Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemen cd-key isteyenler ( Paypal lazım )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
odium, 10 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8169170314&rd=1

Bu satıcıya "oyunu bana postalamadan önce cd-keyi gönderebilirmisiniz" diye sordum ;
"Tabiki, zaten bütün gün boyunca onu yaptım, geceyarısı da başka bi arkadaş devralıp cd-key mailliycek" dedi.
Ödemeyi yaptıktan 2 dk sonra da cd-key i mailime yolladı.

%99.9 positive feedbacki var bi problem çıkacağını sanmıyorum.

Bu satıcıdan aldığım cd-key ile accountumu açtım oyunuyorum, şimdilik bi sorun çıkmadı yani. :)[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
Mesaj tarihi:
Biraz kurcaladm ama sanrm paypal olmadan satin alinabiliyor. Genede denemek lazim. Kartim su an yanmda olmadigi icin deneyemiyorum. Eger deneyen olursa bilgi verirse sevinirim....
Mesaj tarihi:
Arkadaslar sanirim su satici istemio paypal ama kredi karti ynmda olamdgndan deneyemyrm. Deneyeniniz yad abilgisi olan var mi? Tesekkurler
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8168896384&rd=1
Mesaj tarihi:
Paypal ebay in satınaldığı, şu an ebayin güvenliğini sağlayan(bir nevi sigorta) kurum bildiğim kadarıyla.
Paypal üyeliği sürüyor evet birkaç gün.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
son yazdıgınız satıcı kredı kartı kabul edıo ama ben sıparıs verdigi icin senditten, denıemıom sız bı deneyın[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
off cildirmak uzereyim dun gordugumde 8 tane wardı sabah kredi kartıyla geldım 0 kalmıs ebayı alt ust ettim bi turlu uk satan power seller bulamadım bi sekilde cdkey satan bi yer bilen warsa buraya yazarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
arkadaslar, eger size uyarsa 5-6 adama ben almanya`dan alabilirim bu aksamustu. tabi ellerinde hala varsa. ben onsiparis vermistim, isten cikinca alacagim. turkiye`de ykb hesabima karstadt satis fiyati olan 39.99 euro`yu gondermeniz gerekiyor yanliz. guvence filan soran varsa da verebilecegim adimdan baska bir seyim yok ne yazik ki. ha baska hesaptan eft yaparsaniz ulasmaz ykb`den havale yapmaniz lazim. ozel mesaj gonderirseniz banka detaylarini filan gonderiyorum. mail adresinizi ve size her halukarda ulasabilecegim bir tel no gondermeyi unutmayin.

tamamen iyilik olsun diye yapiyorum o yuzden sinir bozucu mesaj atmaz iseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
lakin o kadar şanslı bir insanım ki,

cdkeyi girdim, adresi falan doldurdum. bi sonraki menüye geçtim, adamlar signup ı kapattılar.. :)

allahtan cdkeyin sağlam olduğunu görebildim hehe[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
ahah evet sniper
bende aynı adama sordum soruyu.. hiç soru yoktu daha önce.. benden önce sana cevap vermiş.

cevabı görür görmez atladım.... :) aynı adamdan bahsediyoruz. hatta adı the-exhanger diyim, sen anla

küfretme, küfretmeeeeee[signature][hline]Profocio Hosting
  • Yeni Oluştur...