Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Ve Gemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Storm uo shard senın mı bravo reklam yapmamıssınzı helal olsun tuttum bu arkadası..[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Mesaj tarihi:
Bi an heyecandan ağlamaklı oldum da ondan ilk defa buraya serv acıpta Reklam koymayan bir pati gördümde ağlamaklıyım su andağ..[signature][hline]DJ Tiesto

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Mesaj tarihi:
Madem böyle dürüst biriyiz yardım etmek düşer bize.
Gemide büyü atmayı engellemek için;

On=@SpellCast
if ( == 24) // wall of stone
if (®ion_flag_ship)
src.message gemi icerisinde duvar atamazsiniz.
return 1
endif
endif

Bunu bir event ile oyuncuya verebilirsin veya mevcut scriptine ekliyebilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
bir turlu ogrenemedım su scp işini herhalde bundan sonrada ogrenemem :)[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
o suya atmamasını type'dan kontrol ettirebilirsin lakin static olduğu için type'ını kontrol etmiyor sphere'de.
r3rc3 de öyleydi denemiştim.[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
Baggio arada bir ugruyo.. Şu anda bi scp uzerınde calısıyo kendı serverımızı kendımıs eklıycekmısz onun ııcn yogun..[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
Hazır gemi dedinizde . Ya turn left diyorum geminin kapıları yer değiştirior.Onu nasıl halledebilirim[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Bu renk turuncumu ??
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
Sanırım sphere in sorunu kapıların kayması runuo sunucuların hiç birinde yok o sorun :)[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Mesaj tarihi:
Run UO ya ayrı bi onem verımsler..[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<<

• Yeni Oluştur...