Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 iğrenç ve kısa öz bir şekilde ; Gülmü - eğlenme duyguları doğdugunda yanagımızın kasları geriye dogru gerilir.bu yüzden güleriz[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Komik olan herşeye güleriz. :P Gülme uzvu kişiden kişiye göre değişir.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 birgün ultima online'da actiondayız.Adamla msnden konuşuyoruz fakat adam mikrofonla konuşuo.işte bu başladı " buxa gel " vs. geldim kestik falan bi anda bişi oldu hatırlamıom komik bir şey oldu adamın gülüşü aynen şöyleydi " Zuahahuahauh " ... Ya şimdi olur yazarken mauhauh - puahuah -uhauhau -euehuh -zuahuah gibi efekler yaparızda .. Gülerken ZAUAAHUAHAUH nedir ya[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 insan et yiginindan fazlasidir ondan guluyoruz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bence bir gereksinim... Bi bakıma mecburen gülüyor da olabiliriz. örnk: Bazen gülmek istemessiniz hatta salya sümük ağlarsınız ve biarkınız çıkar sizi güldürür. ve siz şöyledersiniz "ya güldürmeyin!"[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: trapt, 07 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: İnsanın o anki ruhsal durumuna bağlı bişi ya.. İhtiyaçtır bence..insanın moraline bağlıdır.. morali yüksek biri güler...neşelidir.. bide bişi daha var bence insan şaşırdığı şeylere güler..(beklemediği şeylere tepki olarak) birinin düşmesi,bi fıkra,saçma bi söz falan filan :D Sen hiç hüngür hüngür ağlarken gülen birisini görmedin mi? sence o mutluluktan,moralinden mi gülüyor? Saçma..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 insan her durumda gülebilir mutluluk veya sevinç gibi pozitif olayların olması gerekmiyor bir ihtiyaç olabilir ya da hiç birşey :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sinirlerin bozuk olması gibi durumlarda bile gülebiliyor insan.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben her b..ka gülerim abi ya :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Öne çıkan mesajlar