Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar elveda..sizi özlicem...

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

ya arkdaşşlar intahar ettikten sonra..pskolgun manyak lafları ile..telefonum elimden alındı...adsl kapatıldı..ev teli kapatıldı...yane hayat yogh..sadece dersheye odaklandık..öss başladı artık...kendinize iyi bakın...hade eyw....[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Sosyal ağlarda paylaş

abi öyle gerçek hayat mı olur, başarılı olacağın varsa da olamazsın aman diyim, kesinlikle öss ye hazırlanmak zombi olmak deildir, tabi bunları gel de anama babama anlat diyeceksin, o da doğru ama işin doğrusu bu değil, ben 4 gün önce geçirdim sınavı ve hiç de öyle zombileşmedim..[signature][hline]There's no sun shining through...
Sosyal ağlarda paylaş

abi helal olsun. Seni bu mükemmel örneği bulup burada bizlerle paylaştığın için kutlamak istiyorum.
Ayrıca bu olayı kim hazırladıysa onu da kutlamak istiyorum, helal olsun. :tebrikz:[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir kere hep şey söylerim. Psikolojik sorunların varsa, en küçüğünde bile kesinlikle pskiyatrist'e git.. Çünkü psikologların çoğu mal oluyor. Ciddi şekilde mal.. Benim senin gibi adamlar çünkü. Ama psikiyatristler öyle mi, 6 sene tıp eğitimi alıyorlar bir kere. O 6 senede senin gibi olmasada hafiften kafayı sıyırdığı için seni daha iyi anlıyo :). Tabii ki öyle değil de sonuçta dediğim gibi tıp eğitimi almış oluyor.
Psikologları sevmem çoğuna kafam girsin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya arkadaşlar şimdi izmirdeyim...o kadqar olayadn sonra yeni bi hayat başladı...çok şükür herşey gü
zel gdyoo..her ne kadar yine bilgim telim olmasada..cafeden giriyourz işte....millet yptğım halltan sonra gerçk hayatın ne olduğuı daahha iyi göüldü sanki..intahar bi gözlük gibi oldu..şmdi herşey daha net...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kenzap, 07 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
güçsüzler intehar eder. sen güçsüzmüsün ?

gücsüzler ezikmis gibi söylemissin sanki...
onlarinda elinde olmayan sebepler vardir sonucta...
ellerinde olsaydi eminim ,onlarda gücsüz olmayi secmezlerdi.[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...