MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Merhaba arkadaşlar.. Belki siz, belki de yakın çevrenizde yemek yeme problemi olan herhangi biri varsa, bu illetten nasıl kurtulunabilir, böyle bir hastaya nasıl yaklaşılması gerekir? Bu konu hakkında tecrübeniz varsa lütfen paylaşın.. PS: Olabildiğince hassas bir konu, özen göstermenizi bekliyorum, geyik yapılacaksa hiç msg atmayın. Birinin hayatını olumlu veya olumsuz etkileyebilecek bir durum söz konusu.. Teşekkürler.[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 www.itiraf.com da bi arama yap..bi ara baya bi iştenmişti bu konu..hatta bu hastalıktan muzdarip olanlarda bişiler yazmışlardı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gerçekten böyle bişey yaşamış biri varsa msnine beni ekleyebilir, oradan daha rahat konuşabiliriz. gerçekten önemli bi konu teşekürler msn: [email protected][signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Önemli bir durum psikoloğa veya kim ilgileniyorsa bu tür hastalıklarla ona git, danış.[signature][hline]bla
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Lise 1 de yarim dönem boyunca cektim bundan. Inanilmaz kilo kaybi yasadim ve ondan da daha kötü olan psikolojik ve fiziksel bitkinlik. Acligimin son raddesinde masaya oturuyorum mesela, ne olsa yerim diyorum, ama burnuma yemek kokusu geldigi anda inanilmaz bir mide bulantisi... kafayi yicektim valla. Psikolojikti benimki, zamanla düzeldim.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 büyük geçmiş olsun bence de bir psikiyatriste (ilaç verebiliyor olması açısından, belki de psikologlar bakıyordur emin değilim) görünse daha iyi olur. düşüncesi bile kötü, zaten kusmaktan nefret eden bir insanım. öğk[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda!
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ßenimde böyle bi hastalıım var malesef sabahları ozellıkle hıc yiyesim gelmiyor ve yasıma gore ortalamanın altında bir kiloya sahibim :([signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle..
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende yene bozukluğu var, gerçi ben ona beslenme bozukluğu diyorum ama :) doktorluk bişiyim yok gerçi, (henüz). bugün sabah bişi yemedim öğle yemeğinde bi snickers akşamda 2 dilim balık yedim, 1.2 litre kola içtim ve 2 litreye yakın bira içtim....[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar