Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor Sistemi hakkında kafama takılanlar

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

grunt olmak için kasmıştım geçen hafta bugün grunt olurum heralde diye düşünüyordum.Ama olamamışım gene.

birkaç grunt olan kişi ile standing'e göre karşılaştırma yaptım ama anlayamadım tam olarak ranklar neye göre veriliyor.şimdi standing'te 1000. kişi demek toplam horde içinde ilk1000. kişi demek anladığım kadarıyla.

Bu mantıkla rank veriliyorsa neden böle abuk sabuk şekilde ranklar var biri açıklayabilir mi?

mesela bi resimde adam 300küsürde standing olarak ama adamın rankı grunt.aynı şekilde benim standing 600küsür benimki de grunt nası oluo şimdi bu?

1
2
3
4
5

[Bu mesaj Mosquito tarafından 07 Temmuz 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mosquito tarafından 07 Temmuz 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende lvl 50 yeni olmustum bi baktım honor point 752 dishonor 4 hk 450 civarı... ulan dedim wg yapim hadi... bi gün girdim 221 hk 4 oyundan 3 ünü aldım 1 ini kaybettim extra 2500 221 hk den 2641 birde salı aksamı girdim 222 hk 5 oyundan 1 ini kazandık :D neyse aksam eve heycanla geldim.. ve 6500 hp ile mi ne corporal olmustum standing 508 olmustu.. ohh bea..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rank düşme: Yeterli sayıda dishonorable kill VEYA o hafta içinde yeterli "Honor" alamamak (başkalarının sizden daha fazla alması yani)

Rank alma: Yeterli "Honor" almak, hafta içinde en azından 25 HK yapmak.

Standing: Geçen haftaya göre sıralamada kaçıncı olduğunuz.

Benim bildiklerim böyle.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...