stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Oyuna ilk başladıgım zamanlar en ufak bir problem yaşamadım ( 1,5 ay ), ama son 1 hafta 10 gündür gerçekten bir sıkıntı olduğu gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 2 gündür ADSL'de latency 200 ms.'in üzerine çıkmıyor. Hatta dün instanceta 80 ms. gördüm, dudağım uçukladı. :) Allah nazardan korusun.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dun 90 gordum bende öeeh dedim.Aam dun sabah 1500 gordum[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: eradicator, 08 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Ortamın sıcaklıgı arttıkca lineer olarak iletkenlik de artar. Sıcaklık arttıkça işlemcilerin kasılmasının bozulmasının sebebi iletkenlik degildir. Siz işlemcilere iletken diyemezsiniz. Yarı iletken malzemeleri açıp incelemen lazım. Bu nu merak edersen anlatabilirim. [Kaynak: William D. Callister, Jr. // Material Science and Engineering (an Introduction) // Chapter 19: Electrical Properties // Page: 614-615] Not: Buradaki grafikte cok net olarak görebilirsin ısı artışıyla iletkenliginde değişimini ve saf malzemeler le içinde başka atomların var olduğu durumlardaki malzemelerin. Neden iletkenligin arttıgınıda daha onceki sayfalarda enerji gap larını acıklayarak anlatıyor. Wow forumumu,dünyayı kurtaran adam forumumu,tübitak forumumu belli değil :D o.O[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi tartışma olmuş :) Okudum delidumrul doğru söylemiş. Malzeme kitabından buldum yazdım işte :P Bu arada ben kablo kullanıyorum pingim cok degisiyo bazen 900 oluyo bazen 190 ama bana ne oluyorsa guildimdeki herkezede aynı şey oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar