kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 antalya altın portakal film festivali yüzünden izleyemiyorum bu filmi ne kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o değil de ben sevdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu akşam izlemeye gidecektim yorumları okuyunca soğudum filmden, max payne oyuncusu olarak hevesim kırıldı :) artık download ederim heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Xaenin said: Valla şahsen ilk Mark Wahlberg duyduğumda "aa hakkaten lan" demiştim. Daha çok benzeyenini zor bulurlardı bence. Gerçi Johnny Knoxville de baya aynısı lan adam gibi rol yapabilse. yok hacı birdeki max payne diyosan şarkıcı robbie williams tek geçerim,hatta direk onun üzeriden yapmışlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hiç beğenmedim.hikaye anlatımı çok kötü olmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yeni başladım ama maşallah bütün dizi oyuncalarını almışlar filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu adam oyundada solakmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 başarısız bi film olmuş. anlatım kötü. senaryo kötü. mark wahlberg harcanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 İzlesende, İzlemesende pek birşey kaybetmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 berbat bir film.filmde güzel olan 2 şey vardı.mila kunis ve olga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 valla oyunda ki goruntuleri direk toplayip film yapsalar bundan 10 kat daha iyi olurdu. cok kotu film olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kötüydü cidden, zaman kaybından baska bişi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar