Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şuan test yayında ama 1 haziranda testten çıkıyor. 1.dönem yani 1 haziran-1 eylül arasi siralamaya girenlere ps2 dvd falan veriyorlar. www.savasim.com[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 savasim mukemmel bir oyun kesinlikle tavsiye ederim oynamassanız çok şey kaybetmiş olursunuz tek kotu yanı bağımlılık yapıyor. gelmiş geçmiş en iyi web sitesi uzerinden oynanan online oyun diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 muharebe rox bu cok saçma geldi bana muharebe de gerçi tam koç oılmuş (king of chaos)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya nedense ben kayıt olamıyorum oraya form dısından verı gondermek yasaktır falan fılan dıyor kayıt olmaya kalktımmı :([signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben sıkıldım bu oyundan ya ! :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gerçekten zevkli bi oyun, oynarken çok stres oluyosun ; ayrıca sayfa gezerken 12 saat için 300 sayfa gezme hakkı ve yarım saatte bir verilen 1 saldırı hakkı uygulaması oyunu ekonomik oynamaya yöneltmiş ve ayrı stratejiler üretmemizi sağlamış. Aldığınız silahları askerleri satabiliyorsunuz ve alım satım işlemlerinde borsa sistemi kurulmuş fiyatlar piyasadaki o ürüne olan talep miktarına göre değişiyor. Son bi kaç gündür serverda biraz yavaşlama olsa da harika bir oyun denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 $u an oynayanlar kim ? isimlerini yazabilirlermi?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ismim lochaber valla bugun başladım (daha once üye oldum oyuna giridm sitesi göçtü) istihdam savaş tekniği ve ağır taramalı gibi 3 ugprade yaptım (300k + 100k +100k) oyun hep böyle gidicekse çok kebap :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 beyler bu oyunun grafikleri nasıl acaba 0nu merak ettim nasıl en ii online oyunu burada alınıorum ama çünkü bence bu oyun her ne kadar güzel olsada bence starwars,warcraft,matrix gibi online oyunlarını da geçecek diye iddaaa eden var mı çünkü bence bu aralar beklenen oyun dark and light :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hmm bi yanlışı nvar bu oyunda grafik yok... baya web tabanlı strateji oyunu bu.. hatta bkz: ogame , kingsofchaos , kingsonline , utopia , earth 2025 , reincarnation (aka archmage) , x-wars , x-kings.. savasim ve x-kings kingsofchaos klonu resmen.. ondan tavsiye etmiyorum pek.. savasim çok yavaş bir servera sahip ve oynamak çelik gibi sabır istiyo (5 dakka sayfa beklediğin olabilir).. ama savasim 1. ye ps2 veriyo.. ondan eğer bana ps2 almak istiyorsanız bütün paticik 2 kere linkime tıklarsa oyunu alırım :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sponsor serverların parasını kesmiş oyun 1 temmuz a dönecek yada baştan başlayacak.. kötü oldu bu.. :([signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gec olmus ama neyse www.savasim.com[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Arkadaşlar bu oyun forumda unutulmuş. Siyasi bir oyun ama güzel bence, ogame'e benziyor. 1-2 gün içinde yeni dünya açılcak, oraya direk başlayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ogame'e benziyor :D lol kingsofchaos klonu desek daha mantıklı olurdu sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 demişim dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar