SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya arkdaşşlar intahar ettikten sonra..pskolgun manyak lafları ile..telefonum elimden alındı...adsl kapatıldı..ev teli kapatıldı...yane hayat yogh..sadece dersheye odaklandık..öss başladı artık...kendinize iyi bakın...hade eyw....[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dershane cok erken baslamis yaw hangi dersane bu, gecmis olsun ayrica.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 neyse inş aramıza çbk dönersin..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 reel hayatta başarılar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 en fzla 3 ay sonra bırakırsın,dayanamazsın kolay kolay..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 İntihar mı ? Niye ? Ne derdin vardı? Dertli olmayan mı var sanki ? Hatta bak dur.. Güzel bir şey gösteriyim sana..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 martin harika bir örnek. eline sağlık[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kendine ii bak dostum, benimde öss var puff dershane hiç başlamasın istiyom :([signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 höeh!!ne dershanesi bu yahu..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eet martin süermiş[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Antoine de Saint Exupery'in çizimleri galiba. Aşırı benziyor.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 23 Haziran 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 umarım çabuk dönersin aramıza. öss başlarda kaplumbağa hızında ilerliyormuş gibi gelebilir ama bir anda bitiverecek, diyorlardı inanmıyordum. geçti bile. umarım yeniden başlamam. martin örnek güzelmiş, intiharı hiç bir zaman düşünmedim, artık zinhar düşünmem:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi öyle gerçek hayat mı olur, başarılı olacağın varsa da olamazsın aman diyim, kesinlikle öss ye hazırlanmak zombi olmak deildir, tabi bunları gel de anama babama anlat diyeceksin, o da doğru ama işin doğrusu bu değil, ben 4 gün önce geçirdim sınavı ve hiç de öyle zombileşmedim..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi helal olsun. Seni bu mükemmel örneği bulup burada bizlerle paylaştığın için kutlamak istiyorum. Ayrıca bu olayı kim hazırladıysa onu da kutlamak istiyorum, helal olsun. :tebrikz:[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya ben bişe anlamadım sen intihar etmeye çalıştın psikolog neti iptal edip telefonu almalarını söyleyip seni derslere mi yönlendirdi sadece?yani bunlar intihar olayıyla ilgili mi derslere yönlendrmesi? :hmm:[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O psikolog halt etmiş[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 iyi yapmış psşkolog rahatınız yerindeyken hayatın kıymetini bilmiyorsunuz[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben bir kere hep şey söylerim. Psikolojik sorunların varsa, en küçüğünde bile kesinlikle pskiyatrist'e git.. Çünkü psikologların çoğu mal oluyor. Ciddi şekilde mal.. Benim senin gibi adamlar çünkü. Ama psikiyatristler öyle mi, 6 sene tıp eğitimi alıyorlar bir kere. O 6 senede senin gibi olmasada hafiften kafayı sıyırdığı için seni daha iyi anlıyo :). Tabii ki öyle değil de sonuçta dediğim gibi tıp eğitimi almış oluyor. Psikologları sevmem çoğuna kafam girsin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya arkadaşlar şimdi izmirdeyim...o kadqar olayadn sonra yeni bi hayat başladı...çok şükür herşey gü zel gdyoo..her ne kadar yine bilgim telim olmasada..cafeden giriyourz işte....millet yptğım halltan sonra gerçk hayatın ne olduğuı daahha iyi göüldü sanki..intahar bi gözlük gibi oldu..şmdi herşey daha net...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Öss'de başarılar, dünya hala aynı yere aynı sıklıkta dönerde bizde üzerinde olursak gelecek senede buradayız..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o_O[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 haydaa ÖSS için abartı olmuş biraz sanki bilgisayarı neyin bırakmak...bırakma da sınır getir yani ne oluyo bırakmak...robot musun sen paso çalışıcaksın ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bu öbürkü arkadaşlara ders olsun hatta stcky olsun! Hayat yaşamaya değer...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güçsüzler intehar eder. sen güçsüzmüsün ?[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: kenzap, 07 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki: güçsüzler intehar eder. sen güçsüzmüsün ? gücsüzler ezikmis gibi söylemissin sanki... onlarinda elinde olmayan sebepler vardir sonucta... ellerinde olsaydi eminim ,onlarda gücsüz olmayi secmezlerdi.[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar