redthorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Sorun nedir bilmiyorum ama client i aciyorum kullanici adi ve sifremi yaziyorum server a balanicam ama bi bakiyorum client cokuyo ( client gecersiz islem yuruttu ) nasil cozebilirim bunu?
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Başka bir version kullan. Client versiyonları için Tıkla...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
taz Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 karakterin yoksa full patch yapmadıysan client otomatik göçer çünkü karakterin olmadııg için karakter yaratma ekranına gitmeye calısır full patch yapılı olmadıgı için karakteri yaratma penceresinde hata verir sende bu yüzden alıyon hatayı.[hline]ICQ: 4435695
redthorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 patch dede takılıyo yani error applying patches die bi hata veriyo onu nasıl çözcem
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Patch'i yüklemen gerekiyor ayrıca.Bunun için Başlat => Programlar => Ultima Online yolunu izleyerek oyunu çalıştır.Oyuna başlamadan önce AutoPatch çalışacaktır...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bazı cd'lerde AutoPatch hatası veriyor.Eğer söylediğim gibi yaptığında yinede yüklemez ise oyunu sil.Önce Minimum yükle.Daha sonra söylediğim gibi AutoPatch yap.Daha sonra Full yükle.Tekrar AutoPatch yaptığında sorun çıkmıyor.Neden böyle bişi olduğunu bilmiyorum ama bende bu şekilde oldu... :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
redthorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ravenloft bana icq verebilirmisin belki yardımın gerekebilir
redthorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bunnarın hepsini yaptım olduda simdide dier clientleri acmiyo sadece ilk clienti aciyo dierlerinde gri ekranda donup kalıyo :( simdi ne yapmam lazım??
redthorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Biri bana yardım etsin takıldım kaldım burda ağlamak üzereyim çıldırcam kafayı yicem ya
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Direk sil bastan yukleyip patch cek suna ya, amma kastiniz adami :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111
redthorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 kac kere sildim yine yukledim olmuyo olmuyo
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Söylediğim gibi yaptıktan sonra www.dbsource.net/clients.htm adresinden client çek.Tavsiyem 2.0.0a...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ilgincime gitti o kadar konu varken sadece bu konuya baggio ve ravenlof abanmıs O_o[signature][hline]S.E.N.
Öne çıkan mesajlar