sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Aynen paste ediyorum: CocaCola nın Son Oyunu: TURKUAZ Gercegi Dün gece eve dönerken su almak üzere markete uğradım. " Görevliye şöyle sordum : 1,5 lt su var mı? Ama Turkuaz dışında lütfen" Turkuaz çıktığından beri bu şekilde su alıyordum artık. Para verip kötü su içmeye hiç niyetim yok... Marketteki adamın dediklerini aynen aktarıyorum: Abi ben o sudan satmıyorum. İnan ki gelen müşteriden onda dokuzu senin söylediğin şeyi söylüyor" Peki neden halen daha satıyorlar diye sordum. Abi turkuaz suyu, marketlere bedava veriliyor. Satarsan kara geçiyorsun, satmazsan öylece duruyor. Ama ben satmıyorum, çünkü alan yok". Uzun söze gerek yok; hiçkimse almazsa, hiçkimseye satamazlar... Lütfen okuyun, okutun! Bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum.Türkiye'de bazı şişeli İçme suları doğal kaynak suyu değil. Doğal kaynak sularında devlete para ödemeniz gerekiyor, artı bu tesislerin yatırım maliyeti çok yüksek ... Dolayısıyla, mesela COCA COLA ne yaptı? Uludağ'dan kaynak suyu araştırmalarında maliyetleri yüksek bulduğu için BURSA/ KESTEL deki C.Cola fabrikasında, derin kuyu pompalarıyla ovanın suyunu çekerek bunu da tersosmos'dan geçirip filtre ederek hem Coca Cola meşrubatını hem de TURKUAZ'ı şişelemeye başladı. TURKUAZ'ın etiketinin üst ve altındaki Kahverengi şeritlere dikkat edin...SOFRA ICECEGI yazar...Devlet, C.Cola'nın anıklığını kanuna uydurmak ve uyanıklığa yapılacak itirazları bertaraf etmek için böyle bir kural çıkardı... Binlerce dönümlük tarım arazisinin bulunduğu ve Coca Cola hariç hiç bir isletmeye Derin Kuyu Pompası çakma IZNI VERILMEYEN Kestel ovasında, yeraltından çekilen su, filtre edilip daha sonra içine bazı mineraller katıldıktan sonra Türkiye'nin en ücra kasabalarında bile satılıyor ve lıkır lıkır içiliyor. Bazı yazlık kasaba ve köylerde neredeyse TURKUAZ harici içme suyu bulamazsınız. Çünkü dağıtım ağı çok güçlü... Bayilere baskı bile olduğu yolunda duyumlar aldım.Turkuaz içmeye devam edecekseniz, unutmayın... Yapay bir Su İçiyorsunuz. Bu suyu satan bütün bakkal büfe lokanta vs. ile bizzat ve de tek tek kavga etmiş bir vatandaş olarak konuya dikkatinizi çekerim. Her tarafı doğal kaynak sularıyla dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de üstüne para alarak içiriyorlar. İçmeyin arkadaşlar! Y.Doc.Dr...Cemalettin CAMCI Firat Universitesi Genel Cerrahi AD Elazig-Turkiye
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 konuyla alakası yok ama bi kaç yıl önce bursa'ya gitmiştim ve bir allahın marketinde bile uludağ gazoz bulamamıştım, çok şaşırmıştım tabii. ve daha da ilginç olanı bursalılar bana uludağ gazoz'un bursa'da satılmadıını söölemişti.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 pınar madran la nestle pure life en iyi 2si zaten markette bunların 2side varsa birisini tercih ederim de dedigin gibi bazı yerlerde sadece turkuaz oluyor bende ne alaka diyordum meğer nedeni buymuş ... edik:turkauz yazmışımda ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi minik tavsanlar gibisiniz sen gelcen biz seni aleme sokcan biz kedi ile fedou denedik is yok [Bu mesaj DynamicK tarafından 27 Mayıs 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Zaten Ben Coca Cola Bile İçmiyorum :-)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bizim yazlik tarafindada ilginçti sindi anladim herkes turkuaz satiyordu ama babam sevmediginden illa pinar su dediginden satan bi yer bulmuştu ordada pepsi vardi sadece demek bunla alakaliymiş !![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Kalabak warken başka su içilmez.[signature][hline]darkspade
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 pınar madran rule...bundan baska su ıcemıyorum ne musluk ne de turkuaz(hos aynı sey musluk bıle daha ii ama :-p )[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Turkuaz Pepsi Ülker Asla tüketmeyeceğim 3 ürün
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 vallaha güzel su olarak biliyodum ben turkuazı alla alla..
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ona bakarsan hiçbi suyu hiçbi çukolata yada meşrubatıda içme[signature][hline]Sithas-Silvanos Black, Wind, Fire and Steel
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 dağdelen.. hoyyttt[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 doğal jkaynak suyundan şaşmayınız[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 siz bide yurt dışında satılan sulardan için turkuazi bile kana kana içerseniz[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya ben 5 6 sene once bu damacana yok tu 6 lt niksar alirdik ve boyle mekanik bir tadi var icenler anlamistir, simdi o tadin devami olarak turkuaz var onu iciyirozu[signature][hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 iyi oldu yazdığınız. bundan böyle,o şişe yaz şişesi,bu şişe kış şişesi diyeceğim alırken :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
zevzek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 DonCarlone kimse ülker'in çokonatına laf edemez.ülkerin tek ve ensevdiğim şeyi :).bu arada gerçekten turkuaz suyunun tadında bir gariplik var.gerçek suya benzemiyor.bir kere içmiştim.bir daha içmedim,içmemde.[signature][hline]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi.
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben arada bir içiyorum hani içecek başka su yoksa ama turkuaz alırken sahiden 2 kere düşünüyorum. (yoka üçkezmi düşünüyorum)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 sofra içeceğinin yanında birde işlenmiş su diyordu.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 madem böyle bi konu açtınız bir çevre mühendisi olarak nestle suyunu tavsiye ediyorum sizlere, en sağlıklı sudur kendisi, bölüm hocalarımız geniş araştırma ve deneyler sonunda bunu ortaya koydular, ayrıca erikli suyunuda sakın içmeyin biara bazı numunelerinden siyanür çıkmıştı, coca-cola karıştırmıştır gibisinden söylentiler de oldu ama her neyse ne erikli içmemek lazım. nestle için içirin.
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben şahsen nestle içiyom ..[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: sostizm, 27 Mayıs 2004 10:48 tarihinde demiş ki: Abi ben o sudan satmıyorum. İnan ki gelen müşteriden onda dokuzu senin söylediğin şeyi söylüyor" Yalanın önde gideni. Böyle duyarlı bir millet olamadık henüz :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 coca colanın kari ne ki bu isten bedava veriyosa?[signature][hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 beyler turkuaz icmeliyiz cunku daha saglikli cunku coca cola yan kurulusu ve coca cola amerikan ordusuna milyarlarca dolar hibe edip dunya barisina yardimci oluyor[signature][hline]
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ne sular var turkuaz gene iidir.ben mecburiyetten bi kere şeker sumu ne öle bişi almıştım şok tan resmen asit yani[signature][hline]
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Olayın amerkianlıkla alakası yok ama gıda mühendisi bir arkadaş da bana Turkuazın makina suyu olduğunu içilmemesi gerektiğini söylemişti.
Öne çıkan mesajlar