Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: CEZA_fatalrhymer, 07 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki: "dün gece eve dönerken su almak üzere markete uğradım. " görevliye şöyle sordum : 1,5 lt su var mı? ama turkuaz dışında lütfen" turkuaz çıktığından beri bu şekilde su alıyordum artık. para verip kötü su içmeye hiç niyetim yok... marketteki adamın dediklerini aynen aktarıyorum: abi ben o sudan satmıyorum. inan ki gelen müşteriden onda dokuzu senin söylediğin şeyi söylüyor" peki neden halen daha satıyorlar diye sordum. abi turkuaz suyu, marketlere bedava veriliyor. satarsan kara geçiyorsun, satmazsan öylece duruyor. ama ben satmıyorum, çünkü alan yok". uzun söze gerek yok; hiçkimse almazsa, hiç kimseye satamazlar... lütfen okuyun, okutun! bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum.türkiye'de bazı şişeli içme suları doğal kaynak suyu değil. doğal kaynak sularında devlete para ödemeniz gerekiyor, artı bu tesislerin yatırım maliyeti çok yüksek..dolayısıyla, mesela coca cola ne yaptı?uludağ'dan kaynak suyu araştırmalarında maliyetleri yüksek bulduğu için bursa/kestel deki c.cola fabrikasında, derin kuyu pompalarıyla ovanın suyunu çekerek bunu da tersosmos'dan geçirip filtre ederek hem coca cola meşrubatını hem de turkuaz'ı şişelemeye başladı.turkuaz'ın etiketinin üst ve altındaki kahverengi şeritlere dikkat edin... sofra icecegi yazar...devlet, c.cola'nın uyanıklığını kanuna uydurmak ve uyanıklığa yapılacak itirazları bertaraf etmek için böyle bir kural çıkardı... binlerce dönümlük tarım arazisinin bulunduğu ve coca cola hariç hiç bir isletmeye derin kuyu pompası çakma izni verilmeyen kestel ovasında, yeraltından çekilen su, filtre edilip daha sonra içine bazı mineraller katıldıktan sonra türkiye'nin en ücra kasabalarında bile satılıyor ve lıkır lıkır içiliyor . bazı yazlık kasaba ve köylerde neredeyse turkuaz harici içme suyu bulamazsınız. Çünkü dağıtım ağı çok güçlü... bayilere baskı bile olduğu yolunda duyumlar aldım.turkuaz içmeye devam edecekseniz, unutmayın... yapay bir su içiyorsunuz.! bu suyu satan bütün bakkal büfe lokanta vs. ile bizzat ve de tek tek kavga etmiş bir vatandaş olarak konuya dikkatinizi çekerim. her tarafı doğal kaynak sularıyla dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de üstüne para alarak içiriyorlar. içmeyin arkadaşlar! yrd.doç. dr...cemalettin camci fırat üniversitesi genel cerrahi ad" Daa yeni mi okuosn bu haberi?Bnde kıştan beri var ama yayımlamadm. Çnkü bildiim kadaryla bu bi suç.Çnkü yaymlama hakkı bulunmuo elinde[signature][hline]Apeiron...
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 falla adamlarin ekmegiyle oynuyo len snane turkuaz dan sen get cola turkayi karala ewt arkadaslar sakin turka içmeyin cunku cunku cunku ya içmeyin işte bi bildigimiz var yayainlama hakki olmagidi için solyemiyom ama sakin içmeyin:D[signature][hline]asdasdasd
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 temizlendigi surece ne olacak ki,yapay,ne zarari var?imkanim olsa direk glikoz-yag vs bi sekilde tadini dahi almadan ve vucuduma zarar vermeden alirdim(bkz : matrix).zaman kaybi+gereksiz polemik bu.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: sheref, 07 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki: coca cola kadar güçlü ve prestijli bir şirketi kimse karalayamaz, en çokda ona güvenirim... [signature][hline]go2hell
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben cok seviyorum Turkuaz suyu. Tadi da cok hosuma gidiyor.[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 penth senmisin? gözlerim benimi yanıltıyo hmm Tuzquazın reklamı ne güzeldi be öyle hain adamlar =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 benim benim : ) coca cola üzerine reklam yapan sirket yok zaten[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 turkuaz suyla ilgili bildiğim: tadı güzel ama almıyorum çok mecbur kalmazsam...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
irin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şisesi guzel,tadı kotu ve turkiyede siselenen en bazik su.sevmiyorm.yasasın süral!![signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kesinlikle tercih etmiyorum bu içme suyu diye geçen suları. İğrenç geliyo tadları. Hele Eskişehirin güzel kalabak suyu varken hayatta gidip almam.[signature][hline]oh yeaa
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaşımın ablası gıda mühendisi.. Bunla ne kadar alakası var ama oda arıtma suyu olduğunu sölüo..coca cola company de bisüre çalışmasına rağmen[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Topic dışı: aha Penthesilea hosgeldin tekrar aramıza, özlettin kendini ya =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aa penth hoşgeldin penth.. wow da konusuyoduk zaten Oqun du ordaki isim...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hosbulduk arkadaslar : ) da feci offtopic olcak ayip günah : )[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Leath, 07 Temmuz 2005 22:40 tarihinde demiş ki: imkanim olsa direk glikoz-yag vs bi sekilde tadini dahi almadan ve vucuduma zarar vermeden alirdim(bkz : matrix).zaman kaybi+gereksiz polemik bu. ya olur mu öyle. yemek yemek kadar insanı mutlu eden başka ne var (sex dışında :P). Sofradan kalkmadan önce bi bardak su içecen sonra göbeğini okşayarak uzanacan bi köşeye. Bunları yapamadıktan sonra napıyım ben glikozu yağı =P[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Avaturk'ten copy paste :) Turkuaz gibi bir sudan asla içmem.Elimden geldiğince az Coca Cola ürünü alıyorum zaten. Ama bu Coca-Cola , Pepsi v.s ayrımı değil. Bunu her şirket yapıyor. Bir örnek verelim.İhlas Pazarlamayı bilirsiniz.Mühendisleri bir su arıtma makinası yapmış.Neyse işte bunlar bir gün babamın iş yerine gitmişler işte göstermişler.Çeşmeden bir bardak su getirmişler.Birde orada damacanadan getirmişler.Adam aletini çıkarmış işte kutuplu bir şey suyu ısıtıyor mikropları fln ortaya çıkarıyor. İnanırmısınız bilmem ama damacana suyu çeşmeden pis çıktı.Çeşme suyu bile daha temiz bu tip sulardan. Ne içtiğimizi görüyorsunuz arkadaşlar.Bu suyun adını vermiyorum içenleriniz vardır belki :) Turkuaz değil ama uehuhe :D
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ver bakalım neymiş bilelim. Saklıcak bişi yok[signature][hline]go2hell
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 neler icmiyoruz, neler yemiyoruz allaskina yahu, mikroba bagisik milletiz biz : )[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 adı neymiş suyun almayalım bari..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet turkuaz su yapay. doğrudur. işlenmiş su diyerekte yazar. tatsız,tutsuz birşey.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Doğal Lezzet diye piyasaya sürülen Hamidiye Doğal Kaynak Suyu :D Artık dereden mi çekiyorlar nereden bilemiyorum :D
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya süral su çok güzel insanın içtikçe içesi geliyo. Ankarada sağlık su alıyoruz eve biz ama yazlıkta heryerde süral satıyolar o daha güzel :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Turkuaz ilk çıktığında arkasında şöyle yazıyodu yarılmıştım... İçindekiler: Su. sonra kaldırdılar...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 08 Temmuz 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar