Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaşlar ben bilmem ama kulağıma zamanında sanane kapandığında çalışanlar hapse girmiş bla bla. gibi şeyler duymuştum aklıma gelmişken soriyim.Sanane neden kapatıldı.Ne olaylar oldu? bilen varsa yazabilirmi [signature][hline]Burning Legion - Xoo , Undead Mage [Bu mesaj Xoo tarafından 07 Temmuz 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hapis mapis yoktu ya, para cezası olabilir ama. illegal cs serveri açtıkları içindi sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 esen games mahkemeye verdi snn i ama hapis cezası vs. olmadı bildiğim para cezası verildi[signature][hline]shinsetsu desu..
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet esen ticaret türkiye distribütörlüğünü alınca hemen resmi işleme başladı. anlaşma yoluna gidebilirdi veya rica olabilirdi, uyarılabilirdi, ama onlar en iğrenç yolu tercih ettiler.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ultima server'larini diyorsanız imzanda neden kapattıkları yazıyordu.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
Öne çıkan mesajlar