Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Raistlinn oldun mu kaldın mı?¿Ne bi çağrı ne bi icq msj ı ne bi paticik ozel mesaj ne de e-mail........ KIzdın mı bana noldu ya....:( :-( :hrr:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-kri-nona Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gözükmüyo o adam uzun süredir..[hline]S-kri-nona, 2 April 2003 13:45 tarihinde yapmış bi hata: abi ben gayim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 raistlinn evde ailesinin kendisine yaptığı keleğe kızgın oturmakla meşgul bilmem kaç yüz milyonluk telefon fatuyraını ödemişler herkesin telefonu var tekrar boırç gelmesin diye düşünürekten(ki ben buna i.nelik derim) telefonu bağlatmıyorlar tekrar aldığım haftalık da bir hafta içinde en fazla 2 defa kadıköy e grelip kafeye gşirmeme yettiğinden ve ben o pararnın bir ksımın9ı biriktirdiğimden haftada sasdece 1 kerer kadıköy e gidebiliyorum ama umudum üstün ikna yeteneğimle ailemi köşeye sıkıştırmak galiba da başardım aam telin açılması eylkülü falan bulabilir:( onun dışında katılabildiğim sürece de katılıyorum zaten ps: bugün giderken haber vericektim ama geç olur diye haber veremedim bir dahaki sefere haber vericem kadıköye giderkern[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 al be burdaymış adam bağırıyosun bide :)[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Seni tanımıyorum ama oh be rahatladım valla bende.. Seni goren cennetlik dogrusu ...Cuk diyende oturtmussun lafı gedigine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Fiercewind, 26 June 2003 16:36 tarihinde demiş ki: al be burdaymış adam bağırıyosun bide :)[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar olm adam 1 haftadır kayıp ondan ehehe[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar