Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 The Melancholy Death of Oyster Boy - Tim Burton[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Herkes okumalı.[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Türkiye' de om yayıncılık tarafından yayınlanan bir kıtap (tı) ama şuan basımı yok. yayıncılıkla temasa geçtim ama sanırım ellerinde bulunmadığndan tekrar dönmediler.üzgünüz ! baskı yapılsa belkı ..tekrar.. : (
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kitabinda cizimler de var, ki leziz cizimlerdir karalama tarzi taramalardan kacinmamistir Tim amca[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
Öne çıkan mesajlar