Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Artık "yıllardır patideyim ama kafamı sokacak bir evim olmadı" derdine son veriyoruz.. Thron emlak olarak PATİKENT projesi dahilinde her bütçeye uygun arazi fiyatlarıyla, herkezi ev sahibi yapıyoruz.. Tüm pati ahalisini görsel sanatlar forumumuzaki şehrimize bekliyoruz.. :) Siz buna layıksınız :) ehe ehe[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Allahm inanamıorm sonunda bnmde paticik te bi evim olacak:D:D:D[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hee : )[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok pis reklamımı yaparım diyorsun yani :-P http://forum.paticik.com/view.php?id=127239[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Temmuz 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 http://img157.imageshack.us/my.php?image=city41ty.jpg şöyle alalım sizi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 imageshack kastırır ya benim hosta atayım ben freehost :p[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 peki bu olaydan biz yenilerde yaralanabiliryormuyuzunuski?[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yaparsan sende bişi yollarsan herkesinki koyulabilir :) bi ayırım yapıldığını zannetmiyorum.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yaşasın benim de evim olucak! :-)[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 otopark benim =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 isim de yazılsaydı iyi olurdu aslında, şimdi insanlar bu yaz sıcağında havuza girince bana para vereceklerini bilmez.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok guzel bi kentmiş tebrik ettim yapanı:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 her arsanın yapanı ayrı arkadaşım. görsel sanatlar bölümüne bekleriz sizi....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kesinlikle bayıldım projeye. pixel art'ta biraz ilerleme kayıt edebilirsem şehirmizde bir pet shop açacağım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Diablo sen kamera şakasımısın anlayamıyorum ki ben...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Diablo laflarına dikkat et siyasi hiçbir terim kullanmamayı alışkanlık haline getir bence,yoksa sende gidenler listesine girersin... Bu arada havuz kapılmış mı ya :/[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez [Bu mesaj Poibra tarafından 08 Temmuz 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yok yok şaka yapıyordum ben. Gece yarısı oldu, yazacak hiç bir şeyim kalmadı.. Artık uyuyayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok güzel bir proje ama beceremedim bana bir otel odasıda yeter :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 biraz sonra patikent'te ki ekonomiyi alt üst edecek birşey açıklayacağım. pixel art'a alışmaya çalışırken çok hoş birşeyler karşılaştım hayırlısı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehehe orc_lord petrol buldu :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hmm vallahi bilmiyorum ama belki pixel art bilmeyenlerinde işine yarayabilecek birşey. ilk denemelerini şimdi yapıyorum. birazdan internet ve görsel alanlar bölümünde sanırım gerekli konu başlıklarını göreceksiniz :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hmm o zaman pixel art için özel bir program buldun galiba.... :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ortasınada bir kokocu açarım ben her gece her gece aralıksız kokorec[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Duke actı bile hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kaça veriyosunuz boş araziyi?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar