Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bilmiyorum alan yetkilimiz ne der ama ben çoğu zaman şurda şu var açın bakın şeklinde yazmak istiyorum ama bunların her biri içinde ayrı ayrı konular açmak istemiyorum. En iyisi buraya yazayım ben böyle. Kendi kendime takılalayım olmazsa :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 03 Temmuz 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 olabilir valla. spesifik olarak ilgini çeken birşey, ya da klasik filmler hakkında konuşmuycaksan burda takılabilirsin güzel olur, hatta sticky felan da olabilir. çok mühim konular hariç tv programları hakkında konuşulabilinir :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Şu anda KanalTürk'te Doğum Günü 4 Temmuz var. Film oldukça ilerlemiş ama yinede tekrar etmek isteyenler bir kısmını tekrar izleyebilirler. Gerçeklerin nadir olarak anlatıldığı Amerikan yapımı filmlerden biridir bu film.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ciddi bölé bişi sticky yapilabilir.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Dream Tv'de Son Yüxexes'in tekrarı var. Kazım Koyuncu'yu anarak açtılar programı. Öylede devam edecek sanırım.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 güzel bi fikir.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Nr1 The Rasmus - In The Shadow. Çok severimde :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 klip değil de harbiden ilginç birşey olduğunda konu açan, eskiyi uplayan biri olduğumdan böyle birşeyi kullanmama hakkımı saklı tutarım :P.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 :) Dün güzel şeyler vardı da bugün boş gibi. Gece yarısından sonra açılır belki yayınlar. Destek bekliyorum : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tren kazalarında harici etkenler konulu bir program başladı şu anda Discovery Channel'da. Makinist hataları, mekanik aksaklıklar gibi kontrol edilmesi zor etkenleri anlatacaklar(mış).[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 06 Temmuz 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Çemberimde Gül Oya'nın son bölümü tekrardan Kanal D'de şu an ve yeni başlamış durumda. Tesadüfen izledim son bölümünü geçenlerde ve etkilenmedim desem yalanın kuyruklusu olur. Vakit ayırıp izleyin. Bulabilirsem tamamını oturup tekrardan izlerim. Konuyu bilmiyordum daha önce.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cidden işe yarayabilir. umarım bu topice sık sık bakılır, bir işe yarar :) fikir hoş ve mantıklı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar