Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sizce hangisi daha iyi ben kesinlikle inflames derim ama borgirinde hakkının yememek lazım, 2 sinin de gitaristleri ve basistleri cok iyi ama inflames in bateristi sanki biraz daha iyi[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 25 June 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 In Flames hem gitarda hem klawye de daha iyi ve daha teknik. Batery icin bi$iy diyemiycem.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 tabiki in flames ![hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Aklın yolu birdir. Go Jesper Stromblad Go!!! Quarthon Uses: Bc Rich Warlock nj[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yok abi benim o taraklarda bezim yok sewmem böcek gibi gitarları[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 cogu albumu var elimde ama bikac tanesini bulamadım. jester race fln[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 jester race bulamadıysan zaten daa in flames dinlememişin gibi bişey. :P jester race ve whoracle alınası albümler.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bende claymanle colony war son albümü de mp3 olarak indirdim[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 rezil bir thread klavye ve gitar? haa mini beyinli bir muzik kulturun var sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yeni gitarist Galder (a.k.a old mans child) kimsenin elestirecek yani yoktur. yeni baterist Nicholas Barker (herkesin kabul ettigi bir isim) eski baterist thorvald (nick kadar hizli olmasada tuttugu ritmler ile unludur) eski klavyeci adini hatirlamiyorum, entrone darkness triumphant albumundeki klavyleri calin ya da dinleyin kararinizi verirsiniz. dimmu borgir in muzgini su an sevmiyorum ama bunlari da bilmeniz gerekiyor simdiki dimmu nun hali Arcturus un melodilerini kendine uyarlayan bir grup pissed off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: himmelberget, 25 June 2003 20:21 tarihinde demiş ki: yeni gitarist Galder (a.k.a old mans child) kimsenin elestirecek yani yoktur. yeni baterist Nicholas Barker (herkesin kabul ettigi bir isim) eski baterist thorvald (nick kadar hizli olmasada tuttugu ritmler ile unludur) eski klavyeci adini hatirlamiyorum, entrone darkness triumphant albumundeki klavyleri calin ya da dinleyin kararinizi verirsiniz. dimmu borgir in muzgini su an sevmiyorum ama bunlari da bilmeniz gerekiyor simdiki dimmu nun hali Arcturus un melodilerini kendine uyarlayan bir grup pissed off ek 1 : dextra en duzgun albumlerini soylemis in flames in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hangisi da ii dersen ben inflames derim ama genede Nightwish :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 in flames sarsar[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Dimmu borgir yeni gitaristiyle sarsar asıl ama in flames de iyidir yane.... Dimmu Sarsarrrr.....[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 dimmuyla in flames karsılastırmamali. cunku zaten ikiside farklı kulwarlarda. karsılastırıcaksan in flamesle dark trani. yada dimmuyla satyriconu karsilastir[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 In Flames rlz Björnn Gelottee !! ama son albüm lerde sux oldular bence, tarzlarını kaybettiler gibin zaten Anders in suçu hep :-P[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kıyaslanamaz..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 whoracle herhalde en iyi albumleri. o var elimde. ondan baska bikac tane daha var. ama jester race i bulamadım satılmıodu hicbi yerde. clayman ve whoracle derim su anda elimde olanlardan. jester raceinde netten indirilmiş mp3 leri var. tabikide jester race en iyi sarkısı bence gelmis gecms[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 in flames vs(!) dimmu borgir mi ¿ kahtalı mıçı yönetir[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: DarQeR, 26 June 2003 00:06 tarihinde demiş ki: dimmuyla in flames karsılastırmamali. cunku zaten ikiside farklı kulwarlarda. karsılastırıcaksan in flamesle dark trani. yada dimmuyla satyriconu karsilastir doru[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar