Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lol bu adamdan alıp dolandırılan olursa ben vercem paralarını töbe töbe :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: odium, 10 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8169170314&rd=1 Bu satıcıya "oyunu bana postalamadan önce cd-keyi gönderebilirmisiniz" diye sordum ; "Tabiki, zaten bütün gün boyunca onu yaptım, geceyarısı da başka bi arkadaş devralıp cd-key mailliycek" dedi. Ödemeyi yaptıktan 2 dk sonra da cd-key i mailime yolladı. %99.9 positive feedbacki var bi problem çıkacağını sanmıyorum. Bu satıcıdan aldığım cd-key ile accountumu açtım oyunuyorum, şimdilik bi sorun çıkmadı yani. :)[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar paypal a bulasmadan ebaydan alamazmyz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Biraz kurcaladm ama sanrm paypal olmadan satin alinabiliyor. Genede denemek lazim. Kartim su an yanmda olmadigi icin deneyemiyorum. Eger deneyen olursa bilgi verirse sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ebay.co.uk eye Bonus kartı tanıttıramadım . :( [Bu mesaj Fegro tarafından 11 Şubat 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar sanirim su satici istemio paypal ama kredi karti ynmda olamdgndan deneyemyrm. Deneyeniniz yad abilgisi olan var mi? Tesekkurler http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8168896384&rd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Surdan key alan varmı alıpda nasıl alıgını yazacak bırı mesak addım adamlar baska bısı yazdı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paypal ebay in satınaldığı, şu an ebayin güvenliğini sağlayan(bir nevi sigorta) kurum bildiğim kadarıyla. Paypal üyeliği sürüyor evet birkaç gün.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 son yazdıgınız satıcı kredı kartı kabul edıo ama ben sıparıs verdigi icin senditten, denıemıom sız bı deneyın[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 off cildirmak uzereyim dun gordugumde 8 tane wardı sabah kredi kartıyla geldım 0 kalmıs ebayı alt ust ettim bi turlu uk satan power seller bulamadım bi sekilde cdkey satan bi yer bilen warsa buraya yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tam alacaktm kapanmıs ıtem end olmus sınır oldum.....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 of ya sendit flnda keşke önce cd-key yollasada bekletmese bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beyler bı yol bulun alalım artık sunu kredı kartıylaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkadaslar, eger size uyarsa 5-6 adama ben almanya`dan alabilirim bu aksamustu. tabi ellerinde hala varsa. ben onsiparis vermistim, isten cikinca alacagim. turkiye`de ykb hesabima karstadt satis fiyati olan 39.99 euro`yu gondermeniz gerekiyor yanliz. guvence filan soran varsa da verebilecegim adimdan baska bir seyim yok ne yazik ki. ha baska hesaptan eft yaparsaniz ulasmaz ykb`den havale yapmaniz lazim. ozel mesaj gonderirseniz banka detaylarini filan gonderiyorum. mail adresinizi ve size her halukarda ulasabilecegim bir tel no gondermeyi unutmayin. tamamen iyilik olsun diye yapiyorum o yuzden sinir bozucu mesaj atmaz iseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben az evvel ebayden aldım key..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eno peki baska bir yerden siparisin yokmuydu?[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eno, hangi satıcıdan aldın ?[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eno link verebilirmisin...[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yoktu benim siparişim... aldığım adamda da bir tane kalmıştı, sonuncuyu ben aldım :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lakin o kadar şanslı bir insanım ki, cdkeyi girdim, adresi falan doldurdum. bi sonraki menüye geçtim, adamlar signup ı kapattılar.. :) allahtan cdkeyin sağlam olduğunu görebildim hehe[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Off. Mail atmıştım birine cd key yolluyormusn diye ondada 1 tane vardı, sanırım onu aldın :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahah evet sniper bende aynı adama sordum soruyu.. hiç soru yoktu daha önce.. benden önce sana cevap vermiş. cevabı görür görmez atladım.... :) aynı adamdan bahsediyoruz. hatta adı the-exhanger diyim, sen anla küfretme, küfretmeeeeee[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ok saol.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahahah. Neyse yabancıya gitmemiş cd-key :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 peki bu Eu mu satıyor ??? satıyorsa alıcam ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar