Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko gençlik günleri...


SteelBB

Öne çıkan mesajlar

Sıkıldım biraz geik dönsün...

Artık herkez oyunu aşmış... Hatırlıyorum gençlik günlerimi Ko da Cafede ilk Eslanta girişimi sonra koşup Uruk lara dalıp lvl düşüşümü ve tabi eslanttan atılışımı falan...

Bi gün cz ye girmdim lvl 32 de (zaten lvl 30 a kadar brethe gitmeyi bile bilmiyıorumdum.Çünkü ozmanlar cafede tek ben vardım şimdi adamlar lvl 64 e kasıyor Örnk: WarriorTheLast) orda scorpion ları falan kesiyorum arada özelime gelip PK diyorlar. ben de gel şunları keselim diyorum. oda gülüp gidiyor falan. Bowl a gittim ilkkez yanımda çocuğa dönüp bak lan olm burda bi kale var :-)

Birde hiç unutmam lvl 17 im (ozmanlar nickim SteelBrightBalde) bi pirest geldi bişiler yaptı benim can oldu 1613! Abi dedim ben ölümsüz oldum galiba..! Sonra bu verdiği şey bitti.

-Abi bitti
-Ne bitti
-canım düştü asdfasdf

Tabi ozamanlar buff mış swft miş falan bunları lvl 40 a kadar öğrenemedim :)

Çok komikdeğiller ama sonuçta Ko da ilklerim...

Edit: Sizin de varsa böyle anılarız yazıverin...
[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"


[Bu mesaj SteelBB tarafından 06 Temmuz 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeroWarden, 06 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
LoL ben zaten KO da yeniyim.Yazacak pek bişeyim yoh.Ama senin kadarda acemilik çekmedim.Elimden tutanlar oldu.Level kastırmasalarda bilgileri yeterdi.


:) 2 sene önceyi düşün. ko son 2 senede patladı zaten..:) hiç bir şey bilmiyorumda ya tek aldığm yardım Ko nun download linkiydi. He şimdi dersen 12 ciltlik bir seri hazırlaya bilirim sana! En afilli gufiillsinden o ayrı tabi..[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten oyuna ilk başladığın zaman lar çok eğlenceli oluyor küçük bi çokcuk gibi herşeyi hayretle anlamaya çalışıon felan .
halis bi noob sun o zamanlar öyle ama .o günler unutulmaz bea.mesela,piana basılmış karşıda orclar ben lvl 39 adamların hepsine bi slm çaktım adamlarda bana çaktı :D. daha nice anıları wardır bu patilerin bunları toplasak 12 cilt eser olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bi tane de benim anım var free trialde oynadık arese gelmişiz gittik ape kesioz ama bizi bi kaç arkadaş götürdü arada kayboluyoz yollarda barıyoz cafede neresi olm burası diye kopuyoz yarım saat adam arıyoruz:)
en sonunda tüm party(cafece)apeerin ordan kaptırdık dümdüz koşuyoruz nereye gidicez diye gittik gittik aynı yere geldik oturduk bi sessizlik oldu sonra başladık gülmeye haritalara kayboluyorduk ama o zaman aldığımız zevki hiç bi zaman almadım ben[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha lvl 20 falanım maradonda geziyorum biri trade açtı bi silah verdi 93 attack! onla cafede ne hava atmıştım :P Tabi kullanamıyordum o ayrı...

Bi gün yine geziyorum bi oturmuş full plate leri girmiş. ozman Full paltelerin fiyatları 500k ! bende zübük gibi dolaşıyorum yine. lvl 20 civarları.

burda tnaışma olayları trkmüsün falan filan

-lvl kaçsın?
-Ben lvl kasmadım coin kasıyorum
-Vayy be. peki kaçsın?
-40 ta bıraktım.
-VAy bee Daha ne istiyon?!

zamanı geldi lvl 40 adamı partye almıyorduk. Bu ko çok acımasız !:-)[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 06 Temmuz 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
bende ilk charım olan warriora str ve dex veriyodum lvl atladıkça dex fazla olsunki hızlı vursun hesabı :-)


uhaehuea Bende aynısısı yaptım. Elbiselerin üzerinde yazan Rogue yazılarını falan pek kaale almıyordum Rogue pad vardı goblin. yeşilli falan bir sürü şey veriyor çok hoşuma gitti onu giymek için dexe yüklenmiştim=Pp[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 50 olmuşum anahtar aramaktan ağlayasım geldi reconu bulamıyorum(bilmiyorum da yerini) aa savaş başladı gittim neyse bi baktım recon(orc) adama sağ tıklamaya çalışıordum sonuç ne oldu dersiniz:D:D:D[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu türkiyede bilen kişi sayısı en fazla 250
çinli bi ark getirmişti.İlk olarak bi mage char açmıştım.Artık mantık Fatih'inkiyle aynı olarak str daha güçlü olıyım, hp daha yüksek canım olsun ,dex daha hızlı büyü yapıyım ,mp daha iyi damge vurıyım statlarım süperdi duruyorsa bakıcam rmcharım :D[signature][hline]Krwlng in my skiN

[Bu mesaj Gladros tarafından 06 Temmuz 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haungadandı sanırım bus düşmüştü bu ne lan filan olduk bana gelince sevindim baktım flamberg görünce aldım tüm parayı toplayıp +4 ten +5 e geçirirken kullanmıştım ben o zamanlar(1seneden fazla oldu)flamberg i en iyi silah sanıyodum piyasada iyisi yoktu çünkü :D:D:D[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımızın ilk atillasıydı lvllerimiz 30ve 35 arası 8 kişilik partiyiz
cafeyle gittik olm naturalbornkiller çok deli bişey bulmuş filan dediler nedir filan olm çok manyakmış koşun hadi gidiyoruz gittik ama raibaya ee dedik nerde bu zaten kayboluyoruz ayrılmayın filan:D:D:D neyse grup olarak gittik oraya gören bi oha çekiodu partiden aa buda türk dedi biri gülüyoruz filan bi baktım bizden yatanlar oldu :D:D:D herkes kaçıo noluyo filan derken hadi dediler toplanın kesicez toplandık bir daldık kaç kere yattık allah bilir ama natural çok güzeldi ağlıcaktı adam abi ya 35 olmuşum kaç kere öldüm ben nasıl kasıcam bir daha filan şimdi aklıma geldikçe gülüyorum (ks yapan bi başka clan almıştı) ok düştü dediler o zaman allah bilir ne bow du :):):)
ama şunu biliyorumki orada hayatımızın mücadelesini verdik[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okulu kırdım.Cafeye gittim.Bi PC seçtim 100 bilgisayar arasından.
Otudum masaüstünün tam ortasında onu gördüm.bi bakayım dedim.Register falan derken.artık oyundaydım.
Ares ti ozmnlar.oynadım 5 saat 6 lvl oldum.Sonra moradon da ki pazarı keşfettim.inn hostese falan baktım.PM i de yeni keşfettim.Bi adam gördüm nick i MoD tu.Warior du(sonra ogrendim).
hi falan dedim.Cevap verdi konustuk.sonra ingilizcemden Turk oldugumu anladı.
Dedi Türkmüsün?
Bende way bea Türk türk ü buldu falan bayaga sevindim.
dedim sizle oynamak istiyorum dedim. bana oyundan bahsetti Clandan falan.
Dedim beni clana alın.
dedi human olman gerek
bunu kapa human aç die
Dedim abi nasıl 6 lvl yaptım bunu kapatmak mallık olur.
Dedi: bişi olmaz.
iyi dedim kapadım.üstümde 25k vardı.tüm cesaretimi topladım ve "abi şimdi bu parayı sana versem sen bana geri verirmisin" dedim
NP dedi
açtım yeni char bana 100k vermişti mutlu olmustum
hey gidi günler be...ç[signature][hline]nick : ShadowFax
nation : El Morad
Job :Blade Master
LvL :6x
Clan :Lasombra
Server : Diez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahhh ahhhh eski günler ne günlerdi beee valla çok zevkliydi mesela cafece ilk açtığımızda daha 6-7 leveliz 5 kişi falan maradonda karşı kıyıya orc watcher oraya geçmeye tırsıyoruz hatırlıyorumda diyodim ki - abi karşıya geçmeyelim orda çok pis yaratıklar var :) ... nerdenmi biliyorum bi kere yandan geçerken bi tane komuştu bana :) açız beş kuruş para yok ne yapalım goblin keselim ama anca 6 kişi bi goblin bouceri kesebiliyoruz ve gidiyoruz gobline dalıyoruz 6 kişi bi gobline daha sonra çıkan goblinleri satıp altıya bölüyorduk :))) ahhhh ahhh noob zamanlar şimdi ise hani HQ nerde SQ nerde tüh gitti Samma adamlar kesti :)))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zuhahaaha bende anlatıyım ben ilk olarak warior açmıştım tabi bakmıştım kaslı kaslı duruyo güçlüdür bu dedim açtım. lvl 30 lara gelmiştim (moradonda) skilller açık deildi int mp dex hepisne karışık basıyodum.daha sonra arkadaş bana lvl 20 görevini fln yaptırdı ( hani şu 2 opal bide 100k veren görev) sonra dedi arms ta flambage diye bişey var git al dedi arms ne dedim gösterdi aldım str yetmiytodu bana para attı restat yaptım neyse giydim bi gün adamın biri geldi sende cursed upgrade scroll varmı dedi o ne dedim tabi haliyle oda kırmızı bi kağıty dedi neyse baktım inventory ye 2 tane vardı evet var dedim versene dedi bende olmaz dedim euuhe :D sonra ne işe yarar dedi adam silahının vuruşunu arttırır dedi gittik moradona adama dedim ne yapçan dedim adam staff dedi o ne dedim tabi büyücü sopası dedi neyse ben sordum nsl yapçam diye adam anlattı işte gittim cursed ı koydum flambarge yi koydum kırmızı bişi yandı sonra baktım silahj yok tabi son paramla almıştım onu 10k para kalmıştı :D sonra alla alla bi çıkıp tekrar giriyim dedim geldim yoktu ark pm atmayı öretmişti adama attım yoktu sonra kendi kendime ulan adam beni kandırdı kaçtı dedim ağlıcaktım :D neyse sonra arkadaşta bi lvl 42 assain vardı ben moradondayken yanıma geliyodu üzerinde set fullplate dual sword breaker vardı off bee nsll yaptın fln diyodum. :D neyse sonra mrk ettim bende açtım ark dedi rogue olanı seççen seçtim açtım bana dedi 90 a kadar hp basçan dedi bende 90 a kadar verdim gerisini söylemedi bende hepsini str ye verdim :D:D sonra skiller archery assasin eşit veriyodum arada bi bıçak takıyodum fln :D sonra yavaş yavaş örendim bi neyse zmn geçti sonra lvl 40 lara geldim ark a dedim senin üzerinde mor şeyler var onlar nsl nerden buluyon dedim fullplate onlar dedi haa dedim gittim moradonda fullplate arıyom :D buldum zar zor para denkleştirmiştim 100k fln dı alım giydim o gün varya acayip mutlu olmuştum neyse ark saolsun abyss i de öretmişti orda kastım bayaa set fullplate +1 yaptım :D:D:D sonra abyss gem olmuştu bende o kadar çok kasmıştım ki 50 tane fln olmuştu gittim vendora baktım 16bin veriyo off dedim çok iyi hepsini satmıştım :( sonra ark anlatınca şok oldum neyse kastım bida 3 tane gem oldu gittim bastım rogue chitin helmet çıkmıştı o anda cafenin içinden çıkıp bağırasım gelmişti kafama giycem ellerim titriyodu :D giydim ark a gösterdim acayip sinir olmuıştu benim ark kudurmuştu :D bende tabi bi hava bi hava euhuhe sonra upgrade ediyim derken onuda patlattık o ayrı :( biraz uzun oldu ya neyse :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp
Server : Beramus
Np : Boşverin :D
Level : 6x
Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12
Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...