Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Araştırdım Ama Bulamadım.. Gemide Ve Denizde Duvar Atılmamasını İstiyorum. Nasıl yapabilrim Acaba ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Storm uo shard senın mı bravo reklam yapmamıssınzı helal olsun tuttum bu arkadası..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Buyur ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bi an heyecandan ağlamaklı oldum da ondan ilk defa buraya serv acıpta Reklam koymayan bir pati gördümde ağlamaklıyım su andağ..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehueuheuhuehue Ben reklam Yapanlara Sinir Oluyorum. Baggio ya ö.m attım sadece Oraya eklenmesi Beklemekteyim. başkada özel Bişi Yapmaya Gerek Yok Zaten Oynuyacak Adam Oraya bakar.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Madem böyle dürüst biriyiz yardım etmek düşer bize. Gemide büyü atmayı engellemek için; On=@SpellCast if ( == 24) // wall of stone if (®ion_flag_ship) src.message gemi icerisinde duvar atamazsiniz. return 1 endif endif Bunu bir event ile oyuncuya verebilirsin veya mevcut scriptine ekliyebilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir turlu ogrenemedım su scp işini herhalde bundan sonrada ogrenemem :)[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tşk Ederim UltrAslan[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o suya atmamasını type'dan kontrol ettirebilirsin lakin static olduğu için type'ını kontrol etmiyor sphere'de. r3rc3 de öyleydi denemiştim.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 su Degilde Gemi Oldu Tamam :P[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yahu Halen Baggio Eklemedi Listeye Soora Reklam yapanlarada Reklam Diye Alay ediyos :P aaa dayanamıycam şimjik :)[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Baggio arada bir ugruyo.. Şu anda bi scp uzerınde calısıyo kendı serverımızı kendımıs eklıycekmısz onun ııcn yogun..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nsl ekliycez[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hazır gemi dedinizde . Ya turn left diyorum geminin kapıları yer değiştirior.Onu nasıl halledebilirim[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Bu renk turuncumu ?? Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Benimde Her Girdigim Serverda O Olay Öyle Galiba Bi Sonucu Yok Onun :P[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sanırım sphere in sorunu kapıların kayması runuo sunucuların hiç birinde yok o sorun :)[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 zaten bu spherede her bi bok var[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Run UO ya ayrı bi onem verımsler..[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Öne çıkan mesajlar