Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bi arkadasimin Radeon 9550 256 mb ekran karti var WoW aldi yukledi yalniz su hatayi verdi:World Of Warcraft was unable to start up 3d acceleration.Please make sure DirectX 9.0c is installed and your drivers are up-to-date. Direcx 9.0c yukledim sonra bildiim kadariyla son driver inida yukledim ama hala ayni sorunu dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 format bas[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 wow cd sinin içinden çıkanı yükle eğer yüklediysen pc ne restart at oda olmazsa said: Head, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: format bas [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 up!ya baska cozum yoqmi[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla benim eski pcde olmuştu böyle birşeyler diablo2 yi ilk yuklemiştim falan aynı buna benzer bir sorun vermişti , format atınca düzelmişti . Bilemiyorum ama yani en kesin yol format gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aynı karttan bende de var sorunsuz oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aynı karttan bendede var ve stabil bi performans ile keyiflice oynuyorum... Paketten çıkan dx9c yi kur.Eğer olmassa Windows update sitesine girip kritik uptateleri yükle sorun halen dewam ediyorsa sistem geri yüklemede windowsu ilk yüklediğin zamanlardan pointler varsa geriye dönüp işlemleri tekrarla.(ama bundan önce bios ayarlarından ve kartının kontrol panelinden özellikleri takip et) Hala sorun aynı ise Window Nerf :P (Format) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aynı kart bendede var... windos xp ser peç 1 kendi cd sinden cıkan driver.. direk ixs 9c sonracıma wow... hiç sorun cıkmadı... bu aalar sistem kitleniyor. ama sıcaktan :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 saolun arkadaslar format attım duzeldı[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar