ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir zamanlar SS, Resim, Fotograf upload etmek iğcin bir site vardı. Login olmak felan gerekmiyordu. Direk snirlar içersinde upload ediliyordu. Belli bir sure sonra da bu resim siliniyordu. Bir nevi ilk konan ilk silinir hesabıyla çalışıyordu. Çeşitli yerlerde link vermek için kullanılıyordu. Var mı hatırlayan orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 www.imageshack.us/ umarım yardımcı olabilmişimdir [signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. [Bu mesaj Wispy tarafından 08 Temmuz 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yardımcı olmak ne kelime ilaç gibi geldin valla. Sagolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bir süre sonra resimler silinmiyor diye biliyorum, ama..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: robinson, 08 Temmuz 2005 15:53 tarihinde demiş ki: bir süre sonra resimler silinmiyor diye biliyorum, ama.. Hayır silinmiyor :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Uploadit de siliniyo ama üye olman lazım ya gül gibi Photobucket dururken boşverin diğerlerini...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar