_runes

Öne çıkan mesajlar

outpostlar, yeni allianceslar, dreadnoughtlar, freighterlar, jump drive vs vs... uzun lafa gerek yok 5 temmuzda oyun tamamen degisio.

http://www.eve-online.com/community/newsletters/vol005.html#h-1.3[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

hassstiirrrrrr OHAAAAAAAAAAAAA
RESMEN MİNİ EXODUS[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

dread skilleri = 550m
dread'n kendisi = 5milyar
prerequisite skiller icin harcanan zaman = aylar
dreadle sava$ alanina gelip ortaligi dagitmak = priceless[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

4x high slotu görene kadar kasarim diodumda artik i ih 6-7milyar harcayipta sadece 4 high slota kalmak (tamam ölümcül torplar 1800 filan cakio ama..) bana yalan geldi.. titanlarin yavrusu filamsa ben titanlari bekleyip parami onlara saklamayi tercih edecem bu durumda + titanlar hakkinda yazilan aklinizdaki uber huber savas gemisi titan olmayacak yazilarida killandirio zaten pfff gidip navy mavy aliim ben[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...