robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sizde benim gibiyseniz turkcell şu avanskontör işine geliştirdi. Artık -20'ye kadar düşebiliyoruz. Önemli zamnlarda harcayacak fazladan 10 kontörümüz daha oldu Kaynak burada edik: link [signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 07 Temmuz 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 -20 bana da geldi ama daha o kadar düşmek nasip olmadı :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bugünün teması türkcell galiba :) çok iyi oldu benim için.[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehehe bunun da suyunu çıkartırız biz :)[signature][hline]Beş Hececiler
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet en üstteki 3 konuda turkcell içerikli oldu :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 07 Temmuz 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 t-cell rakiplerinin ataklarına karşılık vermeye başladı nihayet. ben t-cell'den nolursa olsun vazgeçmem ama pek çok kişi telsim yada avea'ya dönmeye başladı.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 benim tanıdığım çoğu kişide(ben dahil) 2 hat var. 1 turkcell banko. Çoğunluk ise son kampanyadan dolayı avea almış durumda[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla -19'da çağrı yapamıyorum , kandırıyorlar milleti -20 diye :P[signature][hline]peace!
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehue benim 6 kontör vardı kullanıyim bari -20 ye kadar yolum var...[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cok uckagıtcı bır sıstem ınsanın acızlıgınden yararlanıp dırek 20 kontoru bındırıyor -16 idim dün gecti o gunler neyseki[signature][hline]shinsetsu desu..
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yaklaşık 3 senedir avea hattım vardı ben tam aveanın mobilöğrenci tarifesi çıkmadan turkcell de aldım kamouscell ile ucuz olur diye. açılış parası falan 30 milyon boşa gitti kötü oldu. ne özelliği var ki turkcellin yani? hepsi aynı hizmeti veriyor ucuzluğuna bakacaksın.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
asit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 turkcellde çalışan bir arkadaqşım var. o söylemişti. turkcell net karının %80 sadece VIP müşterilerinden sağlıyomuş yanı turlcelin sağlam tarife ucuzluğuna gidebilmesi için anca VIP sınıfın aytaklamnması gerekırmış. biz gençtukrcell normla kullanıcı umrunda değiller herfilern. ama hala neden turkcell kullanıyorum bilmıyorum. sanırım bodrum katındakı ewımden tek onun çekmesi.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kontorlu hat kullanan adam kac kontoru olduguna bakmaz . bu zamazingo ilk ciktiginda bursada ogrenciydim . bir sabah bir haykirisla uyandim " olm niye ilk calista aciyorsun telefonu adamin son kontorude gitti" . ahahah adamin teki kardesini aramis birisinin telefonuyla . kardeside ilk calista acmis . kontor beladir . -200 olsa -200 gorur onlar :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yakında -50 flnda yaparlar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Öne çıkan mesajlar