Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow da karakter gelişimi

Itachi

Öne çıkan mesajlar

grind farm vs. icin en iyi warlock, adamlarin tek downtime i gidip itemleri satmak[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stigmata, 06 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
said:
ratrex, 06 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
said:
stigmata, 06 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Bence en temizi, susuz sabunsuz instance.. Quest, hele hele tek basına çekilcek şey değil.

Giriyosun, item, para, makara, xp.. Ne ararsan alıp çıkıyorsun.

oda bi grind ama party elemanı bulmak her zaman munkun deyil bazen party ye girdigine pisman oluyorsun

O konuda kesinlikle haklısın ama ben INSTANCE olayının daha verimli oldugunu söylemek istedim. O pişmanlığı bugune kadar yaşamayan yoktur heralde. Herkesin başına gelebilir.

Belli bir süre seninle birlikte aynı lvl' da olan insanlarla devamlı görüşüyorsun. Friend list gibi.. Kendini onlara göre ayarlıyorsun. En azından benim böyle takıldıgım 5-6 kişi var.

[Bu mesaj stigmata tarafından 06 Temmuz 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]

grindlerin icinde en zevklisi o diyerleri can sıkıyor bide item ve parası iyi ama party icin bazen 2 saat ten fazla eleman bekledigim oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
supremeallah, 06 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
grind farm vs. icin en iyi warlock, adamlarin tek downtime i gidip itemleri satmak

yok o konuda o kadar emin olma, kasılması en zor char lock olarak geçiyo, çünkü petimin olması bişey değiştirmez, lvlımdaki moblardan 2 tane kesince bilemedin 3 mana bitiyo ve aynı zamanda çok zaman alıyo. çünkü bütün büyüler dot. sürekli rest halindeyim. lvl üstü farmı bırak lvl altı farm yapıyorum kimi zaman. wandle farm yaptımı bilirm ya hızlı olsun diye düşün wand le hızlı farm?!?[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ratrex, 06 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
said:
wildpervert, 06 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
pardon, city of heroes

bu oyunu oynamadım az bi bilgim var bunda nasıl lvl kasılıyor

quest ve farm la yine, ama ölünce xp gidiyo vs ama kötü tarafı çoook zor lvl kasılıyo, yani acemilik döneminide sayarsam 25 günde lvl 20 falan olmuştum, wowda 10 günde 30 oldum ki çok aşırı kasmadım[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

iki mage nin yaptıgı farm gibi si yok aslında bi seferde en az
5-6 mob u birden alıyorlar hızlı oyluyor ama tek basına kasacaksan hunter cok rahat peti gonder arkadan okla is zora kacarsa kacarsın peti bırakıp veya olu taklidi yaparsın pet olurse resle kebap ama pet siz damegesi az diye high lvl instancelere almıyorlar bazen cok sikayet dinledim bu yonde
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi farm. 50-60 arası full farm yaparsanız 2-3 epic kafadan düşürürsünüz. Çıkan eşyalarla zaten 60 olunca epic mountunuzu altınıza çekersiniz direk. Tabi aşırı şanssız değilseniz. Mesela ben 52-55 57-60 full WP farm yaparak geçirdim. Tek elime geçen 20altınlık bi rare shoulders. 60 olduktan sonra 2 hafta daha farm gene yok bişi :P. Tabi 2000 e kadar runeclothum oldu gittim bag yapıp sattım eşe dosta dağıttım bandaj yaptım. Tek şansım 8 saatte crusader formülünü bulmak.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

ben zamanında lock questi için robes of arcana gerekiyodu içimde kalmıştı lvl 26 itemı 3.5 g dan satıyolardı, ona inat pattern çıkartmaya kastım 10 lvl düşük alliance bölgesinde farm yaptım 2.5 saat düşürdüm ve sonra hiç yapıp satmadım,, ha noldu kendim tatmin ettim, bütün hordelarda sadece 1 kişide vardı patterni, öle işte neden yazdım bilmiyom :P
burning legiondayım, lock questi için gerekli olursa yardımcı olurum :)[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Temmuz 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eno, classa göre deişiyor demek istemedim.

Her class için geçerli... Ben lvl atladıktan sonra giderim http://wowvault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=66 adresine bakarım lvlime uygun haritalar hangileri diye. sonra benim lvlim için olan 1-2 haritadan en tenha olanı seçerim çünkü lvl 40dan sonra artık ırklar iç içe giriyor fakat her haritanın lvl aralığı açısından bir eşi var ve biri hareketli biri tenha oluyor.

Haritamı seçtikten sonra allakhazam.com ve thottbot.com'dan o haritadaki mobların listesini çıkarıyorum sonra benim istediğim gibi 2-3 lvl üstüm mob türlerini bir kenara ayırıyorum, mobların harita üstündeki yerleri de gösteriyor sitelerde, sonra ayırdıklarımın yerlerine bakıyorum, en iyi yerdeki (mezarlığa ve uçuş noktasına ulaşım açısından), en çok sayıda ama 2li 3lü gruplar halinde takılmayan mob türünü seçiyorum sonra gidiyorum paso onları kesiyorum.

ya bu teknik ile 1 ayda çok rahat 60 olunur. lvl 50-60 arasında günde 1 lvl atlanır. yani 10 gün lvl 50-60 arasına gider, lvl 1-30 arası 5 gün, lvl 30-40 arasıda günde 2 lvl atlanır ortalama.

bu arada hangi harita hangi lvl felan için: http://worldofwar.net/cartography/
birde wowvault.ign.com da çok yaralı guideler var
Sosyal ağlarda paylaş

ROdada öyleydi. Keşke ordaki farmlama azmim burdada olsa :P. Çok feci bayıyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 06 Temmuz 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
O korelinin ss'sini görmüştüm mage forumlarında wow-eu'nun. 7 gün 13 saat yazıyordu. Tabi o adamın kim bilir kaç tane yan karakteri ve arkadaşı vardır lvl 60 ki onu kastırmışlardır, para, ITEM ve iksir yardımı falan yapmışlardır. Sonra düşündüm ve oyun içinde biraz deneme yaptımda bence o adam kesinlikle questsiz kasmış yani farming(?) yapmış. Ben quest yapardım ve oyun aşırı zor gelirdi, diger yakın dövüş classları hep daha hızlı kasardı bizden ama farming ile onlar kadar hızlı kasabiliyorum. Dungeon bile yapmasak olur yani çünkü ben artık dungeonda yapmıyorum çünkü dungeon yapcaam vakitte daha çok xp kasabiliyorum, dungeonlardan çıkan itemlerede önem vermiyorum çünkü ahden aldığım itemler lvling için yeterli. lvl 60 olduktan sonra ama item avına çıkarsın o kolay. muhim olan bir an önce lvl 60 olup oyunun asıl zevki olan raid, pvp, bg vb... şeyleri yapmak.

Kısacası ben lvling için her classa farmingi öneririm. haritalar var, guideler var hangi lvl için hangi haritalara gitmeli falan. Sürekli 2-3 lvl üstünü kesen bir karakter saatte 14k xp garanti... tabi lvl 15 felan olana kadar questler ile çok daha hızlı xp gelir falan filan...

burning legion gnome mage serverin ilk 60 i . adam avrupada yasayan koreli cok kisa olmasada 2 haftayi gecmedi 60 i bulmasi diye hatirliyorum ama yanlista olabilirim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaçak serverda Tauren Drudimin lvl 432. Herkesi tek vuruşta ezip geçiyordum :)

Karakter gelişimi çok kolay. İyi bilen görevleri hemen bitirebilecekse levelini çabuk arttırabilir. Başka çok yüksek lvla sahip olan biriye party edin ve başka bir yere gidin. Yüksek lvllarla savaşırken iyi exp alır :) Hile bu. Neyse Wow'taki hile programlarım var :) Quest ve Map modlarım :) :) Aman neyse[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi---
Sosyal ağlarda paylaş

sm ye gitme şansın olursa sm ye git, yoksa o lvl instance vardır ben horde olduğum için sizin tarafı pek bilmiyorum. para ihtiyacın varsa instance ile karşılarsın.
ha bide xp demişsin, badlands de baya bi quest var, sıkılmadan yaparsan gayet güzel xp alırsın[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Temmuz 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar benim merak ettiğim xp kasmaktan çok para nasıl kasıyor bu millet :) Nerdeyse 60 olur olmaz epic mount alanlar görüyorum. Nedir bu işin sırrı yahu ? Bi ara roguelar SM farmlıyolardı ama bildigim kadarıyla patchle birlikte SM item fiyatlarını düşürdüler. Durmadan mob kesip epic düşürmeye çalışmakta şans işi. Ee nasıl kasıyo bu millet :D Yol yordam gösterin lütfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 06 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
said:
DiabloTyrael, 06 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
ben gereksizim.

[Bu mesaj Eno tarafından 06 Temmuz 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]

LOL ciddi ciddi okuyordum mesajları bi anda koptum bunu görünce ehue hala gülüyorum ya.

nefis olmuş dimi... :p
neyse, ciddiyet ciddiyeeeetttt....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiabloTyrael, 06 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
Kaçak serverda Tauren Drudimin lvl 432. Herkesi tek vuruşta ezip geçiyordum :)

Karakter gelişimi çok kolay. İyi bilen görevleri hemen bitirebilecekse levelini çabuk arttırabilir. Başka çok yüksek lvla sahip olan biriye party edin ve başka bir yere gidin. Yüksek lvllarla savaşırken iyi exp alır :) Hile bu. Neyse Wow'taki hile programlarım var :) Quest ve Map modlarım :) :) Aman neyse

kacak serverlar teker teker kapanıyor yannız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oblomov, 07 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar benim merak ettiğim xp kasmaktan çok para nasıl kasıyor bu millet :) Nerdeyse 60 olur olmaz epic mount alanlar görüyorum. Nedir bu işin sırrı yahu ? Bi ara roguelar SM farmlıyolardı ama bildigim kadarıyla patchle birlikte SM item fiyatlarını düşürdüler. Durmadan mob kesip epic düşürmeye çalışmakta şans işi. Ee nasıl kasıyo bu millet :D Yol yordam gösterin lütfen :)

sectigin skill ler e biraz bakıyor bazı skilller iyi para getiriyor bazılarıda para pek getirmiyor hatta ilk baslarda somuruyor fazlası ile lvl 35 de mountu nu alıp kenara koyanlar oluyor
lvl kasarken ben daha cok sandık cıkan yerleri kendime odaklıyorum iyi item cıktıgı oluyor o yuzden iyi param var
hem mobu hemde sandıkı grindledigim icin yoksa skill den fazla para gelmedi gelse idi epic i almıstım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 07 Temmuz 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
said:
Mosquito, 06 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
said:
DiabloTyrael, 06 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
ben gereksizim.

[Bu mesaj Eno tarafından 06 Temmuz 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]

LOL ciddi ciddi okuyordum mesajları bi anda koptum bunu görünce ehue hala gülüyorum ya.

nefis olmuş dimi... :p
neyse, ciddiyet ciddiyeeeetttt....

olmamış, orda bi uyarı mesajı olmalıydı, kullanıcıyla dalga gecen, aşğalıyan bi mesaj değil. Sonucta hırsızlık falan yapmamış adam, sadece sana ve bi coğumuza gereksiz gelicek bişey sölemiş. Korsan server'lara karşı olmasak mesajı silmen bile yanlış, sebeb korsan sunuculara karşı olmakken ne bu hiddet ne bu öfke.

Şaka yaparken espri yaparken insanları kırmayın.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 07 Temmuz 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
en hızlı level kasımı
level 60 kankayla oluyo
mumkunse priest ve mage

ehe kesinlikle

szassin ve arkadasinin stockade questleri vardi
5-6 questin bitirilme suresi 10dk falandi en fazla
mana doldurmak icin beklemeleri saymazsak tabii

birde dwarf priest vardi hanzodai adinda
onada cok yardim ettik o da satici cikti :D[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...