ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 [b]Arkadaslar Ben Ultima Server Açıyorum.. Host'u 2Haftaya Kadar Ayarlıyacağız. Bir Tane Domain'im Var Onu Yapabilecek WebMaster Aranıyor.. Görüsmek İsteyen Arkadaslar Msn Adresime Gelsin; Msn : [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hobarey geldim :-)[signature][hline]Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 1 ayda server down. Kasmaya değmez.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 biri adımımı soyledi asdf[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eğer sizin domain üstünden radyo yayını yapmam için host sağlıcaksanız geliym...feci adminlik yaparım...[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Muhallebi, 05 Temmuz 2005 19:36 tarihinde demiş ki: 1 ayda server down. Kasmaya değmez. Nerden Bu Kadar Emin Olabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bir rivayete göre köpekten korkup başından duman çıkaranların, suyun akışından tad aldıkları söyleniyor..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * [Bu mesaj Zagg tarafından 05 Temmuz 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 html yaparım :) forum da yaparım :) ama php beceremiyom kitap alıp okuycam yazın kasıcam. nette yazılan php hedelerinden anlamıyorum hiçbişe :'([signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 istediğin herşeyi yaparım websayfasından programlamasına $100.000 ' dan aşağıya bi tuşa basmam ama bilesin :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Arthur_HellsFire, 05 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: istediğin herşeyi yaparım Bayağı iddalısın :)[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 öm'ye gel bakalım, fiyatta anlaşırsak neden olmasın...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Zagg, 05 Temmuz 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: Arthur_HellsFire, 05 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: istediğin herşeyi yaparım Bayağı iddalısın :) iddia değil iş yazılım firmasının birinde staj yapıyorumda heheh dizayn yapcak arkta var program php vs onnarıda ben yaparım , tabi mesaj dalgasına o ayrı[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Arthur_HellsFire, 05 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: istediğin herşeyi yaparım websayfasından programlamasına $100.000 ' dan aşağıya bi tuşa basmam ama bilesin :) ben 100 de birinede yaparım. eheh pis fiyat kırarım :p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 heh buldum bende 2 haftadır nereye webmaster olsam diyodum page başına 50$ alırım (html) iframe falan istersen page başına 75$ php falan istersen page başına 150$ alırım çünkü bend ebaşkasına yaptırcam :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: fastreload, 06 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: php falan istersen page başına 150$ alırım çünkü bend ebaşkasına yaptırcam :) ahah :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 MSNM: [email protected] EkLe anLa$ırsak neden oLmasın...[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: fastreload, 06 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: heh buldum bende 2 haftadır nereye webmaster olsam diyodum page başına 50$ alırım (html) iframe falan istersen page başına 75$ php falan istersen page başına 150$ alırım çünkü bend ebaşkasına yaptırcam :) Çüşş be kardeşim :). Ben yarı fiyatına yaparım :).[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben bedavayada yaprım :P hazır tasarım çok kardeşim :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Para verebilecek durumun varsa [email protected] bu şahısla bir konuş..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 buyRun benim ? :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Zagg'ın tavsiyesi veya kendisi ile görüş derim :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gelebiliriz:D İyi seer olur benden :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 php+forum vsvs yapabilirim. İlgilenirsen özel mesaj bır tık kadar uzağında.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ohanzi ne bu fiyatlar böyle. html yaptıracaksan pg basına 20 YTL den bilem anlaşabiliriz. hatta beleş forum bilem ayarlarım istersen. örnek forum[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: toggie, 07 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki: ohanzi ne bu fiyatlar böyle. html yaptıracaksan pg basına 20 YTL den bilem anlaşabiliriz. hatta beleş forum bilem ayarlarım istersen. örnek forum Ehuehe kardeş sende adama ben sana forum açarım diyosu ya bırakın bu phpbb işlerini artık plsss :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar