Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: DeadS0uL, 07 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Konser tam anlamıyla mükemmeldi verdiğin her kuruşa değdiğini düşünüyorum. Bu arada bullet Ride çalmaya başlarken sahnenin üzerinde çakan şimşekler hoş görüntüler oluşturdu. Şimdi yine konser verseler yine bir 50 milyon verip, yeni giderim. aynı şekilde ben de. resimleri upload edene binlerce teşekkür, yeniden yaşar gibi oldum o anı. çok güzeldi gerçekten. imrenenler üzülmesin, gene geliceklerini ima ettiler:) inşallah gelirler.[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda!
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ah ulan ah ..kaçırdım yılın fırsatını :( ama dur..seneye hiçbirini kaçırmicam[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
tharin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 konser süperdi valla kendimizden geçtik ben de imza alırken bişey söyleyemedim lan çok feciidi ama björn e you rule dedim yeah! :P
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla su fiat olayını fılan bılseydım gelırdımde tek kısıde nasıl geleyım :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 imzada hepsine "tack" diyebildim ben de anca, ama gülümsediler tabi ben isveççe bir şeyler mırıldanınca, aklımdaydı jesper e dimension zero hakkında soracaktım bişiler soramadım, bi yandan heyecan bi yandan itip haras edip duran güvenlik falan yalan oldu.
Öne çıkan mesajlar