AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 En sonunda thread açmak zorunda kaldım arkadaşlar içinde sadece benim olacağım bi server açıcam yardım edermisiniz? Sadece GM'lik tecrübesi kazanmak için bişiler yapıcam Yani forum sitesi veya playeri fln olmucak. Neler yapmam gerekli? Yazarsanız sevinirim. Şimdiden TŞKler.[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Burdan bakabileceğin gibi arama bölümünde server nasıl kurulur veya nasıl server kurcam veya server gibi aramalar yaparsan çıkan 10 topicden birine bakabilirsin[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne yapman gerektiği bariz belli arama 'dan aratırıcaksın ilk once sphere.ini nasıl ayarlanır onu ogreniceksin ,ikincisi hazır scpler alıcaksın server'na aktarıcaksın sonra sphere server ı çalıştırıcan login.cfg ni ayarlıcan sonrada owner acc acıcan giricen bunların hepsi paticik forumun en eski konularında bile war yani biraz içtenlikle ara cok istiyorsan[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Teşekkürler :)[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Öne çıkan mesajlar