Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şimdi Ben sanal grup kurmaya karar verdim. Mirage : Solo Gitar Lexius : Ritim Gitar Erutan : Bass Gitar XXX : Bateri (Aranıyor) XXX : Clean ve brutal vokal 2 kişi aranıyor. Şimdi bu sanal grup ne???¿ Sanal grup şu oluyor... Mesela bi şarkıyı Çalıcaz Örneğin Sum 41 - Hell song, Mirage Soloları ve 2. gitar ritimlerimi Kayıt ediyor , Lexi Ritim bende bass Kayıt yaptıktan sonra Program ile bunları birleştiricez ve şarkıyı Elde edicez. Aradığımız Baterist, Elektro davul varsa yoksa normal davul dicemde oda kötü olur :> ama olsun oda olur... varsa bizimle irtibata geçerse harika olur. *! redalhonor a kafasını çevirir * VOKAL , Vokal Salla gitsin brutal ve clean varsa yeter :> Irtibata geçerseniz sevinirim.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ok ozaman ... Topic silinirse (sly one büyük bi zevkle siler :D) sevinirim.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 brutale talibim diyecektim , neyse :9[signature][hline]chuck!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 düşündüm de yok abi kalsın :D zaten mikrofona kaydederken hışır hışır sesler çıkıyor o problemi aşamam sen yap ehe :)[signature][hline]chuck!
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sly one tatilde suclamayin adamcagizi silersem ben silerim :P de silmenin bi geregi yok topik yavasca duser asagilara sarki yaptiginizda tekrar up lar koyarsiniz[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 guzel bir secenek :)[signature][hline]go2hell
Chuck Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Davula guitar pro yu koyun :P[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben varken başkasına düşüyormu iş :P[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben geçerim davula...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tamam grupta son Durum Brutal vokal + Ritim = Lexius Solo = Mirage Bass = Ben Davul = Redall Vokalde buldukmu sanal grubumuz okdur hatta grubun isminde buldum ok 3 mü? Şimdi çalmayı önereceğim şarkılar benden şunlar Korn Did my time Y'all want single top ten Sum 41 Hell song Over my head Fat lip Pain for Pleasure No Reason We're All to Blame Pieces Still Waiting A.N.I.C Mr. Amsterdam Hyper Insomnia Heart Attack Bad Religion You System of a down Chop suey Guano Apes Big in japan Metallica Notting Else Matter Enter Sandman For Whom the bell tolls Master of puppets (baya zor ama yaparız :D) Whiplash Megadeth Blood of heroes Holy War Ben bunları önerebilirim.Sizlerde söyleyin yapalım Karıştıralım hepsini.Albüm çıkaralım :-P nette satarız.Baktık baya beğendiler grubu gerçekte kurarız fln :P [signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Guanodan bi kac şarkı daha :( Pretty in scarlet mine all mine lord of the boars open your eyes ve rain[signature][hline]go2hell
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla birazda nightwish yapın tamamdır :P[signature][hline]go2hell
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Aslında Nightwish Kinslayer düşünmüyor değilim :> moon Dance de olabilir hmm hatta o 2 sinide koyayım! Lord of the board da olabilir ama, kız vokal nerden bulcaz? Redal Yok abi istemem o scandaldaki kızı :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nightwish ten koyulcak 90438 tane parca var be :P scandaldaki kız harbiden scandaldı :)[signature][hline]go2hell
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Vokal ben olurum deli vokal yaparım bilion beni davul da çalarım gitarda faketmes yane.. her türlü destek var Erutan.. kıymetimisi bil yeter[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 brutal veya clean ben de yapabilirdim de doom harici bişey söyleyemem. =) denemedim pek yani, experimental denerim ama bişeyler eehauh. =) bi kayıtlarımı dinleyin isterseniz, beyenirseniz ben varım. Burda kayıtlar.[signature][hline]Silent dance with death... [Bu mesaj Solonor tarafından 07 Temmuz 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 repertuar iyi güzel de bakalım ben o megedeth sololarını atabilcek miyim :D daha çömezim ben ya, zaten adam gibi kaydedemiyorum rezil oluyo çaldıklarım da[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 :D olsun ya hangimiz çömez değilizki? :> Olmadı Çalmayız.Zaten dedim Illa bunları çalmak zorun da değiliz sizlerde Şarkı söyleyin, çalalım.Illa butun dediğim şarkıları çalmak zorunda değiliz.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Öne çıkan mesajlar