Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 3230 telefon var kullaklık ve realplayerdan çalışıyor mp3 dinliyorum afedersniz sok sesle bi tarafımı yırtıyorum duymak için?? normalmi? kulaklık çok dandık ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 orjinal kulaklığı deil mi? kutusunda kulaklık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 spot :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mono çalıyor 3230. Ondan dolayı ses kalitesinde düşüklük olabilir. kulaklığıda değiştir bence.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bugün dikkat tettim kulaklıkla alakalı deil, radyo sesi daha iyi çıkıyor... mp3 çalarken ses çok az eliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 :( kötüymüş o ya.. realplayer dışında bişeyle çalabiliyormusun mp3? mp3 çalan symbian programlarını falan dene, belki daha verimli olurlar[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla ne yalan söyliyim hiç anlamam telefondan :P zaten telefonun amacının dışında kullanılmasınada karşıyım ya, bizide alet ediosunuz böle yoldan çıkarıosunuz :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 telefon alırken mp3 dinlensin diyen sendin :P 3230 almayı düşünüyodum ben ama günden güne soğuyorum telefondan :( başta çok sevmiştim.. direk olarak gördüğümde acayip büyük gözüktü gözüme, ama boyutları diğerleriyle aynı hemen hemen. mp3 az ses vermesi de kötü :( ne alacağıma bi türlü karar veremedim..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bi daha telefon almadan önce mp3 'ün sesini kontrol edecem..[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 radiosu stereo o yüzden güzel ses veriyor radyoda. mp3 mono çalınca dinleyesi gelmiyo insanın.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 spotu ne kadara bulabiliriz 3230 un? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar