Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FBI 5 Türk'ün Peşinde =))

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
yazış o bayanın elebaşı oldugu fln
yakalayamamışlarki konuşturup ele başı kim öğrenicekler..
içlerinde bitane bayan var diye daha dikkat çekmesi için bayan elebaşı diye yazıyorlar haberlerde :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 07 Temmuz 2005 12:39 tarihinde demiş ki:

işte bu adam Recep Turna

adam bide ben bırakın kumarı hayatımda tavla bile oynamadım diyor

hehhee bılıorum ama harbı öle bı tıpı var :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 07 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
Tamamda neyi tartışıyorsunuz ki burada? Neden geriyorsunuz kendinizi? Neden birbirinizi üzüyorsunuz bu aptal konu için?

Pardon mayhem ama bu biraz pasif bi düşünce... Eğer sen ben o yada bi başkası bu konuya uzak kalırsak kim yadırgıycak bu insanları?[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Mesaj tarihi:
Dün star habere çıkardılar.
Onlarla bi ilgim yok fln dedi ben orada tanıştım onlarla onlar işi yaptılar fln dedi :)

Ama iyi soymuşlar bariz :))[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
Sahi ya basit numaraları nasıl yemiş las ve kaz :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
türk olmayı bu yüzden seviorum.
her türlü sahtekarığı yapıoruz. :D
kafamız çok çalışıo ama böle işlere :-p

-beyefendi hede hödö nün mainelerine girip göçerttiniz tüm şirketi ne diyceksiniz?
-türk istesin her şeyi yapar! PİŞMAN DEİLİM ÇIKINCA GENE YAPICAM :D

olay budur :-p seviorum ülkemi milletimi[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
5 şerefsiz yüzünden gene adımız çıkacak.

said:
Prawler, 07 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
absolut onlar yapınca adları çıkmıyor biz yapınca adımız çıkıyor.
Bu ne yaman çelişki?

Dejavu oldu bir an.
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 07 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
absolut onlar yapınca adları çıkmıyor biz yapınca adımız çıkıyor.
Bu ne yaman çelişki?
+1 Bizde 5 kişi adımız cıkcak diyorsun onlarda 1 tane BUSH var ? adı değil poku cıktı bişi oldumu ?[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mesaj tarihi:
said:
Grzly, 07 Temmuz 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
-PİŞMAN DEİLİM ÇIKINCA GENE YAPICAM :D

işte bunu seviyorum...[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
yalandir bence las vegasta buyuk bir kumarhanede hile yapmak imkansiz eger dogruysada ne diyim helal olsunmu desem iyi bok yedinizmi desem bilemiyorum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
  • Yeni Oluştur...