Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkuaz Su

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Patik, 28 Mayıs 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
Bence en ıyı su markasından bırı. Oyle bedava fılan yalan sey bunlar. Adam neden bedava versın. Cola'nın karı ne bu ısten. Bakkaları, supermarketlerımı dusuncek adam. Ne dusuncelı bır fırmaymıs be helal olsun onlara.

Coca cola dan cola satın almaları karşılığında bedava veriliyor. Yani ben sadece turkuaz istiom colayı pepsi ya da ülker den alıcam dersen sana vermezler tabi ki. Karı cola satmak daha ne olsun ?
Mesaj tarihi:
Iyi de adam zaten satiyor Cola'sini. Neden su promosyonu yapsinki? Zaten bu suyun $i$e maliyetini vb. Cola'nin karindan cikarirsan adamlarin boyle sacma bir i$e giri$meyeceklerini anlarsin.

[signature][hline]tHe Original fi$h®

Banshee

[Bu mesaj -Wissy tarafından 29 Mayıs 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sen merak etme coca cola nın bizden daha bilgili ve çakal ekonomist leri uzman ları pazarlama sorumluları vardır. Şişenin maliyeti belki de 50 bin TL yi geçmiodr ( atıyorum bilen varsa yazsın) . Özelikle Ülker çok iyi çıkış yaptı ayrıca Pepsi gibi rakipleri de var ne kadar çok pazar payı = o kadar $para ... Bakkal diyicek ki ulan ülker alcağıma cola alırım bi de su satarz şişe başı 500 bin extra kar yaparız diyip paso coca cola company den Kola alıcak. Demekki adamlar colanın fiyatından o suyun maliyetini rahat rahat çıkarıyo
Mesaj tarihi:
Iyi de bu amcam zaten `Coca-Cola degilse icmem` insanlarinin ulkesinin bakkali. Yani bedava su vermese de CC satiliyor bu ulkede... Adamlarin pazarlama mudurleri Cola Turka'nin `TR'de pazari biz alacagiz hebe hube...` $eklindeki aciklamalarina `Coca-Cola olarak tek rakibimiz yine Coca-Cola'dir.` diyebiliyorsa Turkiye'nin bir koyundeki bakkal amcaya kendi CC'sini sattirmak icin bedava su vermek zorunda kalmaz.[signature][hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Mesaj tarihi:
Ayrica...

Turkuaz su zehirlenmesinden olen biri olmu$ mu? Ya da kalici bir zarari hatta gecici olarak bir rahatsizlik duyan olmu$ mu? `Tadi guzel degil.` ile `Sakin icmeyin. *bip bip bip* Patlayabilir!` demek ayni $ey degil.

`dogal(!)` kaynak sularinin `Ters Osmos` ile uretilen sulara gore daha temiz oldugunu ya da daha yararli oldugunu kanitlayan bir $ey var mi elinizde?

Yoksa neye dayanarak boylesine bir propaganda yapiyorsunuz?[signature][hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Mesaj tarihi:
Kimse ölmemiş o zmn zararı yok denemez bu konularda. Aç musluğu iç istanbulda öyle de ölmezsin. Biz gerçekleri söyledik ister kuyu suyunu arıtıp kaynak olmadığı için T.C. ye kaynak kapamaktan dolayı vergi vermiyen Corc lara paranı ver istersen doğal kaynak suyunu çıkarıp şişeleyen ve bunun için T.C ye extra vergi ödeyen yerli firmalara. Banane a.k gidin ne halt içerseniz için. C.C nın sahibi gel ver dese .. o hale gelmişinz
Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 29 Mayıs 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
Banane a.k gidin ne halt içerseniz için. C.C nın sahibi gel ver dese .. o hale gelmişinz

Ke$ke bu mesaji daha erken atsaymi$sin. `Adam` olmadigini belli etmek icin sacma fikirlerini yuzune vurmak gerekiyormu$ demekki...[signature][hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 29 Mayıs 2004 11:30 tarihinde demiş ki:
said:
Kithnos, 29 Mayıs 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
Banane a.k gidin ne halt içerseniz için. C.C nın sahibi gel ver dese .. o hale gelmişinz

Ke$ke bu mesaji daha erken atsaymi$sin. `Adam` olmadigini belli etmek icin sacma fikirlerini yuzune vurmak gerekiyormu$ demekki...

Kaç sayfadır deli ettiniz beni de ondan. Ben bildiklerimi paylaştıkça siz banane ben alrım kimse karışamaz moduna bağladınız. Biz de almayın layn hed höd demiyoruz. Böyle böyle haberiniz olsun diyoruz. 3 gündür adamı deli edersenz olucağı buydu. Laftan anlamadın(ız) bundan anlayın da susun ne yapıcaksnz yapın dedim. Bi tutturdunuz ben turkuaz alcam da turkuaz alcam. Ben size su diyorm adam kola diyo. anlamamakta ısrarlısınz. Doğru laftan anlamıyan kafanıza belki yukardaki argo sözcükler girer. Bi daha bişi yazma uzatmazsan sevinirim . Al yanına 500 bin git turkuaz su al son noktayı koy tartışmaya
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 29 Mayıs 2004 11:32 tarihinde demiş ki:
Ben de düzgün düzgün tartışacaz sanıyordum. Oldu mu bu yazı şimdi. Her konuyu böyle noktalasak ayıp olmaz mı?

Baştan beri amacım oydu Absolut cum her söylenen düzgün bi çerçevede cevap verdim. ama bakın öyle demiom düzgün okuyun dedikçe alakasız suçlamalar yaptılar. adamı deli ettiler ya . Biz de insanız herkesin sabrı bi yere kadar
Mesaj tarihi:
Oyle kufur edip, hakaret edip ustune bir de bu dediklerini savunursan gelip de `Daha mesaj atmayin.` diyemezsin. $u threade attigim mesaj sayisi uctur. Eger cevap veremiyorsan bazi $eylere susmasini, kabullenmesini ogren. Bazen haksiz olabilirsin. [$ekil 1-a]
Haksiz oldugunda kufure, argoya siginma.
Adam ol![signature][hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Mesaj tarihi:
Sayfa 4 ten beri okursan her msj a adam gibi cevap vermişimdr. ama büyük çoğunluğunz butun msj ları okumadan bişiler soyluo aynı şeyleri done done anlatıoz. Bıktırmasaydnz adamı başka boyutlara geçseydi tartışma adam gibi devam ederdi. 37429 kere aynı şeyleri söylersenz adamı deli edersinz tabi. Ben diyoram adama coca cola alırken daha bi dikkatli olalaım ama cola turka al demişin diyo hey yarappim bunlara bile doru duzgun cevaplar werdm ama yeter
  • Admin
Mesaj tarihi:
topici kaldıgım yerden bi okudum da susadım hemen ehe :)

yahu ciddi ciddi şu 12-13 yaslarımda bi piknige gittiydim memlekette
kaynak suyu cıkıyodu dere kenarında böle etrafını taşla çevirmişler dere suyu ona karışmasın diye
daldırıp agzı ne içtiydim
tadıda okadar güzeldiki anlatamam
buz gibi böyle acaip süper bişidi valla :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
Evet dyna cidden çyle oluyo son World Cup un olduğu sene ben de köy e gitmiştm dağın başına çıktık su kaynağının başladıı yere yani. Direk yer altından çıktığı suyun en saf temiz hali. Kafayı bi daldırdım lıkır lıkır gidiyo buz gibi kaynak kuruycak bende o sırada nefessizlikten gitcem diye korktu valla bizimkiler
Mesaj tarihi:
ya uzatmayın fazla, söyleyin; en sağlıklı su ne sizce, bırakın emperyalizmi cartı curtu, sağlık için en iyi olan, nitratı olmayan su nedir yani=?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
ehhe evet herkes savunduğu ürünü getirsin test yapalım=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 29 Mayıs 2004 09:18 tarihinde demiş ki:
said:
SwZ, 28 Mayıs 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
said:
Kithnos, 28 Mayıs 2004 11:11 tarihinde demiş ki:
Tartışmanın asıl sebebi zaten Cola dan ziyade Turkuaz yani su.
Neyse madem konu coladan gidiyo zaten colaya alternatif dedim coca colaya demedim. anladın mı ? Al uludağ iç demioz bakın böyle bişi de var haberiniz olsun diyoruz

1. si turkuaz cc nın markası
2. maden cola turka flm al diosun o daha beter kendi insanının sağlığını hiçe sayan bir şirket oluyor bence ülker kendi kendimizi kandırıoz zaten tadıa iğrenç
3. sü eğer sen turkuz ı sevmiyorsan sen içme çevrendekilerede söyle içmesin propaganda yapma onu iömeyin bilmemne die isteyen içer istemeyen içmez

1. Bu msj başka birine cevabende turkuaz cc markası olduğunu senden iyi biliorm
2. Nerde cola turka al demişim gösterirsen sevinirim. Zayıf Türkçenle ya da zayıf algılama yeteneğinle çıkma öyle ortaya
3. Çevremdekilere söylemek propaganda olmuyor mu? Paticik de benim sanal ortamdaki çevrem

*zeka yaşını merak eder*

iq testine iq'um 140 çıktı bkz ankara üniv. arşivi[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

[Bu mesaj SwZ tarafından 29 Mayıs 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SwZ, 29 Mayıs 2004 15:32 tarihinde demiş ki:

1. Bu msj başka birine cevabende turkuaz cc markası olduğunu senden iyi biliorm
2. Nerde cola turka al demişim gösterirsen sevinirim. Zayıf Türkçenle ya da zayıf algılama yeteneğinle çıkma öyle ortaya
3. Çevremdekilere söylemek propaganda olmuyor mu? Paticik de benim sanal ortamdaki çevrem

*zeka yaşını merak eder*

iq testine iq'um 140 çıktı bkz ankara üniv. arşivi

2.nci maddede tr nin zatıf oldğunu söylemiştim di mi ?

' iq testine iq'um 140 çıktı'
iq testinde ve iq testine göre dersen daha iyi olur.

Bana söylediğin anlamsız sözlerin kaynağı meğer türkçenmiş. Neyse takma kafana düzeltirsin
Mesaj tarihi:
kithnos aşıyorsun sınırı, çocuk gibi kavga etme - etmeyin ya![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu aralar bir mail dönüyor ortada bu tartışma gene alevleniyor..

said:
CocaCola nin Son Oyunu: TURKUAZ Gercegi

Dün gece eve dönerken su almak üzere markete ugradim. " Görevliye söyle
sordum : 1,5 lt su
var mi? Ama Turkuaz disinda lütfen" Turkuaz çiktigindan beri bu sekilde su
aliyordum artik. Para
verip kötü su içmeye hiç niyetim yok...Marketteki adamin dediklerini aynen
aktariyorum: Abi ben o sudan satmiyorum. Inan ki gelen müsteriden onda
dokuzu senin söyledigin seyi söylüyor"
Peki neden halen daha satiyorlar diye sordum.
Abi turkuaz suyu,marketlere bedava veriliyor. Satarsan kara geçiyorsun,
satmazsan öylece duruyor.
Ama ben satmiyorum, çünkü alan yok".
Uzun söze gerek yok; hiçkimse almazsa, hiçkimseye satamazlar...
Lütfen okuyun, okutun!
Bir seye dikkatinizi çekmek istiyorum.Türkiye'de bazi siseli Içme sulari
dogal kaynak suyu degil. Dogal kaynak sularinda devlete para ödemeniz
gerekiyor, arti bu tesislerin yatirim maliyeti çok yüksek...Dolayisiyla,
mesela COCA COLA ne yapti?Uludag'dan kaynak suyu arastirmalarinda
maliyetleri yüksek buldugu için BURSA/KESTEL deki C.Cola fabrikasinda,
derin kuyu pompalariyla ovanin suyunu çekerek bunu da tersosmos'dan
geçirip filtre ederek hem Coca Cola mesrubatini hem de TURKUAZ'i
siselemeye basladi. TURKUAZ'in etiketinin üst ve altindaki Kahverengi
seritlere dikkat edin...SOFRA ICECEGI yazar...Devlet, C.Cola'nin
uyanikligini kanuna uydurmak ve uyanikliga yapilacak itirazlari bertaraf
etmek için böyle bir kural çikardi...
Binlerce dönümlük tarim arazisinin bulundugu ve Coca Cola hariç hiç bir
isletmeye Derin Kuyu Pompasi çakma IZNI VERILMEYEN Kestel ovasinda,
yeraltindan çekilen su, filtre edilip daha
sonra içine bazi mineraller katildiktan sonra Türkiye'nin en ücra
kasabalarinda bile satiliyor ve
likir likir içiliyor. Bazi yazlik kasaba ve köylerde neredeyse TURKUAZ
harici içme suyu bulamazsiniz. Çünkü dagitim agi çok güçlü...
Bayilere baski bile oldugu yolunda duyumlar aldim. Turkuaz içmeye devam
edecekseniz, unutmayin...Yapay bir Su Içiyorsunuz. Bu suyu satan bütün
bakkal büfe lokanta vs. ile bizzat ve de tek tek kavga etmis bir vatandas
olarak konuya dikkatinizi çekerim. Her tarafi dogal kaynak sulariyla
dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de üstüne para alarak
içiriyorlar. Içmeyin arkadaslar!

Y.Doc.Dr...Cemalettin CAMCI
Firat Universitesi Genel Cerrahi AD

Elazig-Turkiye

şeklinde...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 22 Ekim 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...