Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Runuo'da hangi komutun hangi dosyada oldugunu kolay yolla nasıl bulabilirim yardımcı bir program varmı ?[signature][hline]bla
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Eh hocam belki ben emek harcamak istemiyorum =) Runuo ile sphere birbirinden çok farklı zaten ikisini bir tutamazsın. Spherenin buglarını fixlemekten intihar aşamasına gelen yetkililer var. Runuoda bu pek sorun olmuyor. İkisini karşılaştıramazsın zaten.[signature][hline]bla
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kendi kendine mi konusuon dicektim ama sanırım birilerinin mesajları silinmiş :)
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bende bunu ilk kim farkedip yazıcak diye bekliyordum =) fake üye konusu =)[signature][hline]bla
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hadi hadi baktın zorladı seni, ne demişse artık?! sende uçurdun fake diye di mi? :P aklımda komutların hangi dizinlerde olduğu yok ama visual studio .NET 2003 kullanmanı tavsiye ederim. (sharpdevelop'ta da sanırım detaylı arama vardır, kullanmadım) eğer böyle bir derleyici kullanırsan komutların nerelerde geçtiğini kolayca bulursun.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ractamainus teşekkürler. Tavsiyelerine dikkat edicem.[signature][hline]bla
Öne çıkan mesajlar