dominic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 n-gage'im bozuldugu icin, gprs, modem ve bluetooth destekleyen ucuz bir cep telefonuna ihtiyacim var ve telefon markalari, modelleri hakkinda en ufak bir fikrim yok. bu isten anliyan, fiyatlar hakkinda bilgisi olan herkesin tavsiyesini bekliyorum, simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bende yeni telefon furyasından çıktım, 3230 aldım, pek anlamam ama dediğin bütün özellikler vardır muhtemelen 500-700 arası bulursun. eğer biraz sıkarsan w800i gelicek ama pahalı olucaktır. daha ucuz bişey istersen, 2. el telefon al derim.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 nokia olmasi ozellikle beni cok mutlu eder. [Bu mesaj dominic tarafından 03 Temmuz 2005 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 6230i oole buyuk helelo bi telefon degil ama gercekten guzel nokia nin gordugum sadeligiyle yapabildigini oranladiginda en iyisi[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Telefon senin neyine. Sen hesap makinası kullanamayan adamsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ucuz dıyosan hemde cok ucuz ıkıncı el t300 alabılırsın gprs kullandım bilgisayarıma baglayıp cok ıyıydi bluetoothda var dusunebılırsın bunu ufakta bı telefon işini görür[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 takoz olması umrunda degılse nokıa 3650 onerırım fıyat performans ters orantısı en yuksek olan bence 3650 su anda[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Adamda N-Gage den önce 3650 vardı zaten bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ucuz bişi arıosan 6600 derim( fiyatları ne kdr oldu yaw??).[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Steel, 03 Temmuz 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Adamda N-Gage den önce 3650 vardı zaten bildiğim kadarıyla. aynen oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 s700i al ya da düz 6230[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 6230i yi tavsiye ederim. hem büyük değil. bluetooth,modem,radyo,mp3 zırt pırt 1,3mp kamera, video cekimi , kart destegi falan ne ararsan var. 450 civarı sanırım doğubankta.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yine n gage neden almiyosunki? hıı evet senin psp n var oyun olmasina gerek yok. pis[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bir de hazir yenisini aliyorken degistirmek istiyorum yani. ngage'i begenmedigimden veya kucumsedigimden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 3230 öneririm[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar