Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlık Yayın Akışı.

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum alan yetkilimiz ne der ama ben çoğu zaman şurda şu var açın bakın şeklinde yazmak istiyorum ama bunların her biri içinde ayrı ayrı konular açmak istemiyorum. En iyisi buraya yazayım ben böyle. Kendi kendime takılalayım olmazsa :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 03 Temmuz 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir valla. spesifik olarak ilgini çeken birşey, ya da klasik filmler hakkında konuşmuycaksan burda takılabilirsin güzel olur, hatta sticky felan da olabilir. çok mühim konular hariç tv programları hakkında konuşulabilinir :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda KanalTürk'te Doğum Günü 4 Temmuz var. Film oldukça ilerlemiş ama yinede tekrar etmek isteyenler bir kısmını tekrar izleyebilirler. Gerçeklerin nadir olarak anlatıldığı Amerikan yapımı filmlerden biridir bu film.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Tren kazalarında harici etkenler konulu bir program başladı şu anda Discovery Channel'da.

Makinist hataları, mekanik aksaklıklar gibi kontrol edilmesi zor etkenleri anlatacaklar(mış).[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 06 Temmuz 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çemberimde Gül Oya'nın son bölümü tekrardan Kanal D'de şu an ve yeni başlamış durumda.

Tesadüfen izledim son bölümünü geçenlerde ve etkilenmedim desem yalanın kuyruklusu olur. Vakit ayırıp izleyin. Bulabilirsem tamamını oturup tekrardan izlerim. Konuyu bilmiyordum daha önce.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...