gulhantr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaşlar acil yardım gerekiyor... bu teot denin nalet programı nasıl fixleyebilirim? degişik bi vendor sistemi elinde olan varmı veya baska bi kurtulus yolu olan....
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Wildgenie ile irtibata gec. Elini cebine atman gerek biraz (;[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o nasıl bir cevaptır? teot oyun sunucularını önemli olarak 2 konuda tehdit ediyor, birincisi vendordan eşyaları bedavaya almak, ikincisi ise vendorda olan bir tane eşyayı satın alırken miktarını çoğaltmak. birincisi kesinlikle script ile %100 engellenebiliyor. ikincisi için üstünde çok detaylı uğraşmadığım için tam birşey diyemiyorum ama onun da engellenebilme olasılığı yüksek. hadi yine de teotdan korkuyorsunuz? nolur nolmaz işimi sağlama almak istiyorum paranoyak biriyim diyorsunuz. o zaman normal npc vendor menülerini script ederek kendi dialoglarınızla değiştiriyorsunuz. soruna %100 değil %500 kesin çözüm gelmiş oluyor. bu çözümlerden birini uygularken, bir de client ve sphere hex kodları üzerinde oynayarak kendi custom clientınızı oluşturduğunuz takdirde daha da güvenli hale getirebiliyorsunuz. biraz araştırıp, insanlardan yardım isteyip, üstünde uğraşıp yapabileceğiniz gerçekten "yapılabilitesi mümkün, öğrenmesi araştırması kolay." eylemler için nolur haketmeyen insanlara tomar tomar para harcamayın. birşeyler araştırın öğrenin, takıldığınız yerde buraya gelin sorun, burası bilgi paylaşma platformu, bilgi satma platformu değil. seve seve yardımcı oluruz :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Burda geçiçi önlem alırsın en azından lamerler takılır engele ama vendor menüsü yazman şart Burdada örneği var[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
Öne çıkan mesajlar