Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 grunt olmak için kasmıştım geçen hafta bugün grunt olurum heralde diye düşünüyordum.Ama olamamışım gene. birkaç grunt olan kişi ile standing'e göre karşılaştırma yaptım ama anlayamadım tam olarak ranklar neye göre veriliyor.şimdi standing'te 1000. kişi demek toplam horde içinde ilk1000. kişi demek anladığım kadarıyla. Bu mantıkla rank veriliyorsa neden böle abuk sabuk şekilde ranklar var biri açıklayabilir mi? mesela bi resimde adam 300küsürde standing olarak ama adamın rankı grunt.aynı şekilde benim standing 600küsür benimki de grunt nası oluo şimdi bu? 1 2 3 4 5 [Bu mesaj Mosquito tarafından 07 Temmuz 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mosquito tarafından 07 Temmuz 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o standing sadece 1 haftalık ve ranklar 1 haftaya göre verilmiyo böyle olması lazım.mesela adam önceki hafta baya kasmıştır diger hafta ksmamıstır ama ikisinin toplamı belli bi şeyi aştıgı icin rank atlamıstır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 . [Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 07 Temmuz 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hmm o olayın haftalık olduğunu gözden kaçırmışım evet. ps:iki resim koyacam diye 10 kere editledim mesajı.yuh bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende lvl 50 yeni olmustum bi baktım honor point 752 dishonor 4 hk 450 civarı... ulan dedim wg yapim hadi... bi gün girdim 221 hk 4 oyundan 3 ünü aldım 1 ini kaybettim extra 2500 221 hk den 2641 birde salı aksamı girdim 222 hk 5 oyundan 1 ini kazandık :D neyse aksam eve heycanla geldim.. ve 6500 hp ile mi ne corporal olmustum standing 508 olmustu.. ohh bea..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben daha private oldum ehehe lvl30 :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 rank neden düşer bri bana bunu soylesin pls :=)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dishonorablelardan dolayi mi?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 toplam sıralamada sizi geçen olursa rank'iniz düşer. yarışta ikinciyi geçen ikinci olur hesabı.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oha bu kadar saçma bi sistem olur yani ben mecburum bi hafta boyunca 25 adam öldürmeye[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Rank düşme: Yeterli sayıda dishonorable kill VEYA o hafta içinde yeterli "Honor" alamamak (başkalarının sizden daha fazla alması yani) Rank alma: Yeterli "Honor" almak, hafta içinde en azından 25 HK yapmak. Standing: Geçen haftaya göre sıralamada kaçıncı olduğunuz. Benim bildiklerim böyle.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar