Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abi ne biliyosunuz kaynak suyuna yoldan geçen bi koyun sürüsünün işeyip zıçmadığını? Turkuaz da sofra içeceği yazması olayı ilk çıktığında, su yun patenti ile ilgili bir sorun olduğunu duymuştum bende. Daha sonra patent anlaşmaları yapıldıktan sonra su yazmışlar. Ayrıca çok saçma bedava verirse ne karı olcak bizi içtenmi fethetcekki? Onu geç Kaynak suyunu alıp direk şişeye dolduruyolar bunlar enazından üzerine işlem yapıyomuş daha maliyetli bi iş direk gidip biyerden kaynak suyu diye dayayabilir. ps: Bizde Danone Hayat su içiyok.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evde filtre hedesi var ben musluk suyu içiyom valla:) ama ölçümü bilmemnesi yapıldı tamiz su yani çok ta güsel:) zaten turkuaz toplasan 4 kere falan içmişimdir benim hiç dikkatimi çekmedi tadı bi garip falan diye.. ki zaten bakkaldan su alıp içen bi adam da deilim ben su almıyom dışardan almanyaya 3 hollandaya 2 kez gitmiş bi insan olarak sölemeliyim ki giderken soda falan seviyosanız suya tercih ederseniz (ki sanmam:)) yaşadınız. yok deilse su stoklayın gitmeden s*çarsınız:) normal suyu 5-6 sene öncesine kadar süt kutusunda satıyolardı (karton kutu bildiğimiz) ve tadı berbatlığın ötesindeydi:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected]
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kardes musluk suyu gece kalkip cok usenirsem bende iciyorum hele yazin nolcak olecek degilz ya[signature][hline]
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 olur olur valla adam bi hikaye çıkardı suyun saflığını mıne ölçüyomuş normali 60 dedi musluk suyu 300 falan çıktı filtreli su 3 falan çıktı mesela tabi filtre takalı olmuş 3-4 sene en aşağı 1 senedir musluk suyu içiyom zaten:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected]
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bakın DOGAL KAYNAK suyu yazmaz turkuazda hiç gazete takıp etmıyormusunuz gazetede kanun geregınce ayda bır fılan cıakr bu olay Turkuazda ve pepsının ıcecegı Aquafina da DOGAL KAYNAK suyu yazmaz İŞLENMİŞ içme suyu yazar sofra içicegi geyigi başka sularda bır yasa avr kahverengi şerit olan sular katkılı sulardır yani arıtılmış sulardır cogu atık su merkezınde uretılır onemlı olan nasıl uretıldıgı degıldır Israıl de bu şekılde uretıyor suyunu cunkı orda su yok fakat turkıye gıbı bol mıktar kaynak suyu bulunan bır ulkede gıdıpte atık sudan uretılmiş suyu içmek aptallıktır etrafta bır suru su var erıklı nıksar hayat nestle pınar aytaç tat gıbı bır suru fırma duruken kı bunlarında cogu yerlı fırmadır gıdıp yabancı sermayenın elınde olan arıtılmış atık suyu içmek hem aptallıktır hemde ulke ekonomısıne zarardır bazı tıkkycan lar da sırf marka dıye su ıcıyolar efendım Aqufina pepsının super marka onu içelim dıye ben hala mıllı ekonomıye ınandıgım için ıktısad-ı mıllıyeyı cıddıye aldıgım ıcın yabancı sermayeden gelen gıdaları tuketmıyorum kola ıcmıyorum o yuzden uludag ıcıyorum genelde kola da turk malı var ama onların kaynaklarınında nerelere gıttıgı malum içtigim kolayla birkaç tarıkata daha yardım yapmak ıstemıyorum o yuzden kola ıcmıyorum bıraktım sırf maden suyu veya uludag gazoz :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ya o Turkuaz suyunun adını bile ağzınıza almayın ya ben böle iğrenç ve acı bi su hayatımda ne gördüm ne duydum nede içtim!!!Olmaz bu kadarı yani...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
rona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 süper allah razı olsun sn. doçent bey[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
fab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ayrıca turkuaz gayet süper bi sudur.[signature][hline]mesela beş
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Burda bi yanlışlık var. Turkuaz suyu sevmeyebilirsin tamam, milli ekonomi vs vs... diyerekten tüketmeyebilirsin buna da tamam. Kaynak suyu varken niye arıtılmış suyu içeyim de diyebilirsin, çok zayıf bi argüman olsa da hadi buna da tamam. Peki bunu "Aman ha sakın turkuaz içmeyiin!! Bakın arıtılmış suymuş!!" diye sunman ve bunu forumda yayman yanlış. İsteyen içer, istemeyen içmez artılmış olup olmaması bişey değiştirmez. Sonuçta arıtılmış su,tadı kötü de olsa temizlenmiş; yukarıda biri çok iyi demiş o kaynak suyunun temiz olduğunu nerden biliyosun? Gidip kaynağında gördün mü? Sanki genleriyle oynanmış veya radyoaktif bişey de çok zararı gelcek...[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight [Bu mesaj Saendul tarafından 27 Mayıs 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 +1 şendul[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 + şu coca cola sizin milli sermaye bildiğiniz değme "Türk" şirketlerinden daha az zararlı Türkiyeye.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 pepsi'nin suyununda öyle olması gerekiyor. bu işlenmiş sular gerçekten tehlikeli illa kuyu suyu olmak zorunda değil buldu bir suyu işleyip sizede satabilir...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abi 3 gün su içme lağım bile içersin bırak turkuazı :P (eğer 3 gün içinde ölmessen tabii)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ultra deyince aklıma geldi, böle bişi vardı bi haberde . iki kişi asansörde kalıyolar. bi hafta birbirlerinin idrarını içmek zorunda kalıyolar. ıykk irençç[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
can Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 öf şu milli gelirmiş, amerika'ya yararmış cartmış curtmuş diyenlere kıl kapıyorum. abicim siz sakın bilgisayar da kullanmayın, ayıptır. sakın başka kahve içmeyin, paso türk kahvesi için.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Vodan, 27 Mayıs 2004 19:13 tarihinde demiş ki: + şu coca cola sizin milli sermaye bildiğiniz değme "Türk" şirketlerinden daha az zararlı Türkiyeye. Hadi ya? dünyada sadece Türkiye mi var peki veya bize dokunmayan yılan bin mi yaşasın?[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: BOccOB, 27 Mayıs 2004 17:03 tarihinde demiş ki: Tamamen asparagas yalan bir haber... Ben bunu ilk olarak bir arkadaşımdan duymuştum. Bir kere alın şişeyi okuyun, sofra içeceği diye bir ibre yok artık. Doğal kaynak suyu yazıyor. İlk üretimlere öyle birşey yazmış olabilirler, ancak daha sonra bu gibi yanlış anlaşılmalara neden olduğundan değiştirmiş olmalılar. Devlet cidden böyle bir kural koysaydı sofra içeceği yazardı hala... Bunu yazan adam kesin bir firmadan rüşvet almıştır, çok taraflı bir yazı olarak gördüm... Kapitalist düzenin ileri gelenlerinden Coca Cola nın Turkuaz suyu gerçekten de doğal kayna suyu değildir.. neresinde doğal kaynak suyu yazıyo gel göster sna 1 kamyon turkuaz alim.. Aksine ' İşlenmiş Sofra Suyu' yazmaktadır.. Aynı şekilde Pepsi de Aquafina yı üretmektedir. Malesef ki Cocal ve Pepsi hayatımza girmiştir. 2sine de kıl olmama rağmen cola ürünlerini alıyorum.. Biri özelikle bu su işine dur demeli ki bu da biz olucaz. Almayın kardeşim zorla vermiyolar ya mutlaka bulursunuz başka satan bi yer. Not: Aquafina yı hıc almadm bakmadm aynı oldugunu soledıler ( Turkuaz gibi ) yanlışım varsa duzeltin. Pınar Türk markası mı ( Nestle alıodum alırsam yatakhane de flan ) pınar tr ise onu arıyak alak
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: -Melancholy-, 27 Mayıs 2004 19:20 tarihinde demiş ki: öf şu milli gelirmiş, amerika'ya yararmış cartmış curtmuş diyenlere kıl kapıyorum. abicim siz sakın bilgisayar da kullanmayın, ayıptır. sakın başka kahve içmeyin, paso türk kahvesi için. Türk kahvesinin aslında ağırlıkla ( belki tamamen) Brezilya'dan ithal edildiğini , sadece yapılış-tad-görüntü v.s sinden dolayı Türk kahvesi denildiğini bilmiyicek kadar ahmak olan birinin yaptığı yorum zaten ciddiye alınımaz. Amerikalılara paranı vermiyince rahat edemiyo musun? Türk firmaları türk işçileri türkiye cumhuryeti kazanınca sana mı dokunuyo ucu? Kimse tabi ki seni zorlıyamaz onu kullanma bunu kullan diye ama biraz uyanık olmak lazım bi şeylerin arkasına bakmak lazım. ( tabi paranoyak olmaya gerek yok :) )
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abi niye alıyosun o zaman cola. Madem sevmiyosun alma. İkincisi anlamıyorum ya, herkes işlenmiş su tehlikeli diyo. Nesi tehlikeli?? Ne var ki içinde tehlikeli diyosunuz? Adamlar işleyip sağlık koşullarına uygun hale getiriyolar. Nerden biliyosun belki temizlemiyolar diyosanız o zaman o kaynak sularının "temiz" olduğu ne malum? Adam belki dolduruyo öylesine bu da tehlikeli. Ama birine güvenmek zorundasınız. Çok gereksiz bi konu bence. İsteyen istediğini içer, kimseyi de zorlayamazsınız şunu iç şunu içme hede hödö diye. Ortada kimsenin sağlığını tehlikeye sokacak bi durum da yok.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight [Bu mesaj Saendul tarafından 27 Mayıs 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Melancholy bilgisayar konusu başka onda mecburuz ancak mecburo lmadığımız şeylede bari yapmayalım demek isteniyo burda..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Saendul, 27 Mayıs 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Abi niye alıyosun o zaman cola. Madem sevmiyosun alma. Ark ın dediği gibi mecbur kalmadıkça almayın diyoruz. Colayı Coca-Cola Pepsi ve Ülker dışında üreten yok. 3 ünden 1 ini mecburen tercih ediyoruz kola alıcağımız zaman.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 çeşmeden içiyom ben suyu antalyada oh miss[signature][hline]i love this game!
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Coca Cola ve Pepsi satış ağları gerçekten çok güclü ürünleri her yere ulaştırıyolar .. Mesela Uludağ gazozo her yerde bulunmuyo. Bundan sonra onun olduğu yerde ondan satın almaya özen göstericem. İlk kez gecen hafta içtim tadı oldukça hoş bi deneyin derim
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ee orası antalya keşke biz de orda olsaydık.. güneşlenirdik musluktan su içerdik :)
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Uludağ gazoz da iidir, coca cola da. İkisinin de tadı iidir ve farklı, ikisini de içerim walla :) Ama eet kolay bulunmuyo Uludağ onda haklısın.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight
Öne çıkan mesajlar