under_the_runes Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 outpostlar, yeni allianceslar, dreadnoughtlar, freighterlar, jump drive vs vs... uzun lafa gerek yok 5 temmuzda oyun tamamen degisio. http://www.eve-online.com/community/newsletters/vol005.html#h-1.3[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hassstiirrrrrr OHAAAAAAAAAAAAA RESMEN MİNİ EXODUS[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 En güzel değişiklik NWO olacak. Bakalım bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 OHa CCP Çıldırmış oLMALI[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben dread istiom onu bunu bilmem kardesim.. söle cekim dreadimi aliim ynaima tech 2 dronelarimi sonra vici gibi bi bursali(!) pirate gelsin patlatsin beni negzel olur[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dread skilleri = 550m dread'n kendisi = 5milyar prerequisite skiller icin harcanan zaman = aylar dreadle sava$ alanina gelip ortaligi dagitmak = priceless[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 itemleri filan say 7-8milyara mal edersin artik ^^ 8milyarida kaybetmek kime koyarki canim ^^[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 4x high slotu görene kadar kasarim diodumda artik i ih 6-7milyar harcayipta sadece 4 high slota kalmak (tamam ölümcül torplar 1800 filan cakio ama..) bana yalan geldi.. titanlarin yavrusu filamsa ben titanlari bekleyip parami onlara saklamayi tercih edecem bu durumda + titanlar hakkinda yazilan aklinizdaki uber huber savas gemisi titan olmayacak yazilarida killandirio zaten pfff gidip navy mavy aliim ben[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar