Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeme bozuklukları (Anorexia Nervosa - Bulimia Nervosa)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar..

Belki siz, belki de yakın çevrenizde yemek yeme problemi olan herhangi biri varsa, bu illetten nasıl kurtulunabilir, böyle bir hastaya nasıl yaklaşılması gerekir?

Bu konu hakkında tecrübeniz varsa lütfen paylaşın..

PS: Olabildiğince hassas bir konu, özen göstermenizi bekliyorum, geyik yapılacaksa hiç msg atmayın. Birinin hayatını olumlu veya olumsuz etkileyebilecek bir durum söz konusu..

Teşekkürler.[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Mesaj tarihi:
www.itiraf.com da bi arama yap..bi ara baya bi iştenmişti bu konu..hatta bu hastalıktan muzdarip olanlarda bişiler yazmışlardı..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
gerçekten böyle bişey yaşamış biri varsa msnine beni ekleyebilir, oradan daha rahat konuşabiliriz.

gerçekten önemli bi konu

teşekürler

msn: [email protected][signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Mesaj tarihi:
Lise 1 de yarim dönem boyunca cektim bundan.
Inanilmaz kilo kaybi yasadim ve ondan da daha kötü olan psikolojik ve fiziksel bitkinlik.
Acligimin son raddesinde masaya oturuyorum mesela, ne olsa yerim diyorum, ama burnuma yemek kokusu geldigi anda inanilmaz bir mide bulantisi...

kafayi yicektim valla. Psikolojikti benimki, zamanla düzeldim.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
büyük geçmiş olsun
bence de bir psikiyatriste (ilaç verebiliyor olması açısından, belki de psikologlar bakıyordur emin değilim) görünse daha iyi olur.
düşüncesi bile kötü, zaten kusmaktan nefret eden bir insanım. öğk[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
10 Temmuzda!
Mesaj tarihi:
ßenimde böyle bi hastalıım var malesef sabahları ozellıkle hıc yiyesim gelmiyor ve yasıma gore ortalamanın altında bir kiloya sahibim :([signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon]
Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle
..
  • Yeni Oluştur...